logo

Payitaht Abdülhamid 3.Bölüm izle

Özet: Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durdurur. Saatin akrebi haine dönmüştür… Bidar Kadın (Özlem Conker), Şehzade Abdülkadir’e (Can Sipahi) serzenişte bulunur. Dayısı Mehmet Paşa için bir şeyler yapması gerekiyordur. Abdülkadir kararlı bir şekilde, Sultan Abdülhamid’in yanına doğru gider. Fakat hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Theodor Herzl (Saygın Soysal) Siyonist Kongreyi toplamıştır. Kürsüye çıkıp Yahudi devletini nasıl kuracağını anlatacaktır. Artık Yahudilerin doğal lideri konumundadır. Fakat kürsüye çıkması için halletmesi gereken mühim bir sorun vardır. Sultan Abdülhamid’e, Mehmet Paşa ile ilgili önemli bir bilgi gelir. Bu işin içinde Almanya yer alıyordur. Hünkârın bu mühim mesele ile ilgili tepkisi oldukça ilginç olacaktır... Ömer (Akın Akınözü) ve Yusuf ( İbrahim Kendirci) Saraydan, Hünkârın hususi mührü ile mühürlenmiş bir sandık alır ve limana götürürler. Acaba sandıkta ne vardır? Sultan’ın suikast sırasında arabasının çarpması ile Saraya tedavi için getirilen ve hafızasını kaybetmiş olan Melike / Ahsen (Ezgi Eyüboğlu) geçmişini hatırlamak için çabalar ve yatağında ona geçmişini hatırlatacak bir ize rastlar.
Yayınlandı: 12/03/2017
izleyici demiş ki;
sevgili site yoneticileri anliyorum mali kaygilariniz var fakat basari ve kaygilar beraber bi sekilde dizayn edilmese elinizde olanida kaybettiri bu sacma reklam politakanizdan vazgecmeye davet ediyorum sizleri zira bu sekilde midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olacaksiniz ... saygilar
12.03.2017 - 01:47
0   0

Nurten demiş ki;
Evet Gengo bey zaten bunun bilincindeler avrupaki köpekleri ingilizler amerikalilar fransizlar yine devam ekmekteler bizim bazi insanlarimiz dahada ne alip veremedikleri varsa osmanliyla hep kötülerler. Sanki sonraki dönemlerde yoktu Atatürk dönemimizde de vardi. Ben yurt dişinda yaşadigim için çocuklugum dan beri onlarin düşüncelerini biliyorum ve biliyoruz. Türkleri sevmedikleri gibi ilerlemesini istemiyorlar şimdiki ekonomisinin güçlenmesinden korkoyorlar. Sadece ah lozan anlaşmasinda zaman da üretim irecat yasaklarini elimizden alinmasaydi daha neler neler gitti o zaman. Tekrar söyluyorum tarihi kötülüyen benim gözümde haiindir. Ya ben nine bunu fransizlarda görmüyörum sanki onlarin tarihi 4 4lükmü hayir ama nedense bizim miletimiz güya miliyetci gerçek milliyetçi bütün asirli tarihlerine sahip çikardir. Ö tür insanlar TÜRKIYE YAŞAMAMALI. NAPOLÉON Bile demiş bana yeterki Türk askeri verseler ben bu dünyayiyi yönetirdim.
11.03.2017 - 11:46
0   0

Cengo demiş ki;
O zaman , ne yapilmisisa bugun aynisini yapiyorlar Turkiyeye karsi O zamanda vatan hainleri vardi Bugunde Vardir ,
11.03.2017 - 00:44
1   0

Nurten demiş ki;
Evet katiliyorum size Hira hanim. Zaten Osmanli kötülüyenler tarihimizi kötülüyenler de benim gözümde hainlerdir. Geçmişimizle variz biz haiinlerle dagiliriz. Bu bölüm mükemmel di emeginize saglik. Hala iyiki uyanik çiktin.
10.03.2017 - 22:32
0   0

Hira demiş ki;
GURUR duyuyorum Türk olmakla, bir Osmali Torunu olmakla ... böyle diziler icin propaganda diyor bazi gerzekler ben katilmiyorum, ozaman seyretmesinler ... Cok güzel bir dizi ben her hafta izliyorum ve kaliteli ... Kim Dost kim Düsman ortaya cikiyor , bu sözlerim ozaman Zaman icin gecerli ve simdi bu zaman icinde... demek istedim bulanik sular yavas yavas aydinkaniyor Biz sahip cikmasak Devletimize, bizi ezerler yüzyillik plan var , güzelim osmanli devletmizii mahfettiler, Gözünüz acin Türkiyemizi sahip cikalim
10.03.2017 - 22:07
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler