logo

Aslan Ailem 1.Bölüm izle

Özet: Vedat eşi annesi ve üç erkek çocuğuyla birlikte 30 yıl gibi bir süredir aynı çiftlikte yaşam sürmektedir. İkinci çocuk Umut az bir zaman önce merkezi bir yere gitmiştir ancak sürekli ailesinin yanına gelmektedir. En küçük kardeş olan Mutlu hariç hepsi iş sahibidir. Çocuklarıyla övünen Vedat burada güzel ve mutlu bir hayat sürmektedir. Burcu, iş adamı olan Tayfun'un çok şımarık çocuğudur. Elindeki kredi kartını deliler gibi harcayarak her kişinin hayalinde olan bir yaşam sürmektedir. Bir zaman sonra Tayfun hakkında yolsuzluk suçlaması açılır ve Tayfun bu yüzden ülke dışına kaçar. Bu yüzden Burcu ile Aslan ailesinin yolları rastlaşır çünkü bu soruşturmayı yapan komiser Aslan ailesinin oğlu olan Murat'tır. Bir gün Aslan ailesinin üyeleri evde neşe içerisinde oturduğu sırada kapı çalar Burcu gelir. Çiftliğin terk edilmesini istemektedir. Vedat ile Hayriye hariç herkes olan biteni anlamakta zorluk çekmektedir. Zira Vedat ile Tayfun arasında uzun zaman önceye ait bir sır mevcuttur. Ve bunu ailesi henüz bilmemektedir.
Yayınlandı: 23/10/2017
Halina demiş ki;
Katiliyorum sana Deniz. Ben 19.20. Dakika\'da biraktim izlemeyi. TRT dizisi olunca \' leyla mecnun\' kalitesi gibi sandim.
17.11.2017 - 00:39
1   2

Deniz demiş ki;
Diziyi yalan olmasın yarım saat zor izledim ve bana çok şaçma, yapmacık geldi...izlerken sıkıldım. Bence bu dizi uzun sürmez...TRT’in dizileri aslında çok güzel olur nasıl olduda böyle bir saçma dizi koymuşlar.
23.10.2017 - 23:50
0   2

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler