logo

istanbullu Gelin 35.Bölüm izle

Özet: Akif, Faruk'un yanından ayrılmaz. Senem'i istemek adına gelin evine giderler. Fakat Süreyya ile Dilara'nın damat için hazırladıkları bir sürprizleri mevcuttur. Fikret'in hareketi Faruk ile olan münasebetini daha önce olmadığı gibi sert bir duruma çevirir. Osman'ın vereceği karardan dolayı herkes büyük şok yaşar. Begüm hayatta başına gelmesinden en çok çekindiği durumu tekrardan yaşamak zorundadır. Kafasından uçup giden bir plan Esma'nın kafasında şüphelerin yaşanmasına neden olur. Fikret ile Murat konakta deprem etkisi yaratacak kararlarını uygulamaya başlarlar. Akif, hiç bir sebeple Faruk'un yanından ayrılmayı düşünmemektedir. İkisi birlikte kız almak için evlerine doğru gider fakat Süreyya ile Dilara'dan kız alabilmek pek kolay görünmemektedir. Minik bir ayrıntıya dikkat eden Adem'in sözleri, Faruk'un önemli bir zamandır aklında yer alan şüphe durumlarını tamamlamasına yardımcı olacaktır.

Şevkat Yerimdar son bölüm

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 03/02/2018
önder demiş ki;
artık günümüzde en düşük modellerde bile çekiş kontrol sistemi varken, üstelik bu özelliğin olmadığı arabalar bile arnavut kaldırımı döşenmiş yolda patinaja düşmez ve öyle lastik sesi çıkarmazken bu efektler komik olmuş... :)
25.01.2020 - 22:09
0   1

KIVILCIM demiş ki;
Geçen haftaki bölümün sonunda Fikret,Adem ve Can hisse devri için toplanmışlardı.Bu bölümün başında da imza attılar.Dizi farklı günlerde çekiliyordur tamam da sahne devamı açısından keşke Adem saç tıraşı olmasaydı.
03.02.2018 - 21:46
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler