logo

Anne 10.Bölüm izle

Özet: Zeynep'in sıkıntıya düşmemesi için uğraşan Turna, susmayı bırakır ve Şule ile mutlu gibi davranmaya başlar. Cengiz, Zeynep ile yüzleşerek, Turna için bundan böyle sadece kendisiyle muhattap olmasını iletir. Şule'nin Turna'yı da alarak pavyona gitmesi patronun çok sinirlenmesine neden olur. Bu sırada Turna'yı araştırmak için de ekipler pavyona gelir. Polisin gelmesinden dolayı içeridekiler müşteriler mekanı terk eder. Patron bu durumdan ötürü Cengiz'e bir zarar çıkar ve ondan tahsil etmek ister. Cengiz'in bir sonraki gün parayı kendisine getirmesi gereklidir. Cengiz, bu durumu lehine kullanarak Zeynep'e gider ve önemli bir miktar para talep eder. Turna için güzel bir hayat sunabilmek için bu paranın lazım olduğunu söyler. Zeynep, kendisinden istenilen parayı bulmak için çabalamaya başlar. Nihayetinde kız kardeşleri sayesinde, Cahide'nin duyacağı zaman çok sinirleneceği bir şekilde parayı toplar. Fakat Zeynep, Cengiz ile buluşmak için gittiğinde kendisi gelmez. Zeynep, Rıfat'ın evine gidince kendisini burada bir sürpriz karşılar.
Yayınlandı: 29/12/2016
emel demiş ki;
neden anne dızısını ızleyemıyorum.bı sızın adresınızde ızleyebılıyodum sımdı ızleyemıyorum.
11.04.2018 - 22:49
4   0

TURNA demiş ki;
Zeynep'in sıkıntıya düşmemesi için uğraşan Turna, susmayı bırakır ve Şule ile mutlu gibi davranmaya başlar. Cengiz, Zeynep ile yüzleşerek, Turna için bundan böyle sadece kendisiyle muhattap olmasını iletir. Şule'nin Turna'yı da alarak pavyona gitmesi patronun çok sinirlenmesine neden olur. Bu sırada Turna'yı araştırmak için de ekipler pavyona gelir. Polisin gelmesinden dolayı içeridekiler müşteriler mekanı terk eder. Patron bu durumdan ötürü Cengiz'e bir zarar çıkar ve ondan tahsil etmek ister. Cengiz'in bir sonraki gün parayı kendisine getirmesi gereklidir. Cengiz, bu durumu lehine kullanarak Zeynep'e gider ve önemli bir miktar para talep eder. Turna için güzel bir hayat sunabilmek için bu paranın lazım olduğunu söyler. Zeynep, kendisinden istenilen parayı bulmak için çabalamaya başlar. Nihayetinde kız kardeşleri sayesinde, Cahide'nin duyacağı zaman çok sinirleneceği bir şekilde parayı toplar. Fakat Zeynep, Cengiz ile buluşmak için gittiğinde kendisi gelmez. Zeynep, Rıfat'ın evine gidince kendisini burada bir sürpriz karşılar.
16.07.2017 - 12:58
4   1

Akkiw demiş ki;
Yeni bolum neden yok??
12.01.2017 - 19:17
4   0

Murat demiş ki;
Şunu acık ve net soyluyorum suan siteden cıkıyorum ve emin olun bir daha herhangi bir dizi araması yapınca sizin siteniz cıkarsa girmeyeceğim. Bu nedir abicim ya yemin ediyorum 5 dk da 1 video arasına reklam giriyor. tamam belki upload ettiğiniz yerle alakaldır ama baska yere upload edin. Reklamsız dizi izlemek icin millet internetten dizi izliyor. Neyse bol şans.

Admin Notu: Daha iyi bir yer varsa bildiğiniz söyleyin lütfen. Şu anda tüm dizi sitleri bu playeri kullanıyor ve burdan çıkıp nereye gitseniz aynı sorunla karşılaşacaksınız
31.12.2016 - 20:21
9   0

Esma demiş ki;
Once fragmani koyuyorlar... dizi yayinlandiktan sonra da diziyi goreceksin :)
27.12.2016 - 22:24
2   0

Anar Memmedov demiş ki;
barı bu filmin fragmanı degil kendisi olsaydı
27.12.2016 - 18:11
2   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler