logo

Dolunay 20.Bölüm izle

Özet: Restoranın maddi konularla boğuşan Nazlı, şans eseri Ferit'in yaş günü bilgisini alır ve kendisine sürpriz olacak bir parti düzenler. Hem etrafa karşı ilgili bir sevgili gibi görünmek ister hem de Ferit'i daha yakın tanımak ve kendisine bir mutluluk edici durum yaşatmak amacındadır. Ferit'de Nazlı için kendisini artık bırakmıştır. Ancak bu yaş günü sürprizi yalnızda Ferit için olmamakla beraber Nazlı adına sürprizler dolu bir parti olacaktır. Asuman her geçen gün Deniz'e karşı ilgisini arttırırken kendisine karşı Deniz'in ne hissettiğini anlayamamaktadır. Bu belirsiz durum Asuman'ı yavaşlatmaz. Tarık'ın kendisine karşı bir ilgisi olduğunu bilmeyen Fatoş'da Manami'nin cesaret bulmasını sağlamaktadır.
Yayınlandı: 19/11/2017
İzleyici demiş ki;
Bildiğin final bölümüymüş. Anlamadım bi saattir ne oldu neden zaman atladı diyorum, bi önceki bölüme gidp tekrar ileri gidiyorum. Çok saçma izlememin bi sebebi kalmadı sonunu gördüm zaten sağolun.
2 yıl önce
12   0

yaşam demiş ki;
Seyrettiğimiz birçok dizide olduğu gibi başrol oyuncularını arasına geçmişten bir sevgili girer ama,herzamanki gibi aşk üstün gelir.Farklı hikayeler seyretmek istiyoruz.
21.11.2017 - 13:50
2   2

seraltug demiş ki;
senaristler lütfen nazlı üzülmesin ferit nazlıyıkıskansın kaymetme korkusu sarsın
21.11.2017 - 02:14
0   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler