logo

Anne 7.Bölüm izle

Özet: Şule, öldüğünü düşündüğü kızını bulur. Kızını bulmuş olmanın sevincini yaşarken, Melek hiç oralı değildir. Melek'i ikna edebilmek için geçmişten şeyler söyler fakat Melek'in kendisiyle görüşmek gibi bir düşüncesi yoktur. Zeynep, Turna'nın annesi yüzünden gerilim yaşamasını istemez. Bir tarafta kötülüklerin içinden çekip aldığı kızı Turna öbür tarafta Melek'ten af dileyen Şule'nin mücadelesi arasında sıkışan Zeynep vicdan yapar ve anne ile kızının arasına girmeyi istemez. Turna nihayetinde Şule ile görüşür. Zeynep ve Şule pür dikkat Turna'nın vereceği tepkiyi merak ederken, Turna herkesin şaşkınlığa uğramasına neden olacak birşey yapar. Cengiz içeriden çıkmıştır ve Şule'yi bulma niyetindedir. Şule ile Ali'nin görüşüyor olduğunu öğrendiği an sinirden kuduran Cengiz, Şule'den hesap sorarken hiç ummadığı bir gerceğe tanık olur. Zeynep ile Turna'ya her zaman yardımcı olabilmek için uğraşan Gönül, Turna'nın mutlu olmasını sağlayacak bir sürpriz yapar. Bu duruma tanık olan Zeynep, uzun yıllar boyunca aklını kemiren şeyin cevabına doğru gittiğini bilmemektedir.
Yayınlandı: 09/12/2016
turna demiş ki;
benim adınım turna yorumu yapim Şule, öldüğünü düşündüğü kızını bulur. Kızını bulmuş olmanın sevincini yaşarken, Melek hiç oralı değildir. Melek'i ikna edebilmek için geçmişten şeyler söyler fakat Melek'in kendisiyle görüşmek gibi bir düşüncesi yoktur. Zeynep, Turna'nın annesi yüzünden gerilim yaşamasını istemez. Bir tarafta kötülüklerin içinden çekip aldığı kızı Turna öbür tarafta Melek'ten af dileyen Şule'nin mücadelesi arasında sıkışan Zeynep vicdan yapar ve anne ile kızının arasına girmeyi istemez. Turna nihayetinde Şule ile görüşür. Zeynep ve Şule pür dikkat Turna'nın vereceği tepkiyi merak ederken, Turna herkesin şaşkınlığa uğramasına neden olacak birşey yapar. Cengiz içeriden çıkmıştır ve Şule'yi bulma niyetindedir. Şule ile Ali'nin görüşüyor olduğunu öğrendiği an sinirden kuduran Cengiz, Şule'den hesap sorarken hiç ummadığı bir gerceğe tanık olur. Zeynep ile Turna'ya her zaman yardımcı olabilmek için uğraşan Gönül, Turna'nın mutlu olmasını sağlayacak bir sürpriz yapar. Bu duruma tanık olan Zeynep, uzun yıllar boyunca aklını kemiren şeyin cevabına doğru gittiğini bilmemektedir.
15.07.2017 - 12:54
2   0

panda girl demiş ki;
8. Bölüm spoiler veriyom zeynep meleği okuldan alırken şule okula geliyo sonra *gel kızım hadi gidiyoz*diyo zeynep buna izin vermiyo ama şule *o benim kızım benimle gelicek* diyo melek gelmek istemiyo şule meleğin elini tutup koşa koşa götürüyo bu sırada cengiz şule neler yapıyo diye ararken direk karşısına çıkıyo şule ve meleği alıp götürüyo cengiz meleğe *nerelerdeydin kız*diyo ve bölüm bitiyo
14.12.2016 - 18:29
2   0

ayşe demiş ki;
Selam Yorumdaşlar. He Meiden. Birşey değil Lalem arkadaş . Yorumuna hemen her noktada katılıyorum. Bu bölümde Şulenin neden böyle olduğunu öğrendik. Bütün bunlardan sonra da benim düşüncem: onun kızını dövmesini, ihmal etmesini ve korumamasını yaşadığı bunalıma verip onu affedebilirim belki , ama Şule hakkında bütün öğrendiklerimden sonra bile Şulenin kızını ölüme terketmesini asla unutamam ve affedemem. Şule çok çaresiz değildi. Kızını madem bakamıyor götürüp bir yetimhaneye veya zehra ablasına bile verebilirdi. Belki o ona yardımcı olurdu. Ama o ne yaptı, sırf o pislik adam ondan ayrılmasın diye o adamın kızına eziyet etmesine göz yumdu. Komşular bile Cengizin kızına eziyet ettiğini farkedip polise haber vermişlerdi. Komşuların tepkisi onun nikahsız yaşaması değildi o adamın kızına eziyet etmesine göz yummasıydı. Komşu kadı, oadamın kızına eziyet etmesine nasıl göz yumarsın diye sordu. Kızına eziyet eden adamı evden at edebinle otur dedi kadın. Eğer öyle yapsaydı komşularda ona yardımcı olurlardı belki. Onun derdi ama Cengizi elden kaçırmamaktı. Kızına bayılıncaya kadar eziyet eden veya ettiren ve sonrada çöp torbasına koyup ölüme terkedip sevgilisiyle gezmeye giden bir kadın için, bütün yaşadıklarına rağmen, ki ben Şuleden çok daha ağır şartlarda yaşamış ama çocuklarına Şulenin yaptıklarının bir gramını yapmamış anneler tanıyorum, harcanacak bir gram sempatim dahi yok. İnşallah sözünü tutar ve kızını öldü kabul edip tamamen onun hayatından çıkar. Kızıda kendisini çok seven Zeynep tarafından yetiştirilir. Bu bölüm için başkada birşey söylemek gelmiyor içimden. Selin, geçen bölüm yorumun her zamanki gibi çok iyiydi . Hem bunu belirtmek istiyorum hemde verdiğin cevaplar için teşekkür etmek. Bir sorumu daha açık sormamı istemişsin. O soruyla öğrenmek istediğim, çocuğuna kötü davranan ve şiddet uygulayan hatta ölüme terkeden bir kadına hiç terapi yaptın mı, sonunda yine çocuğu veya çocuklarına iyi bir anne oldumu? içerikliydi. Vaktin olurda bu soruma ve daha önceki bir bölümde sorduğum diğer bir soruma cevap verirsen sevinirim. Eski sorum Cahide hanımla ilgiliydi. Cahide hanım hem evlatlık aldığı bir çocuğu yetiştirmiş ve hemde 9 ay kendi karnında taşıdığı, kendi kanından ve kendi canından iki çocuğu. Anladığımız kadarıyla evlatlık aldığı kızını öbür çocuklarından daha çok sevmiş. Sorum, bu mümkünmüdür ? şeklindeydi. Ben iki örnekte, böyle durumlarda öz çocukların daha çok sevildiğini yaşamıştım. Bu sorumun doğuran mı annedir büyüten mi sorusuyla ilgisi yok. Bu tür soruyu paramparça dizisinde enine boyuna tartışmıştık. Cahidenin durumu daha değişik bir durum . O hem kendi doğurduğu çocukları ve hemde evlatlık aldığı bir çocuğu kendi yetiştirmiş bir kadın. Bilmem ne demek istediğii anlatabildimmi? Herkese Nürnbergten sevgi dolu selamlar.
12.12.2016 - 19:32
2   0

ayşe demiş ki;
Selam Yorumdaşlar. He Meiden. Birşey değil Lalem arkadaş . Yorumuna hemen her noktada katılıyorum. Bu bölümde Şulenin neden böyle olduğunu öğrendik. Bütün bunlardan sonra da benim düşüncem: onun kızını dövmesini, ihmal etmesini ve korumamasını yaşadığı bunalıma verip onu affedebilirim belki , ama Şule hakkında bütün öğrendiklerimden sonra bile Şulenin kızını ölüme terketmesini asla unutamam ve affedemem. Şule çok çaresiz değildi. Kızını madem bakamıyor götürüp bir yetimhaneye veya zehra ablasına bile verebilirdi. Belki o ona yardımcı olurdu. Ama o ne yaptı, sırf o pislik adam ondan ayrılmasın diye o adamın kızına eziyet etmesine göz yumdu. Komşular bile Cengizin kızına eziyet ettiğini farkedip polise haber vermişlerdi. Komşuların tepkisi onun nikahsız yaşaması değildi o adamın kızına eziyet etmesine göz yummasıydı. Komşu kadı, oadamın kızına eziyet etmesine nasılgöz yumarsın diye sordu. Kızına eziyet eden adamı evden at edebinle otur dedi kadın. Eğer öyle yapsaydı komşularda ona yardımcı olurlardı belki. Onun derdi ama Cengizi elden kaçırmamaktı. Kızını bayılıncaya kadar eziyet eden veya ettiren ve sonrada çöp torbasına koyup ölüme terkedip sevgilisiyle gezmeye giden bir kadın için, bütün yaşadıklarına rağmen, ki ben Şuleden çok daha ağır şartlarda yaşamış ama çocuklarına Şulenin yaptıklarının bir gramını yapmamış anneler tanıyorum, harcanacak bir gram sempatim dahi yok. İnşallah sözünü tutar ve kızını öldü kabul edip tamamen onun hayatından çıkar. Kızıda kendisini çok seven Zeynep tarafından yetiştirilir. Bu bölüm için başkada birşey söylemek gelmiyor içimden. Selin, geçen bölüm yorumun çok iyiydi hem bunu belirtmek istiyorum hemde verdiğin cevaplar için teşekkür etmek. Bir sorumu daha açık sormamı istemişsin. O soruyla öğrenmek istediğim, çocuğuna kötü davranan ve şiddet uygulayan hatta ölüme terkeden bir kadına hiç terapi yaptın mı, sonunda yine çocuğu veya çocuklarına iyi bir anne oldumu? içerikliydi. Vaktin olurda bu soruma ve daha önceki bir bölümde sorduğum diğer bir soruma cevap verirsen sevinirim. O sorum Cahide hanımla ilgiliydi. Cahide hanım hem evlatlık aldığı bir çocuğu yetiştirmiş ve hemde 9 ay kendi karnında taşıdığı, kendi kanındanve kendi canından iki çocuğu. Anladığımız kadarıyla evlatlık aldığı kızını öbür çocuklarından daha çok sevmiş. Sorum, bu mümkünmüdür şeklindeydi. Ben iki örnekte, böyle durumlarda öz çocukların daha çok sevildiğini yaşamıştım. Bu sorumun doğuran mı annedir büyüten mi sorusuyla ilgisi yok. Bu tür soruyu paramparça dizisinde enine boyuna tartışmıştık. Cahidenin durumu daha değişik bir durum . O hem kendi doğurduğu çocukları ve hemde evlatlık aldığı bir çocuğu kendi yetiştirmiş bir kadın. Herkese Nürnbergten sevgi dolu selamlar.
11.12.2016 - 17:27
2   0

Esra demiş ki;
Hatice Hoyratlı yanlış biliyorsun bu bir Japon yapımı dizi . Korelilerden onlardan almış yani .
11.12.2016 - 14:28
2   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Hei tyttö. Ayşe kardeş sana geçen bölüm yorum dışı yazdığın yazı için özel bir teşekkür edeyim önce. Bilhassa o beğeni konusunun birkere söylenmesi gerekti. Bu arada ben kimseye beğeni veremiyorum, artık, çünki çerezleri kapattırdım durmadan reklam doluyor diye. Kapattırınca beğeni vermek te olmuyomuş, kimse kusura kalmasın. Kimsede bana vermesin. Bende Vahide gördüm gibiyim. Hani demiş ya benim ismimi yazmasanız bile olur. Bana kimse bir şey vermesin, böyle şeyleri önemseyenlere versinler de sevindirsinler onları , sevap yapmış olurlar!/ Selin cim sanada cevapladığın sorularım için bir ön teşekkür. Geçen bölüm yorumun yine çok üzel ve bilgilendiriciydi. Merakla bu bölümünkünü bekliyorum. Ama önce ben görevimi yapayım. DİZİ YORUMUM: Bu dizinin senaryosunda bir dengesizlik var : beş yaşında annesi tarafından terkedilen ve sonra sevgi dolu bir kadın tarafından öz çocuklarından daha büyük bir sevgi ve ihtimamla yetiştirilen kahramanı annem annemd iye tutturmuş, hem kendi hayatını ve hemde onu yetiştiren annesinin hayatını buruk buruk yapmış ve yapıyor, öbür taraftan bir sene öncesine kadar annesininsevgisive ihtimamıyla büyümüş, annesini çoksevdiğini, gördüğümüz çocuk kahraman, son bir sene annesi tarafından ihmal edilmiş ve kötü muammele görmüş sonrada çöp torbasında çöpe atılmış diye birden annesini siliyor. Selin cim burada yine sana bir soru: sence hangisi daha gerçeğe yakın? Bu bölümde bir karar aldım bir diziye bir yığın yorum yapmıyacağım artık. Sonunda salak gibi ortada kalıyorum, çünki herşey bambaşka çıkıyor. Şule için neler kurduk, neler kondurduk, hepsi yanlış çıktı. Kadın meğer kocasının ölümünden bir sene sonra,mücadelede yalnız kalınca depresyona ve bir adamın etki alanına girmiş ve seven anne olmuş döven, burada dövdüren anne. Tabii ki bizim ülkemiz gibi yalnız ve çalışmak zorunda olan bir kadını destekleyici devlet kurum ve kuruluşları olmayan bir ülkede, kadına yardım eli uzatan bir ailesi de olmayınca kadının hali kötü ama allahtan her anne böyle, kendini satan adama meftun olup çocuğuna bunları yapmıyor. Yinede şule nin dengesi bozulmadan önce aslında iyi bir anne olmasına ve bilhassa kızını illa zeynep ten almaya kalkışmıyacak kadar kızını düşünmesine sevindim. Ama böyle bir adam yüzünden kızına yaptıkları affedilir gibi değil. Hani adam peşini bırakmayan bir tip olsa neyse. Tam aksine kafası bozulunca gitmeye kalkışan biri. O gitmeye kalkışınca onuengelleyen yine şule. Yani bu kadını anlamak pek mümkün değil, benim için. Selin cime burada yine bir soru: burada gördüğün kadarıyla şule sence nasıl bir kadın? Zeynep in şule ye karşı tutumunu, söylediklerini , hele “mühim olan turna nın mutluluğu, senin yanında mutlu olacaksa seninle olsun” demesini beğendim. Neyse, şule artık melek ten kurtuldu ,alsın sevgilisini mutlu olsun veya kendine yeni bir hayat kursun diyeceğim ama cengiz engeli var önünde. Karı satıcısı cengiz de hapise girdi çıktı, kıskanö bir namus kumkuması oldu.Gerçi sermayesi elden kaçıyor diye dellenmişte olabilir. Allah kolaylık versin. Zeynep nihayet turna yla kendine yeni bir hayat kurmak için harekete geçti. Ona da kolay gelsin. Bu bölümde de ali ortalığı yakıyordu, akıllıca tavırları ve yardım severliliğiyle, turna ya iyi bir baba adayı. Kendisine saldıran cengiz e melek in dosyası konusunda görüştük diye onu atlattı ama,şule dayanamayıp o pisliğe kızının yaşadığını söyledi. Yakında cengiz in , ali cengiz oyunları başlar. Benimde görevim burada biter. Haydin kızlar sıra sizde. Gute Nacht!
11.12.2016 - 01:24
2   0

Sanem demiş ki;
Merhaba Ayisigi, yok ben de Sulenin eski halini sevdim, ama bana o kadar iyi bir anne kizina Cengiz hayatina girdi diye bu kadar kotu olamaz. Tabi mesela ilgisiz yorgun caresiz ola bilir de cocugunu posete koyup olumune terk ettigi bana mantiksiz geldi. Kisacasi benimki senariyo sorunum var:) Ali mi Cengize Melegin yasadigini soyledi? Kacirmisim belki ama yine de Cengiz kendinde degildi anlamadi, sonra Suleye Melek olmus gebermis dedi. Ben\'de Sule\'nin Melekten vazgectigini sanmiyorum. Tam Ali\'den para aldi kizini alip gidecek diye dusunurken, Cengiz cikti geldi.
07.12.2016 - 18:15
2   0

Ayisigi demiş ki;
Merhaba SANEM,ben galiba biraz fazla yufka yürekliyim Sule konusunda yelkenleri suya koydum-:)) Yorumumda belirttigim gibi eski halini sevdim ama Sule nin kizinin cöp posetine konup seyirci kalmasi affedilmez. Bir seneden beri Cengiz e diklenmemis ama bu bölüm horoz gibi diklendi valla-:)) Sule hayatinin en büyük yanlisini Cengiz i hayatina sokmakla yapti. Ben yanlismi duydum acaba Cengiz e Melek in yasadigini ilk gazeteci söyledi gibime geldi. Cengizin ileride yapabilecekleri konusunda hemfikiriz. Yok ya SANEM Sule katil olmasin.
07.12.2016 - 15:49
2   0

HATİCE hoyratlı demiş ki;
Bu dizi Kore dizisinden bir alıntı. Rol dışında bir emek yok. Kore dizisinin birebir ayne sahneleri. Bi gün kendi cabamızla da dizi yapabiliriz umuduyla ..
07.12.2016 - 14:06
2   0

sanem demiş ki;
Bir anne olarak Sulenin o halden bu hale geldigi bana cok mantiksiz geldi. Her ne yasanirsa yasansin,uzerine titiren cocugunu, posete koyup olume terk ettigi anne cok abartili olmus bence. Hos ben hala neden kizini posete koydugunu anlamadim da neyse. Demek iyi bir hayati varmis. yani Melek istemeyen bir cocuk degilmis. Sule ne abtal bir kadinmis, neden Cengize Melegin yasadigini soyledi ki? bu adamin nasil bir pislik oldugunu bilmiyor mu? madem buyutemedin bu igrenc adamdan koru kizini. Simdi gidip Turnayi bulucak, kaciracak para isteyecek falan fila. Acaba son sahne Zeynep Gonulun kendi annesi oldugunu anladi mi? Aslinda anlamasi gerekiyor. Annesi onu terk ettiginde yasi o kadar da kucuk degilmis. Her seyi hatirliyor da annesini mi hatirlamiyor. Belki de hatirlamaz. Gonul adam oldurmus bu belli de kimi oldurmus, kocasini mi yoksa Cengiz gibi bir pislikle berabermis. Aslinda Sule de Cengizi oldurmesi lazim ama nerde Sulede o cesaret.
07.12.2016 - 09:18
3   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler