logo

Paramparça 94.Bölüm izle

Özet: Harun'un bıraktığı vasiyet herkesin şaşırmasına neden olur. Şirketteki payını Ozan'a devreden Harun bu şekilde Ozan ile Damir'in ortak olmasına katkıda bulunmuştur. Cihan bu olaya mani olabilmek için çalışmalara başlar fakat Damir, çoktan Ozan'ı ortak olabilme konusunda ikna eder. Hazal'ın yaptığı hareketler Cihan ile Dilara tarafında şüphelerin yaşanmasına neden olmuştur. Cihan, kendisini izlerken Damir kendisine bir plan yaptıklarını düşündüğü Asuman ile Azra'dan kendi şekliyle hesap soracaktır. Damir, Hazal'a beklenmedik bir evlilik teklifinde bulunur. Damir'in aslında nasıl birisi olduğunu bilmeyen Hazal, bu teklife büyük bir sevinçle evet cevabını verirken, ikilinin bir sonraki görüşmelerinde karşılarında ummadıkları birisini görürler.
Yayınlandı: 08/03/2017
fatma demiş ki;
Diziye yeni giren Ögretmen karakterli Oyuncunun gercek ismi ?
07.03.2017 - 13:52
1   0

songul demiş ki;
amma uzatiniz biri oluyor biri cikiyor yag yeter yag aman copunu ckarttiniz damir olur artik arkasindan damirin gardasi gelir ama uzattiniz yeter bitirin artik yada duzgun yazin su dizilleri sacmalamadan
07.03.2017 - 07:57
1   0

Halina demiş ki;
Ozkanla ablasinin atismalarini iziyoruz guluyoruz ama..coook rahatsiz oldugumuz: Ozkanin ablasina \"lan\" diye hitap etmesi...birde..Damir kac yasinda!? 36/37? 20 yasinda bir kizla nasil normalmis gibi sevgili olur? Mafyaliligina takiliyor Supermen babasi ama what about his age? Ogretmen hanim Supermenin eski piskolog sewgilisiyle ayni tipte..muhakkak onunla arasinda da bisiler olcak..Insallah o da oburkuler gibi olmez. Ozanin saclari felaket azcik jole kullansin. Ozkanada artik dogru durust bir is verin karekterini gelistirin dizide.
07.03.2017 - 03:05
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler