logo

Paramparça 91.Bölüm izle

Özet: Meydana gelen çatışmada bir çok kişi yaralanmıştır. Harun'un, ambulasta ilk müdahalesi gerçekleştirilir. Bu arada, Mithat'in da polis olduğunu anlaşılmıştır. Öncelikle Hazal olmak üzere herkes şok yaşamaktadır. Harun'un ağır yaralı olduğunu ve durumunun kötü olduğunu haber alan Dilara'ya Cihan destek olur. Ölüm haberinin gelmesiyle beraber herkes fenalaşır. Cihan, Damir'in bu olayda bir ilgisi olduğunu düşünse de, ispatlayacağı delile sahip değildir. Meydana gelen çatışmada Damir'in de yaralanması Cihan'ın kafasında soru işarelerinin belirmesine neden olur. Kendisini takip eden kişileri atlamayıp destek talep etmek için Damir'e gelen Asuman gerçekleri öğrenir. Damir'de Hazal'a kendisi hakkında bazı şeyleri söyler. Damir'in söyledikleri, Hazal'ın Damir'e karşı duyduğu ilginin dahada fazlalaşmasına neden olur.
Yayınlandı: 15/02/2017
bizimkiler demiş ki;
hovselem catmir artiq bos bos epizodlar...movzu bitib deyesen... heyecani qalmadi bu dizinin.. heyf..
14.02.2017 - 15:35
0   0

Angel demiş ki;
Bu dizide iyiler oluyor Cihan ve Dilara Harundan ogling sakladilar Cihanda Dilara kadar suclu senaryoyu yazan sacmalamis uzatmak icin uydurup. Duruyor
14.02.2017 - 02:35
2   0

kıvılcım demiş ki;
Cihan ve Dilara tekrar birlikte olsunlar yoksa onlara yaklaşan ölüyor.Hayal-Gülseren-Ayşe ve son olarak Harun...Özkan'ı da unutmayalım,iki karısını ve Candan'ı toprağa verdi.
13.02.2017 - 23:34
2   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler