logo

Bu Şehir Arkandan Gelecek 13.Bölüm izle

Özet: Derin'in gözü önünde krize giren Aslı hastaneye götürülür. Derin, bu olaydan dolayı kendisini sorumlu görmektedir. Ali'de elinde tuttuğu annesine ait yüzükle, sevdiği kız için evlilik teklifinde bulunmak üzere harekete geçer. Fakat işler düşündüğü gibi yürümez. Yiğit, Seyit'in nakil olduğu zaman da kaçırıp Tekin'e karşı elinde koz bulundurduğunu zanneder. İstediği Derin'e ve şirketteki hisselerin çoğunluğunu elde tutmaktır. Fakat Tekin kolay bir şekilde pes etmeyecektir. Yiğit hiç düşünmediği bir zaman da kötü bir sürpriz ile yüzleşecektir. Tekin, Seyit'ten hesap sormak için gittiği zaman, hayatını derinden etkileyecek bir şey duyar. Bundan böyle hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır. Bilinen bir bok menejeri Aydemir ile kızı Gülce, Ali'ye kafayı takmıştır. Derin, turnuvadaki maç esnasında Gülce ile sinir harbi yaşar. Kızın, Ali için gösterdiği tavırlar hoşuına gitmez. Şahin ise Ali'nin onlarla beraber çalışmasını istemez. Geçirdiği maddi sıkıntılar, evladının geleceği hakkında duyduğu endişe ve Derin'in Yiğit'e karşı olan borcu Ali'nin kafasını karıştıran şeyler olur. Gülce'nin teklifinden dolayı babası ile karşı karşıya gelir. Şahin'in Aydemirler ile olan sıkıntısı ise geçmişe kadar gitmektedir. Ali'ye rest çekerek ya ben yada onlar diyen Şahin'i büyük bir hayal kırıklığı bekler.
Yayınlandı: 30/03/2017
serkan demiş ki;
Senaryo çok basit. Aşkın içine etmişler. Bir ayrılık bir barış; bir kavga bir gürültü hep aynı kurgu artık çok sıkmaya başladı.
12.04.2017 - 07:03
0   0

Berran demiş ki;
Noldu reytingmi düstü.KEREM BÜRSIN'e yazik oldu.Böyle bir Dizide oynamamaliydi. Ic-ice girmis hikayaeler ve ana tema sirf ENTRIKA hala da daha entrikaci tipleri sokuyorlar Diziye.Yawwww...hic ahlaksiz.kötü ve entrikasiz diziler yapmak bu kadarmi zor???Anne ahlaksiz..Baba ve Aileside ahlaksiz..Ortagi ahlaksiz Annesi ehhh..Aslida bozuk cikti..Annesi baska türlü....Yigit ahlksiz Anneside ....Simdide yeni giren GÜLCE ve Babasi hem ahlaksiz ve hemde tehlikeli..Ben biraktim.Tutmadim Diziyi
05.04.2017 - 22:39
0   0

Berran demiş ki;
Benden buraya kadarmis zaten reklamlardan dogru dürüst izlenmiyor.Entrikadan baska birsey yazmiyorlar Senaryolarina:-/ Hayatta onca güzellik var ,Bu diziler geriyor artik. ayrica trip atan atarli oyuncular veeeeee canhiras haykiranlar,,,(Hastanede,,Mezarlikta veya evde kavgada cazgir gibi bagiriliyor. Ne Hastane Personeline nede Emniyet mensuplarina saygi ve güven kalmamis...Size iyi seyirler;-)
30.03.2017 - 18:00
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler