logo

Kanatsız Kuşlar 4.Bölüm izle

Özet: Annelerinin kendilerinden sakladığı durumu öğrenen çocuklar büyük yıkım yaşarlar. Ahmet kalmaları için bir yer bakar. Fakat Ahmet'in getirdiği bu çözüm, babasıyla arasının limoni olması durumunu daha da arttırır. Nefise sonucu ne olacaksa olsun, evlatlarıyla bir olarak, başka bir ev tutmak ister. Halbuki Azime Nefise'nin villadan gitmesini istememektedir. Muzaffer'de git gide Nefise'ye karşı bağlanma hissiyatı beslemektedir. Nefise'ye büyük kıskançlık besleyen Muzaffer, ummadık anda bir karara vararak kendisinin şok olmasına neden olacak bir teklif sunar. Öbür taraftan Emel, Zeynep ile Onur'un git gide yakınlaşan durumlarından dolayı kıskançık duymaktadır. Onur'un Zeynep'e şirkette çalışması adına bir iş teklifinde bulunduğunu haber alan Emel, Zeynep'in şirkete girmesine mani olmak adına bir plan düşünür.
Yayınlandı: 10/07/2017
dreamy demiş ki;
Yahu ben bu kadar saçmalık görmedim Ahmet ne kadar iyi niyetli iyi kalpli çok özel okeyde onurla niye geziyosun. Ahmete dostum diyo kalp uçurtma uçuruyor felan. Ay sinir oldum kıza... Anneleride ayrı cins zaten.
10.07.2017 - 15:45
0   0

Ali demiş ki;
Yuhhh, bu diziyi cevirmeden keske bir calisan aileyi gözetleseydiniz. Babalari ölmüs, anne sabahden aksama kadar calisiyor ama sanki su diziye bakinca Kadin Anne yillar yerine yeni ise baslamista cocuklar bu ise alisamamis gibi bir ortam yaratilmaya calisilmis, ne kadar celiskili bir durum. Bu diziyi uzun sürdüre bilmenin 2 yolu var. 1. Namus diger 2. cocuklarin duygusal sömürüsü olur. Yazik
07.07.2017 - 17:26
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler