logo

Ufak Tefek Cinayetler 15.Bölüm izle

Özet: Merve, evliliğinin peşindedir, Mehmet ise Arzu'nun, Burcu'da kendi problemleriyle uğraşırken Oya ile Serhan sonunda mutluluğu yakalamışken ani bir şekilde kötü bir olay gelişir. Çıkar durumları, Ufak Tefek Cinayetler meydana gelirken birden bire hayat durma noktasına geliyor. Bunun nedeni ise herkesin canının tehlikede olması... Herkes ölümü bu kadar yakınında hissederken adeta buz kesilmiş durumda. Sarmaşıktakiler bu zamana kadar hayatlarında görebilecekleri en zor zamanları yaşamak üzereler. Acaba bu olayların sonucunda neler yaşanacak ? İlgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler Son Bölüm üyle izleyenleri karşısında olacak. Dizinin son yeni bölümünde bir çok gelişme meydana gelecek. Ortalık fena karışacak. Acaba dizinin sonu hangi gelişmelere gebe olacak. .

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 08/02/2018
büşra demiş ki;
arzu sen şakamısınnn!!!! nefret ediyorum böyke insanlardan kapı zilini duymayan insan senin oyaa oyaa demenimi duycak duymuyor işte veya bi işi var veya uyuyo veya açmak istemiyo defolup gitsene abi evin etrafını tavaf etmek ne ya
2 yıl önce
30   3

amine demiş ki;
ama serhan o kadar akıllıysa her ne kadar merveye boşanmak istediğini söylese bile arzunun onları gördüğünde herkesin düşüneceği bu ilişki daha önceden de vardı olur bunu akıl etmesi gerekirdi çıkıp gitmeden önce oyaya çok ayıp etti
3 yıl önce
14   0

CZJNS demiş ki;
Taylan oğlunun kostümünü evden okula götürürken şehir içi trafiğine takıldı,Sarmaşık okulu Sarmaşık içinde değil mi?Pelin yoktu,umarım gerçekten rahatsız değildir.
07.02.2018 - 19:30
2   2

KIVILCIM demiş ki;
Bu bölümde yangın ön planda idi ama itfaiye etkisiz gösterildi.Ateşi söndürmediler,soğutma yapmadılar,şansları yardım etti de müsamerede olan çocuklar Oya sayesinde kurtuldu.
07.02.2018 - 16:33
3   1

lale nehar demiş ki;
cok bos bi bölümdü... pelin nerde
07.02.2018 - 01:34
3   3

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler