logo

Bir Mucize Olsun 1.Bölüm izle

Özet: Bir Mucize Olsun 1.Bölüm izle 6 Nisan 2018 tarihli fox tv dizisi tek parça reklamsız ve full hd olarak Bir Mucize Olsun son bölüm izlemeniz için burada.

Bir Mucize Olsun son bölüm

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 12/04/2018
Shadow demiş ki;
Bu başrol için Su Kutlu kadar yanlış bir seçim olamaz.. Kızın oyunculuk yeteneğinden nasiplenmemiş oyunculuğu: şımarık aşırı rahat ağzını yaya yaya konuşan gıcık havalı tipler ile sınırlı çünkü. Berbat bir oyunculuğu var kısaca ve böylesi fakir mütevazı ağlak..vs bir tip için hiç uygun değil. Pavyondaki o ağlama sahnesi hele berbat ötesi yapmacıklıktaydı. Allah'tan Ahu Sungur varda iyi oyunculuğuyla göz doldurmuş. Söylenecek çok şey varda işte bir Hamdi Alkan klasiği daha :) : ağdalı uzatmalı sahneler vs. Seyrederken Ya Sabır çekmemek olası değil :D
09.04.2018 - 18:41
0   0

KIVILCIM demiş ki;
Cihan Ünal'ın hemen ölüp diziden ayrılmamasını isterim. Azim Sancaktar günah çıkartıyor ama partide karısına tokat atacağına torununa dur gitme diyebilirdi.Esma,kızı,oğlu ve kardeşi karşı çıksa da Damla mirasın en az üçte birinde hak sahibi. Damla gerçeği öğrense bile eski sefil hayatına dönmemeli.
08.04.2018 - 11:45
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler