logo

Aşk Laftan Anlamaz 27.Bölüm izle

Özet: Emine ile kızlarının büyük korku duymasına neden olan sapık Hayat'ın abisi Cemil çıkar ve herkes rahatlar. Bu sayede yeni maceralar yaşanacaktır. Kardeşinin evlilik yaptığını gören Cemil, Murat için bir şart sunar. Hayat, ailelerinin istediği bir şekilde gelin olacaktır. Eşini çok seven Murat, Hayat için herşeyi kabul eder. Kız isteme merasimi, hamam ve kına hepsini kabul eder. Cemil bir taraftan kardeşinin evlilik hazırlıkları için çabalarken bir taraftan da neden İstanbul'a geldiğine dair sırrı annesinin üzerine atarak kayıplara karışmak düşüncesindedir. Fakat Cemil çenesine sahip çıkamaz ve bu yüzden bir sürü sıkıntı yaşanacaktır. Sıkıntılar Hayat'ın babası Sefer'i de etkileyecektir. Acaba ikilimiz bu sıkıntı ve belalara karşı yine de huzura kavuşabilecek midir ?
Yayınlandı: 23/01/2017
Hezal demiş ki;
Berrancim selam :) sevgilerimi gonderiyorum. ben senaristlerin sayesinde hic bir diziyi sonuna kadar izliyemiyorum. yeterince zaten gunluk yasamda SIKINTILAR var. dizilere mafia kotuluk eklenmeden yapamiyorlar, ne cok seviyoruz kotu karekteri ve her dizide birden cok kotu karekterler var. ayy yok ben artik izlemem komedi dizi diye baslamisdim ama sacmaladilar.catlak bir uvey anne yetmez iken gercek catlak oz anne geldi. onlar yetmeziken emre geldi didem giti yerine bircok kafadan catlak kotuler geldi, en iyisi sinema izlemek :) demin bir flim izledim ""Annemin yarasi "" izlemediysen izle. kendine iyi bak sevgilerimle..
23.01.2017 - 05:24
1   0

Berran demiş ki;
Merhaba Hezalcim, tamamen katiliyorum sana...Bende ayni düsüncedeyim ve o bahsttigin Bana sevmeyi anlat Dizisininde icine ettiler.Hele bu psikopatlar ve atarli tripli HAYAT dizisi oldu;-(((( ANNE ve Cesur ve GÜZEL simdilik iyi gidiyor- Ama KEREM BÜRSIN'in yeni dizisinide hemen entrika,kötü insanlar ve Mafya PREMIERE yle taclandirdilar.Bu Diziye O kadar cok yeni Insan soktular nafile:-(((((Otursunlar kendileri izlesinler.Sevgilerimle öpüyorum:-)))
22.01.2017 - 21:06
1   0

Hezal demiş ki;
ayy yok artik bir karar aldim dizi izlemiycem artik en guzeli sinema izlemek ve Muge Anliya bakarim bu ne ya dizilerin icine etmeden yapamiyor yari akili sarhos senaristler , ""Bana sevmeyi Anlat"" o dizininde icine ettiler ""NO 309"" onuda bozdular alsin basina gecirsinler dizilerini.
22.01.2017 - 02:24
1   0

Dora demiş ki;
Haydaaaaa...tek SAPIK Abimiz eksikti PSikopat Anneden ve tacizci Emreden ve ASIK DEDE den sonra. yine psikopat Hastabakici..Neyin pesinde Yapimci?Bir Dizi veya Hikayeye bu denli katledilip icine edilmez:-(((...Madem Hayatin Absii neden normal bir sekilde gelmiyor???HAYAT in neden atarli oldugu iyice belirlendi.Genlerinde varAncak Annelerinde hepsi tam akilli degil.Hatta Azime hnmla DEDE bile tam akilli degiller.Kötülükler ve psikopatlarin aksiyonlarindan A$K a sira gelmiyor:-(( buyrun izleyenler keyifli seyirler
21.01.2017 - 12:25
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler