logo

içerde 32.Bölüm izle

Özet: Celal, herşeyden çok sevdiği Melek'in canını alan Kudret'i yavaş bir ölüm tattırarak acı çekmesini sağlamak istemektedir. Fakat işler umduğu gibi olmaz Yusuf Müdür ile ekibi ile karşılaşırlar. Birbirlerine büyük düşman ve aynı zaman da iki suçluyu bir arada görüp ele geçiren Yusuf, Kudret'i tutuklayarak hapse gönderir. Celal ise Kudret ile arasında olan bitirmek için tehlikeli bir plan yapacaktır. Bu zamana kadar polis olduğu zannedildiği için Celal'in ekibi tarafında düşman olarak görülen Mert, bundan böyle Celal'in en yakını sağ kolu gibidir. Ondan sonra sözü gelen tek kişidir. Mert ile beraber çalışmak mecburiyetinde kalan Sarp için ise zor günler gelmiştir. Bundan böyle açığa çıkmaması gereken tek kişi Sarp'dır. Aşık olduğu kadının hayatını kaybetmesinden sonra üzüntüsü bile yaşayamayan Sarp'ın kafasında, hiç ummadığı bir zamanda kardeşine ulaşabilmek adına bir umut belirmiştir. Melek ise arkasında Umut hakkında bir kaset bırakmıştır. Fakat Sarp'ın yaşama umudu olan bu kaseti bilen Sarp dışında başkasıda vardır.
Yayınlandı: 03/05/2017
salihaya destek demiş ki;
saliha oldukça doğru söylemiş 18 fanboy da dislike atmış hemen
11 ay önce
2   2

buse demiş ki;
dizi zaten biticek artik kardes olduklarini ögrensinlerde dizinin kalan bölümlerinde iki kardesin celali yok etmelerini izleyelim
03.05.2017 - 16:31
13   1

Kerim demiş ki;
Al bende de o kadar zaten sadece son part ı izliyorum aynı şey.Çağatay olmasa hiç izlemezdim
02.05.2017 - 04:21
17   0

serkan demiş ki;
üşenmedim yazdım....bir sonrakilerde,,,senini yerinde olsam hafızalara yol açılan di.....benim için bitti
02.05.2017 - 00:33
5   0

Saliha demiş ki;
Yine nalet olsun böyle yönetmene! Bundan sonra izlemek istemiyorum! Bu kadarı fazla! Saçmaladılar iyice, adam gibi dizi yapında izlemekten keyif alalım!
02.05.2017 - 00:11
5   25

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler