logo

Paramparça 92.Bölüm izle

Özet: Cihan, Hazal ile Damir'in yakın şekilde ki resimlerini gördükten sonra hemen Hazal'ın yanına gider. Cihan'ın bu denli öfkelenmesine bir mana çıkaramayan Hazal, Damir ile arasındaki ilişkiyi reddeder. Cihan, Hazal'ın yanından ayrıldıktan sonra Damir'in kulübüne giderek Damir'e karşı ailesinin uzağında olması konusunda uyarıda bulunur. Ozan, ani bir şekilde karşısına çıkan bilinmeyen kişi ile muhabbetini arttırır. Ne denli bir tehlikenin eşiğinde olduğunu bilmeyen ozan, bir taraftan da aynen Özkan ile Rahmi Bey'in olduğu gibi elmas kaçakçılarının ölüm listesinde yer almaktadır. Harun'un ölüm acısını yaşayan Dilara'ya bu kötü günlerinde en büyük yardımcı Cihan olmaktadır. Öbür taraftan Rahmi Bey'in Dilara'yı zora düşürecek bir oyunu mevcuttur. Başı sürekli belalardan arınmayan Asuman'ın karşısına polisler çıkar.
Yayınlandı: 22/02/2017
Zeynep Duru demiş ki;
Yalan hayallere alıştırılıp o kadar uyuşturulduk ki bir sürü zırvalık dayatılmasına rağmen hiç birimizin aklına kumandamızın kapatma tuşu gelmiyor.Ne güzel başlayan bir dizi para kazanmak uğruna deli zırvasına dönüyor.Tadında kalan hiç bir dizi yok.Senaristler bizi aptal yerine koyuyor.Ben senarist,oyuncu,yönetmen,yapımcı,yayıncı olsam konusu tükenmiş bir dizinin içinde yer almazdım.İnsan dizisini tadında bırakır,çok istiyorsa aynı ekiple başka bir hikayeye başlar.Ama nerede ilkeli davranmak?Acılar içinde boğuşurken sığındığımız dizilerde de bizi sinir içinde koyup para kazanmak işlerine geliyor.Bir de o kadar özensizler ki replikler tam aptal işi.İki örnek:Karakterin ölmüş halasından bahsederken ''sağolsun'' demesi,karakterin şüphelendiği için sorguya çağırdığı kişiye ''beklettim İnşallah''demesi...Kim aptal;izlediğimiz için biz mi,bu zırvalıkları dayatanlar mı?Oyuncular da bir güzel kendini tüketiyor bu dizilerle.
21.02.2017 - 20:39
0   0

Halina demiş ki;
Hazal \'a cicek geliyor..asagida supriz var yazior. O anda hazalin saci daginik ustu spor. Hazal asaga inip arabaya baktiginda maasallah..kuaforden cikmis gibi. Sackar topuz, giyimi makaji bambaska..kac saat sonra indiki asagaya? Ozanin piskopat halleri..ne alaka? Inandirici degil. Ailecek Cihan\'a Superman lakabi koyduk..hahahah..Adamin cozemedigi sorun yok yaaa..sewerek izliyoruz hala..
21.02.2017 - 17:37
0   0

kıvılcım demiş ki;
Cihan resim montaj mı diye araştıracağına Hazal'ın peşinden bir adamını gönderseydi keşke.Böyle zenginlik eksik olsun,Cihan'ın bütün ailesi sürekli başını belaya sokuyor ve akıllanmıyorlar.
20.02.2017 - 22:39
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler