logo

istanbullu Gelin 18.Bölüm izle

Özet: Faruk'tan hiç düşünemeyeceği birtepki gören Süreyya bir anda kendisini daha önce hiç düşünmediği boşanma aşamasında bulur. Faruk'un Bursa'ya gelmesiyle birlikte Boran'ların evinde de bu boşanma konusu hemen etkisini gösterir. Esma ilk girişimde bulunan olur. Bundan böyle Faruk'un evliliği sonlandığı için o oda İpek ile Fikret'e verilecektir. Adem'in gelmesiyle beraber babalık davası ön plana çıkar. Esme ile Garip uzun zaman sonra karşılaşırlar. Garip'in kendisinden emin davranışı Esma'nın duygularının karışmasına sebebiyet verir. Osman, Bahar ile buluşur telefonlarını değiştireceklertir. Her ikiside birbirine karşı sıcak bir şekilde yaklaşırlar. Osman burada yasak bir aşkın fidanını diktiğini henüz bilmemektedir. Faruk'a karşı çok sinirli olan Süreyya avukat arayışlarına girer. Dilara'nın evlilik aşaması sürdüğünden dolayı Bursa'ya gelen Süreyya, geçmişiyle yüzleşmek zorundadır. Faruk adına ise Süreyya'nın tekrar Bursa'ya gelmesi önemli bir konudur. Ancak bu defa şaşkınlık yaratma sırası Süreyya'ya gelmiştir.
Yayınlandı: 29/09/2017
KIVILCIM demiş ki;
Süreyya ile Faruk'un restaurantta karşılaşmaları senaristin tercihi olmuş lakin dizilerdeki bu tesadüfler hoş olmuyor,yüzlerce gidilebilecek mekan varken aynı yerde pişti olmamalılar.Süreyya Faruk'un alyansını çıkartmasına bozuldu ama önce kendisi çıkartmıştı.Esma hanım dört yüz yıllık ailesiyle gururlanıyor.On beş nesil geçmiş hiç Boran soyadlı akrabaları yok mu?
01.10.2017 - 18:42
2   1

zeynep demiş ki;
Ask dizisi entrika dizisi oldu.Ana Cadikralice de zamaninda burnunu kivirdigi,asagiladagi halktan birisine yani bir COBAN'A asikmis:-/ KADIN COK ANTIPATIK!!! hareketlerinde hic zerafet yok.Hep höt höt... Yani maskulin tipli..Süreyya cok tatli.Yeni dahil olanda yasli sayilir.Vasatti bu bölüm
30.09.2017 - 10:09
0   3

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler