logo

Anne 4.Bölüm izle

Özet: Turna'yı kollamak için çabalayan Zeynep bu uğurda herşeyi yapmaya hazırdır. Anne olmanın gerektiği zaman kendinden bile vazgeçilecek bir olgu olduğunu tekrardan anlayan Zeynep, Ali'nin yaptığı teklife evet der. Ali ile Zeynep karşılaştıklarında, Zeynep aslında olanların bildikleriyle alakası olmadığını öğrenir. Turna için normal bir hayat sağlama çabasında olan Zeynep, kendisini okula yazdırmayı düşünür. Fakat bunu gerçekleştirmek sandığı kadar kolay olmayacaktır. Vazgeçmek üzere olan Zeynep'in yardımına Gönül koşar. Gönül'ün yardımıyla Turna okula başlar. İstediği ve arzuladığı o huzurlu hayata dair ilk adımını atmıştır. Çok mutludur. Şule, Melek'in defterinde okuduğu Zeynep ismini araştırmaya başlar. Zeynep'in telefonuna ulaşan Şule kızının arkasından İstanbul'a kadar gelir ve Zeynep ile irtibata geçer. Zeynep tüm sıkıntıları atlatmıştır. Turna, Cahide ve onun ailesiyle bağlarını kuvvetlendirmiştir. Fakat çalan bir telefon yüzünden tüm herşey sil baştan en başa döner
Bir Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı ?
Turna ile Zeynep'in ani bir şekilde eve gelmeleri Güneş ailesinde tüm dengelerin değişmesine neden olur. Zeynep, Turna adına en iyi yerlerden birinin ailesinin yani olduğuna emin olmasına karşın, Cahide torunu için ardı arkası gelmeyen sorular sorunca ne yapacağını bilemez. Zeynep ikilimde kalmıştır. Herşeyi anlatıp anlatmamakla yada Turna'yı başka bir yere götürmek arasında gidip gelmektedir. Bandırma'da Melek adına pek bir umut kalmamıştır. Cengiz, Şule'nin cenaze işlemlerini halletmesini ister. Şule, Cengiz'in bu istediğini yerine getirmezse kendisini kaybetme korkusu yaşamaktadır. Bir tarafta Cengiz, bir tarafta Melek ikisinden birini seçmek mecburiyetinde olan Şule ne yapacağını bilemez. Turna, tam herşey düzeliyor mutlu bir hayat sürecem diye düşünürken, geçmişi hakkında bilgi sahibi olan birisini tanır. Turna kendisini Melek olmadığına inandırmak için herşeyi denese de, tanınmış olabileceğini düşünmesi kendisini huzursuz eder. Ali'nin, Zeynep hakkında edindikleri, kendisini Turna ile Zeynep hakkında saklı kalmış sırra biraz daha yaklaştırmıştır. Ali edindiği bilgilerin saklı kalmasının karşılığında bir teklif yapar ve bu teklif Zeynep'in hayatını darmadağın eder.
Yayınlandı: 17/11/2016
sevin demiş ki;
bu dizinin ilk bölümüne baktiktan sonra nedense diger bölümlere vaktim olmadi ve internetten atlayarak Cabuk Cabuk baktim. diziyi belkide biraz kasvetli buldugum icin pek kacirmayim diyemiyorum.Sanki Zeynep o evde baskalarinin bilmedigi bir sey yasamista ondan uzaklasmis ayrica baba yok ona ne olduki?belkide Cahidenin Gönülün ortaya cikmasindan bu Kadar tepkili olmasinin nedeni Babalaridir. sonucta zaten kizi ile arasinda mesafe var yani gercek annesine kosar diye bir korkusu olmamali.Bu arada Gönül kizini o yasta yesillikler icinde oynarken öylece birakip kacti hic mi korkmadi basina bir sey gelir diye?zaten buradaki bütün anne tipleri soguk mesafeli ama Melek ve Zeynep disinda.Melek sanirim tecavüz cocugu Hemde hic istemedigi birinden Sule bu nedenle ondan nefret ediyor.Umarim bütün annelerin dügümleri cözülür sirlari ortaya cikar.Annelik Sanirim insanin karekteri ile ilgili birsey icgüdüsel degil.Sonucta sadece dünyaya getirmekle anne olunmuyor.tabii bu konuda cok sey yazamam cunki anne degilim.Siddetin siddet dogurdugunu düsündügüm icin saglikli bir cocukluk sart ama bazen buda yeterli olmuyor cok simartilmis cocuklarda da egilim olabiliyor sanirim buradada karekteri belirleyen genler ortaya cikiyor eeebunlarin cevabini bize SELIN arkadasimiz verir.Ben buradaki bütün annelere iyi haftalar diliyorum 
21.11.2016 - 16:17
7   0

ayşe demiş ki;
Merhaba yorumdaşlar. He meiden! Selin arkadaşım yorumunu yine beğeniyle okudum. Yorum yaparken benide düşündüren konulara değinmişsin. Düşüncelerine ve yorumuna katılıyorum. Geçen bölüm verdiğin cevaplar içinde teşekkürler. Yorumladığın kısımlara ekleyebileceğim pek bir şey yok. Yorumunda bir cümleyi çok beğendim aktarıyorum : - Cansu Dere’yi Ali’yle olan sahnelerde pek inandırıcı bulamadım ama Melek’le olan sahnelerinde ikisi de o kadar iyiler ki sanki birbirlerinin içine akıyorlar. – Daha doğrusu bu cümlenin „ Melek’le olan sahnelerinde ikisi de o kadar iyiler ki sanki birbirlerinin içine akıyorlar. – bölümünü çok beğendim. Bir durum bundan daha güzel anlatılamaz herhalde, eline sağlık. Ayrıca bir konuda düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Cahide hem kendi doğurduğu çocukları ve hemde kendi doğurmadığı bir kızı büyütmüş bir anne. Burada görüyoruz ki kendi doğurmadığı kızını da en az doğurdukları kadar ve hatta daha fazla seviyor. Kendi doğruduğu çocukla bir kadının tabiatten gelen bir bağı var, yani öz çocuğun bir artısı var anne nezdinde buna rağmen bu nasıl oluyor, tabiata ters değil mi? Ve bu sence her kadın için geçerlimi. Ben buna benzer iki olay yaşadım ikisinde de çocukları olmayan çift evlatlık almışlar sonra kendi çocukları olmuş. Kadın kendi çocuklarını daha çok seviyordu ve bunu belli de ediyordu her ikisinde de. Sen meslek hayatında buna benzer şeyler yaşadınmı ? Bu bölüm için ben Şule hakkında yazmak istiyorum. Ben Şuleye anne olarak tabiiki çok kızıyorum ama bir insan olarak onunda yardıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yaşadığı hayat hayat değil, kendisi de hayattan pek zevk alıyor gibi görünmüyor. Şulenin alkohol ve uyuşturucu bağımlısı ve kayıtsız şartsız sevilmeye muhtaç olduğunu düşünüyorum. Kızının onu kayıtsız şartsız sevdiğini düşünüyordu. Kızının sevdiği şeyler listesinde kendi adını değil de Zeynepin adını görünce olan dengeside bozuldu ve Zeynepe musallat olmaya başladı. Ben Zeynepide anlamıyorum. Şulenin onun telefonunu bulduğunu anlar anlamaz telefonunu değiştireceğine gidip onunla buluşuyor. Zeynepin hareketleri bana biraz fazla çocuksu geliyor. Nürnbergten selamlar.
20.11.2016 - 15:30
6   0

Berran demiş ki;
Herkese selam., Hi Mädels..Ailede saglik sorunu nedeniyle Dizi yorumu yapamayacagim.Ancak sizinkileri okumaya dvm edecegim Keyifli izlemeler ve kucak dolusu SEVGILER
20.11.2016 - 13:36
6   0

Sefa demiş ki;
gecen bolum yazmisdim bu ALI test ediyo deye.!ah bu senaryolar ah bi kac bolum onceden zataen belli.!yeni bolum fragmaninda Zeynep her seyi Cahide annesine anlatiyor ve analik karsi cikiyor.Gonul yani Vahide hanim hep boyle karakterlede aliskin oldugumuzdan rolu yakismis.ama kesge biraz iyi giydirseler.Melek bu yasda yuz mimiklerini ses tonunu mukkemel kullaniyor.beni dusunduren bi kobu Gonul neden hapis yatdi Zeynebin babasini oldurmus olmasin.25 sene icin baya korkunc bi cinayet yada iftiraya kurban gitmus.qazeteci Aliyle Zeyneple ask yasiyacaklarsa bence hic yasamasinlar ben hic olari bi birlerine yakistiramiyorum.kadin oyuncularin agirligi hukm etdiyi diziye basarili sevilen bi erkek oyuncu gereklidir.bu benim sahsi fikrim.fragmandan anlasiliyoki Cahide annesine karsi koyamayan Zeynep evi terk edecek gibi.kadina evlatlikdan men et dediyine gore.tavsiye etdiyim cok arkadasim bu diziyi izleyemiyolar konusu cok agir diye.yani kucuk Beren artik bi efsane olmus.Cnsu Dereyle uyumu muthis.
20.11.2016 - 03:38
6   0

Nikita demiş ki;
Gazeticinin testi seyirciyi ters köse yapti. Ama bende yaptigini dogru bulmuyorum. Onu ilgilendirecek bir konu degildi. Zeynep soguk görünen biri ama bence Cansu Dereden kaynaklaniyor. Ama öte yandan Meleke davranisi cok sicak. Zaten cok istedigi isini birakip Melekle kacmasindan Zeynepin coktan Melekin annesi oldugunu göstermisti benim icin. Bence gazeticiyle arkadastan daha cok ilerde ask iliskisi yasiyacaklar cünkü gazetici oglan Zeynepten basindan beri etkilenmisti. Suleye hic deginmek istemiyorum bile. Simdi hic yirtinmasin bence. Ama Sulede herhalde birsey kullaniyor. Yaptigini tam algilamiyor bile.
19.11.2016 - 13:28
6   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam, selam Kızlar! DİZİ YORUMU: Gerginlik dolu üç bölümden sonra senaristler bu bölümde olumlu gelişmeler işleyerek seyirciyi gevşetmeyi başardılar bence, ki bu da gerekliydi. Gazete Muhabiri Ali’nin şantaj yapma, hele bu tür bir şantaj yapma sebebi beni pek ikna etmedi. Çünki seçtiği şantaj türünün adiliği bir yana kendisinde travma yaratmış olan olayda, onun tutumu ile Zeynep’in tutumu örtüşmüyor. Ali, sorumluluktan kaçmış, çocuğun babasına geri verilmesini önlememiş, Zeynep’se sırf sorumluluktan kaçmamakla kalmamış, yaptığının suç olduğunu ve yakalanırsa uzun süre hapiste yatacağını bile bile alıp Melek’i kaçırmış. Bu tezatlı durum Ali’nin gösterdiği sebebi mantıksız kılmaya yetiyor. Bu mantıksızlığın yanında asıl beni rahatsız eden “iyi anne olmanın , bir kadının çocuğu için, kendi canına ve benliğine zarar vermek bahasına her fedakarlığa katlanma zorunluğuna bağlanması. Burada anne olan kadınlara büyük yükümlülükler veren, tozlanmış aşırı romantize ve idealize edilmiş bir anne resminin empose edildiğini görmemek mümkün değil, ki iyi annelik kendine de zarar vermeden, bütün yardım kaynaklarını kullanarak çocuğu için en iyi olanı yapabilmektir. Neyse ki senarist veya uygulayıcı bu garip epizotu fazla uzatmadılar ve sevgili AYŞE’nin dediğini yapıp asıl konuya geri döndüler . Cansu Dere’yi Ali’yle olan sahnelerde pek inandırıcı bulamadım ama Melek’le olan sahnelerinde ikisi de o kadar iyiler ki sanki birbirlerinin içine akıyorlar. Onların birbirlerine sevgi dolu yaklaşımları, Zeynep’in her geçen gün biraz daha annelik sevgisi ve annelik görevleri konusunda gelişimi hem duygulandırıcı ve hemde düşündürürcü bir şekilde, güzel işleniyor. Bunun yanında bir kadının kendi doğurmadığı bir çocuğu da kendi çocuğu gibi sevebileceği konusunun hem Cahide ve hemde Zeynep örneğinde olumlu bir şekilde işlenmesi takdire şayan. Ama Cahide’nin Zeynep’i öz annesinden uzak tutması ve hatta bu durumu koruyabilmek için Gönül’e tehditler savurması nın sebebi egoistlik mi yoksa hakikaten kendi öz kızları kadar ve hatta onlardan bile çok sevdiği ni anladığımız kızının ruhi bir çöküntü yaşamasını önlemek mi bu bölümde de çözemedim. Bu konu haricinde Cahide’yi hem olaylara yaklaşımı ve hemde kızlarına karşı gösterdiği sevgi bakımdan beğeniyorum. Kızlarına kendi isteklerini de söylüyor, her durumda onların yanında olduğunu gösteriyor ama isteklerini yerine getirsinler diye onlara baskı yapmıyor. Konu annelere gelmişken Gönül’ü de değerlendirmek istiyorum. Gönül’ün de ısrar dozunu kaçırmadan Zeynep’in yanında olması; kızı ve öz torunu olmadığını bildiği Melek için elinden geleni yapmaya çalışması güzelde, LaLem’cimin geçen bölüm yorumunda ifade ettiği gibi Ali’yi tehdit etmesi biraz fazlaydı. Bu işgüzarlığı şimdi onun başına da dert olabilir. Yine Lalem’cimin geçen bölüm yorumunda bahsettiği ve bu bölümde doktorun sözlerinden anladığımız gibi Gönül’ün önemli bir hastalığı var. Bundan kendisi haberdar da ondan mı aldırmıyor yoksa kendine önem vermediği için mi böyledavranıyor daha tam anlıyamadım. Gönül’ünde sevgi dolu bir insan olduğunu hem senaryo ve hemde oyuncu bize güzel bir şekilde yansıtıyor. Gönül’le ilgilendiğini anladığımız Rıfat Bey kurgusu da hoşuma gidiyor. Bu iki olgun insan arasında bir gönül hikayesi gelişecek mi daha pek tahmin edemiyorum ama abartısız ve güzel işleniyor. Bu bölümde hoşuma giden bir sahne de Zeynep’in Gamze’ye “herkese aksini gösterecek şekilde davranmana rağmen aramızdaen hassasımız sendin” içerikli sözleri söylediği sahneydi. Bu sözler beni şaşırttı ve Gamze’ye biraz daha başka gözle bakmamı sağladı. Bakalım bu konu ilerde derinleştirilecek mi. Gamze’nin bu bölümde, bilhassa Cahide’nin ona , onunda yakında anne olacağını söylemesinden sonra, Melek’e karşı tutumunun yumuşadığını, ona biraz daha sevecen yaklaştığını gördük. Bir çocuk hassasiyetiyle Gamze’nin kendisinden fazla hoşlanmadığını hisseden Melek bile bunu farketti ve Gamze’nin ona hediye vermesinden sonra sadece teşekkür etmekle kalmadı ona sarıldı. Bu hareketiyle bu şimdiye kadar oldukça kıskanç ve sevgisiz tavrlar sergileyen anne namzetiyle yeğeni bildiği küçük çocuk arasındaki buzların çözüldüğünü gördüğümüz bu sahne beni çok duygulandırdı. Tabii bunda, bu karakterleri canlandıran oyuncularında büyük payı var. Melek’i canlandıran oyuncu hakkında çok yazıldı, onun için tekrarlamıyacağım ama Gamze’yi canlandıran oyuncunun da rolünün hakkını verdiğini belirtmek istiyorum. Birden fazla annenin hikayesini birden anlatan bu dizinin bu bölümüne yazmak istediklerim bu kadar. Diğer konuları sevgili dostlarıma bırakıyor ve onları da yoruma davet ediyorum. Sayfa oldukça ıssızlaşmış. Herkese sevgiler.
19.11.2016 - 12:41
6   0

gizem demiş ki;
Slm AYIŞIĞI, ben gazeteciyi daha affetmedim. ne gereği vardı böyle bir testin yapılmasına? ilişkiyi kabul etmeseydi kızını sevmiyor mu olacaktı? çok çirkin bir denemeydi bence. yardım edemediği çocuk nedeniyle hassas olduğunu söylüyor ama bir kadının duygularıyla kolayca oynayabiliyor. yok sevmedim ben bu oyunu. aliyi turnanın babası olarak tanıtması olasılığı sıfır. çünkü ali, duru ile önceden tanıştı ve turnaylada karşılaşınca onları duru tanıştırdı. duru bunu annesine anlatır. ben şulenin melek melek diye yırtınmasını hala anlamıyorum. kızına hiç bir gün ilgi göstermemiş bir kadın. cengizin melek i dövdüğünü de biliyor üstelik. ruju sürdürdüğünü gördüğünde de ileride olabilecekleri anladığı gözlerinden okunuyordu. poşete koyup kızını çöpe atıp onu ölüme terkeden bir kadına anne diyemiyorum. sanırım şule melek in koşulsuz sevgisini arıyor. ne yaparsa yapsın anne diyen kızı arıyor. kızının duygularını önemsemiyor. şule ye anne diyemem. telefonda melek in sesini duyması kötü oldu.
18.11.2016 - 18:30
6   0

Ayisigi demiş ki;
Gazeteci Ali nin ahlaksiz teklifi demek ki Zeynep i denemek icinmis,ehh affettim o zaman onu-:)) Neyse ki tekrardan "bin bir gece" vakasi yasamadik-:)) En dogrusu Zeynep in annesine gercekleri anlatmasiydi,dertler paylasilirsa azalir. Hem onu yetistiren anne cok anlayisli birine benziyor. Hala kafamda oturtamiyorum neden en azindan 7 sene görüsmemisler? Ileride belki Zeynep Ali ile iyi arkadas olur ve annesine Melek in babasi diye onu tanitabilir. Zeynep in Melek ile baglari güclendikce umarim Cahide annesini daha iyi anlar,anneligin emek vermek oldugunu anlar. Simdide kendisi tipki Cahide annesi gibi baskasinin cocugunu büyütüyor,kadini en iyi onun anlamasi gerekmiyor mu? Ne bu buzdolabi gibi halleri,oyuncunun karekterinden mi anlamadim gitti. Zeynep Melek i kendisi dogurmamis olsa bile onu kaybetmemek icin bir gecelik iliskiyi bile göze almis. Kizi okula yazdirabilmek icin kendi kendine gözünü morartacak kadar evladi icin herseyi yapmaya hazir,anne olabilmis. Flasback ile Melek in annesi Sule ye anneler gününde aldigi cicege Sule nin umursamaz davranisini gördük. Istanbul a tasinirken o saksi cicegini almaya niyetlendi,alsaydi bu kadinda hala umut var diyecektim... Sule birsey mi kullaniyor acaba,donuk donuk bakislar,hayalet gibi. Sule ne hakla Zeynep i sorguluyabiliyor kizima ne yaptin ki ismin burada yaziyor diyebiliyor? Senin veremedigin ilgiyi,sevgiyi ve sefkati vermis olabilir mi acaba Zeynep? Bu arada Gonca hanimin performansi muhtesem. Sule kizinin kendisini de sevmesini istiyor ama Melek zaten onu kayitsiz sartsiz herzaman sevmis ama annesi kiymetini anlayamamis. Gönül ün ciddi bir rahatsizligi var galiba,sagligi icin ne kadar umursamaz davraniyor. Insan yillarca hasretini cektigi evladi icin sagligina biraz dikkat eder. Melek i oynayan oyuncuya altin kelebek en iyi cocuk oyuncu ödûlü vermisler,cok basarili masallah. Melek yillarca ruhsal ve fiziksel siddet görmüs Sule nin sevgilisinden. Gecen bölümde gazeteci Ali masada elini tuttugunda ürkmesi ayni sekilde sakar teyzesi ile yapboz oynarken dükkana Gönül ün komsu bakkal iceri girdiginde Melekte yine korku ve ürkeklik vardi. Böyle siddet cekmis cocuklar karsisina cikan adamlari siddet uygulayacak diye ürker ve korkarlar. Bu sahneleri rejisör cok iyi aktarmisti.. Bayan rejisörün cekimini izlemek bir hayli keyifli oluyor. Son sahne Melek keske o telefonu acmasaydi,Sule keske kizinin sesini duymasaydi. Simdi Sule devamli kovalayacak,Zeynep ve Melek kacmak zorunda kalicaklar. Ufakligin kurulu düzenli ve mutlu dünyasi kaybolmasin bari,bekliyelim ve görelim... Ama gazetecinin müdürüde bu olayin pesini birakmiyacak gibi gözüküyor. Özellikle dizilerde belalar geldimi üst üste bir kac yerden gelir.
15.11.2016 - 23:07
6   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler