logo

içerde 23.Bölüm izle

Özet: Sarp ile Yusuf, kumarhane baskınında polislerin birisinin Celal'in elemanı olduğunu düşünmektedir. O polisin kim olduğunu bulmak mecburiyetindedirler. Öbür taraftan Celal'in çalışmak için düşündüğü Handan ile yakın bir ilişki kurmaları gerekmektedir. Bu şekilde hem Celal hem de Handan için son görünecektir. Yusuf, şubedeki herkesi tek tek sorguya çeker. Bu şekilde tüm şüpheler bir kişi üzerine çekilmiştir. Eylem, Mert'in söylediği Celal'i bitirmek için muhbirlik yaptığına inanmıştır bile. Bundan sonrası için endişe duyduğu tek şey Celal yüzünden Sarp'ın başına bir iş gelmesidir. Bu konu hakkında Mert'ten yardım talep eder. Melek kendisine göre küçük bir ofis açar. Bundan böyle Celal'in avukatlığını yapmayacaktır. Melek'e gelen ilk müşteri şaşırtıcı birisi olacaktır. Hayatında temiz bir sayfa açması düşündüğü kadar pek kolay mümkün değildir.
Yayınlandı: 01/03/2017
Beko demiş ki;
Reklamlar bu kadar uzun olmasa çok daha güzel olacak
3 ay önce
4   0

Noxy demiş ki;
Öncelikle bu diziyi 29.06.2022 de izlemekteyim hiç İçerde izleme şansım olmamıştı. İzledim 23.Bölüme kadar Mertin şüpheli davranması hiç tekin değil. Yusuf Müdür neden anlayamadı hala anlamadım. Bu ikili kardeş değilde en iyi arkadaşlar gibi duruyor. ve anlayamadığım neden Umutla alakalı bir resim gördüklerinde Mert neden kendini tanıyamadı ?. Neden Celal Melek ve Merte Krallık taslıyor ?
2 yıl önce
3   5

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Nurten demiş ki;
Ya arkadaslar bilen varmi yoksa ben mi dizinin bir yerinde iyi bakmadim. Sarp ile mertin babalari hapisdeydi ona ne oldu ordami öldürüldü yoksa kaçtimi normal ölümümü oldu. Mertin bu haftaya fragman da icerde oldugu ortaya cikti ve pazartesi tutuklanacak. Sunu merak ettim kudret donmez tek ölmefigine göre oglu ile göre bildimiydiki.
03.03.2017 - 13:11
3   8

yunus demiş ki;
dizi çok güzel ddiziye teşekkürler bu yeni koyduğunuz video programıda çok güzel elinize sağlık :)
02.03.2017 - 22:25
5   0

Sanem demiş ki;
Ben Handani sevdim. Sarp onun'la olsun. Ben hala Mertin desifre olmasina inanmiyorum nedense. Serpin basina da boyle bir sey galmisti Celal kuskulandi ama yirtti. Umarim Mert de fark etmistir. Eylemin ne kadar bos bogaz oldugunu ve Sarpe soyledigini bilmesi lazim. Hadi Mert goreyim seni. Nedense ben hep Mertin simdide Handanin kazanmasini istiyorum.
28.02.2017 - 19:55
0   19

Ali demiş ki;
Mert bu 3 sefer dikkatlerini üzerine cekiyor nedense hep baskalarina ihale kaliyor, cünkü cok akilli birde celal akilli gerisi sallak, türkiyede oynanan tün dizilere bakin hepsi sanki bir elden yazilmis gibi hep ayni. simdiye kadar coktan Mert in Celale calistigi ortaya cikmasi gerekirdi.
28.02.2017 - 17:51
3   6

El buyi demiş ki;
CIK narinler skarp ve handan sevisme sahne istiyouruz
28.02.2017 - 04:29
3   14

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler