logo

Anne 9.Bölüm izle

Özet: Okuduğu okulun bahçesinden acele bir şekilde götürülen Turna, Zeynep'in mahvolmasına neden olur. Fakat elinden bir şey gelmemektedir. Turna, Şule'nin öz çocuğudur. Turna ile iletişime geçebilmek için herşeyi yapan Zeynep, Ali'den Şule'yi bulması hakkında yardımını ister. Ali her tarafta Şule'ye bakarken Duru'da kendisiyle beraberdir. Bir tarafta Gamze'nin Mert ile başlarındaki problemleri çözmek için yardım eden Cahide bir taraftan da Zeynep'in bu kötü durumuna çok üzülür. Fakat Şule'nin kızını almış olmasının doğru bir hareket olduğunu düşünmektedir ve içinden bu duruma sevinmektedir bile. Şule eski güzel günlerine ulaşmak için çaba gösterir. Fakat Turna başına gelen olaylardan dolayı içine kapanmıştır ve Şule ile konuşmaz. Bu sırada Cengiz ise Turna'nın gelmesiyle beraber iyice sinirli olur. Turna'ya eziyetlerine devam eder. Ortalığın kötü durumda olmasını fırsat bilen Rıfat'da Zeynep'ten para koparmaktadır. Turna'nın haberini almak için bu oyuna düşer Zeynep. Bu olaylar yaşanırken Şule'nin iş yerine ulaşan Gönül kendisiyle yüzleşir. Bu ummadık kişiye karşı tepki gösteren Şule duyduğu sözler karşısında ne yapacağını bilemez. Nihayetinde olan bitenlere ve evladının kendisine uzak durmasını dayanamayarak Turna ile beraber Zeynep hakkında şikayette bulunmak üzere emniyete gider. Burada kendisini önemli bir sürpriz bekler.
Yayınlandı: 22/12/2016
turna demiş ki;
Okuduğu okulun bahçesinden acele bir şekilde götürülen Turna, Zeynep'in mahvolmasına neden olur. Fakat elinden bir şey gelmemektedir. Turna, Şule'nin öz çocuğudur. Turna ile iletişime geçebilmek için herşeyi yapan Zeynep, Ali'den Şule'yi bulması hakkında yardımını ister. Ali her tarafta Şule'ye bakarken Duru'da kendisiyle beraberdir. Bir tarafta Gamze'nin Mert ile başlarındaki problemleri çözmek için yardım eden Cahide bir taraftan da Zeynep'in bu kötü durumuna çok üzülür. Fakat Şule'nin kızını almış olmasının doğru bir hareket olduğunu düşünmektedir ve içinden bu duruma sevinmektedir bile. Şule eski güzel günlerine ulaşmak için çaba gösterir. Fakat Turna başına gelen olaylardan dolayı içine kapanmıştır ve Şule ile konuşmaz. Bu sırada Cengiz ise Turna'nın gelmesiyle beraber iyice sinirli olur. Turna'ya eziyetlerine devam eder. Ortalığın kötü durumda olmasını fırsat bilen Rıfat'da Zeynep'ten para koparmaktadır. Turna'nın haberini almak için bu oyuna düşer Zeynep. Bu olaylar yaşanırken Şule'nin iş yerine ulaşan Gönül kendisiyle yüzleşir. Bu ummadık kişiye karşı tepki gösteren Şule duyduğu sözler karşısında ne yapacağını bilemez. Nihayetinde olan bitenlere ve evladının kendisine uzak durmasını dayanamayarak Turna ile beraber Zeynep hakkında şikayette bulunmak üzere emniyete gider. Burada kendisini önemli bir sürpriz bekler.
15.07.2017 - 13:12
4   3

Ayşe demiş ki;
Selam yorumdaşlar. He Meiden . Bu bölümden sonra Şule ağzınla kuş tutsa bile bana kendini affettiremez. O çocuğunu düşünen bir anne gibi değil elinden oyuncağı alınmış kıskanç bir çocuk gibi davranıp kızını gerialdı ama bakamıyor. Bunu idrak edip gidip kızını Zeynape geri vereceğine, Zeynepi şikayet ederek ondan intikam almaya çalışıyor. Aslında gidip kızını Zeynepe verse ve kızını onun yanında devamlı ziyaret ederek ilişkisini sürdürse ne güzel olur. Bu konuları Selin çok daha iyi bilir, düşündüklerini yazarsa sevinirim. Zeynep ta baştan yanlış davranarak bir çok şeyi imkansızlaştırdı. Turnayı kaçıracağına yasal yoldan onun için mücadele etseydi belki çok dahaiyi olurdu. Biri egoist öbürü de düşüncesiz iki kadın arasında olanTurnaya oluyor. İkiside sinirlerimi bozuyor. Yeni yıldaki bölümler daha az sinir boyarlar inşallah. Sevgili dostlarım Lalem, Berran, Selin yeni yıldada burada buluşmak ve yazışmak dileğiyle hepinizi sevgiyle kucaklar öperim. voor alle ein gutes nieuwe jaar!
26.12.2016 - 23:52
5   1

buse demiş ki;
Offffff Melegin haline yürek dayanmiyor(((
21.12.2016 - 12:00
5   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler