logo

Paramparça 82.Bölüm izle

Özet: Alaz'ın götürüldüğünü Dilara'dan duyan Harun, büyük bir şok yaşar. Oğlunu sağ salim görebilmesi için önünde bir yol vardır. Dubrovnik'e giderek Damir ile görüşmek ve onun istediği şeyleri kabul etmektir. Başka çaresi yoktur. Bundan sonra Alaz'ın hayatının tehlikede olduğu kadar kendisinin hayatıda sıkıntıdadır. Cihan'da aynı şekilde Alaz'ı bulabilmek adına elinden ne geliyorsa yapar. Mithat'dan destek isteyen Cihan, kendisine verilen adrese gider ve orada çatışma çıkar. Cihan aynı zamanda Mithat'ın aslında kim olduğunu da çözmek üzeredir. Maide Hanım'ın bitmek bilmeyen intikam arzusunun zararı bu sefer kendisine gelip dokunur. Uzun yıllardan sonra yeniden görünen Ekrem Bey istemeden de olsa Asuman'a Dilara hakkında çok mühim bir koz vermiş olur. Dilara'da uzun yıllar boyunca sakladığı gizli kalmış bu sırrın ortaya çıkmasından dolayı kendini kötü hissetmektedir.
Yayınlandı: 30/11/2016
Kaya demiş ki;
Ezel izleyen bilir kerpeten Ali ve Tefo duygulandım ah...
4 ay önce
0   0

Nikita demiş ki;
Ozanla Harun birbirine benziyorlardi basindan beri. Aklimdan gecmedi degilde :) Ama ilk bölüme baklildigi zaman, Ayisigi arkadasin dedigi gibi, Ozan Dilara/Cihanin cocugu, Cansu degildi. Herhalde Dilara Harun tarafindan telepati yöntemiyle hamile kaldi :)))))
01.12.2016 - 22:53
0   1

Ayisigi demiş ki;
Ozan meselesini nasil bagliyacaklar diye meraktan bir baktim bakmaz olaydim tam bir rezaletti ! Biz izliyecileri resmen ENAYI,aptal yerine koymuslar. Ilk bölümden itibaren Ozan in Cihan in oglu oldugunu hatta yüzde 99,9 oraninda oldugunu gözümüzün icine soktulardi. Harun diziye tesrif ettiginde hic unutmam Dilara ile söyle bir konusma gecmisti Harun Dilara ya yillardan beri aśik oldugunu ama bunun tek tarafli oldugunu söylemisti. Dilara da "Harun bana olan bu duygularini bilmiyordum" demisti. Ehhhh bunlar ne ara mercimegi firina verip Ozan i yaptilar? Kus beyinli senarist unutur ama bizler unutmayiz! Oldu o zaman Hazal da Harun dan olsun Cihan in da KISIR oldugu ortaya cikar bu gidisle-:))) Dilara asaletini birden bire ortaya cikan hasta olan babasindan mi almis acaba? Mükemmel Harun ise yillarca kara para aklayarak zengin olmus vayyy. Asil Dilaranin annesi kizindan babasinin gercek kimligini saklamis evlilk disi cocuk yapmis,ayni sekilde de asil Dilara evlilik disi cocuk yapip Cihan a kakalamis ve oglundan babasini gizlemis. Senaryo ya gel valla paramparca -:))
01.12.2016 - 14:28
7   0

Deniz demiş ki;
Cok sacma, 1. bölümde Doktor ozanin 100% dilara va cihanin ogludur soylior, simdi nasil harundan dir.
30.11.2016 - 00:31
6   1

kizgin demiş ki;
cocukmu kurtariyonuz baska biseymi sanki icerde buyuk torerist varmis gibi ozel tim iceri daliyo cok komik bir sahne
29.11.2016 - 22:12
2   1

duygu64 demiş ki;
Dizinin ilk bölümlerinde doktor Ozan %99 sizin çocuğunuz ama cansu sizin değil dememişmiydi. Dilara Harunla karşılaştıktan sonra "senin bana aşık olduğunu bilmiyordum" demişti. Çocuğu hangi ara yaptı. Eee konu kalmayınca seyirciye devreleri yaktırırlar böyle. Konu amacından çıktı iyice sapıttı
29.11.2016 - 13:22
3   1

CZTJNS demiş ki;
Harun ile Ozan'ın benzerliği denk mi geldi,yoksa senaryo önceden belli idi ona göre mi oyuncular seçildi?Öyleyse bravo zira rating sıralaması ve yaşanan anlaşmazlıklar ister istemez senaryoda değişikliğe neden oluyor.
29.11.2016 - 10:42
0   1

kıvılcım demiş ki;
Dilara annesinin yolunda gitmiş.Her ikisi de çocuklarından gerçek babalarını gizlemiş,nikahlı iken başka adamların çocuğunu doğurup eşlerini aldatmışlar. Dilara hamile kalınca mı alelacele Cihan 'la evlendi?Cihan bu duruma uyanmadı mı yoksa göz mü yumdu?
29.11.2016 - 10:28
2   2

Angel demiş ki;
Hem Cihana Ozani cocugu gibi kandirdi hemde okadar sene Ozani Harundan Sakladi blade sank I kurban o
29.11.2016 - 01:29
1   1

Angel demiş ki;
Dillara cok bencil ve kotu biri sevilmeye layik degil
28.11.2016 - 23:06
1   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler