logo

Yuvamdaki Düşman 3.Bölüm izle

Özet: Tülin'i saf dışı bırakan Ceren bir sonraki adım olarak Yasemin'i belirler. Yasemin'in yuvasını dağıtmak için herşeyi denemekten geri kalmayacaktır. Ceren, Yasemin'in kullandığı ilaçları değiştirir ve Çifthanlı'lara kendisini hasta gibi gösterir. Bu şekilde Yasemin'in hastaneye yatışını sağlayacak ve Ceren onsuz istediği gibi at koşturabilecektir. Fakat Yasemin ilaçların değiştirilme durumundan haberdar olur ve bunu yapanın kim olduğunu bulabilmek adına bir plan kurar. Ceren'in ise bu plandan haberi yoktur. Ceren acaba kazdığı kuyuya kendisi mi gelecektir. Ya da bir şekilde bu durumdan kurtulmayı başarabilecek midir ?

Yuvamdaki Düşman son bölüm

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 09/02/2018
guner demiş ki;
Kadro iyi ama daha yumusak bir dusman yaratilabilinirdi sinir bozucu bu karekterle nereye kadar bu dizi tutmaz bizim seneristlerde is yok lux yerlerde cekim yapmayada gerek yok seyirciyi etkileyecek senaryo yazin ben bir senaryo yazssam tutar valla
19.02.2018 - 20:25
0   0

Mehnaz demiş ki;
Merheba herkesa Dizi kadrosi cok bayandim.qualiteli bir dizi,anjak cok sinir verir Ceren karakteri insana,sanki her ne cerenin isdadiyi kimin gedir ve Bo Cerenin soratin gormak her sehne da stress verir insana.omaram ki yapimci bir yol bolson ki kotu karakter her sehne da gorsenmasin cok yoroji di.cerenin golmalari cok hirs verir. Tesekurler her kesa.
11.02.2018 - 15:43
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler