logo

Cesur ve Güzel 1.Bölüm izle

Özet: Merakla beklenen dizinin senaryosunu Ece Yörenç yazdı. Yönetmenliğini ise Ali Bilgin yapıyor. Gizemlerle dolu hikayede Kıvanç Tatlıtuğ geçmişini takip eden Cesur, Tuba Büyüküstün'de bilindik bir kozmetik şirketinin patronu Sühan olarak ekranlarda olacak. Büyük oyuncu kadrosuyla merakları üzerine çekenen dizinin konusu ise şu şekilde; Günlerden birinde Cesur isimli yakışıklı ve gizemli bir kişi, sakin ve kendi halinde bir yer olan "Korludağ" kasabasının içine bomba etkisi yaparak gelir. Henüz ilk ayağını bastığı anda çok güzel bir kadın olan Sühan ile karşılaşır. Bu olağandışı karşılaşmasının ardından ikili birbirlerine karşı engel olamadıklar bir çekim etkisi yaşarlar. Fakat ikisininde bilmediği bir konu vardır. İkilinin gelecek ve huzur hayalleri geçmişten beri süre gelen düşman olan iki ailenin bu ilişkinin karşısında durmasından sonra kavuşması imkansız olan bir aşka yelken açar.
Yayınlandı: 13/11/2016
Berran demiş ki;
Herkese selam., Hi Mädels., Arkadaslar su günlerde zaten ülke olarak zor bir dönemden geciyoruz.Lütfen sizde daha fazla germeyiniz.Temcit pilavi gibi ikide bir istilmasin.Kim nasil istiyorsa özgürce yazar ve kimi istiyorsa onu begenir veya begenmez.Ona kimsenin müdahele etmeye hakki yoktur.Ayse Arkadas, o etkinliklerle ilgili satirlari zevkle okudum,Ayisigi seninde DÜZ DIZI YORUM larini her zaman begendigimizi yazmistik.Lütfen yetinmesini bilin ve yilan hikayesi gibi uzatilmasin.HAYAT KISA ....ve böyle stresler bir cok negatif olaylarin(hatta hastaliklarin bile tetikleyicisi) Vede bulasici :-/ Yani tüm yorumdaslara tesir ediyor.LÜTFEN son verin!!! Veeee..güzel yorumlarinizi bekliyoruz.Ayrica SEVGI VE SAYGI!!!!!!!!SEVGILERIMLE kucakliyorum*_*
16.11.2016 - 23:02
0   0

Ayisigi demiş ki;
EZGI tüm samimiyetimle söylüyorum kisa öz yorumunu okumak cok keyifliydi. Nedeni olumlu yazmis olman. Cünkü ben kendim icin konusuyorum eger bir diziye bakmaya vakit ayirmissam ve sonuna kadar seyretmeye karar vermissem daha ilk bölümden karalamam kardesim ne konuyu,oyunculari vs vs. Ama nedense bazi yorumcular sadece dizilere,karekterlere elestiri yazmak icin buradalar. Mesela bir dizi gelmis 20 bölüme ilk bölümden itibaren yok uyum yok,o oyuncu cirkin,o bayanin boyu kisa olmamis,ben olsam fatma gibi yapmazdim böyle yapardim falan filanlar. Ayol madem bu kadar kulup takiyorsun neden izliyorsunuz anacigim? Birde biri birsey yazinca digerleri de aynisini yazmalari,katilmalari,birbirlerini agirlamalari yokmu. Ben yine bizim cobana benzettim ve arkasindan gelen koyun sürüleri-:))
15.11.2016 - 13:25
0   0

ezgi demiş ki;
Cahide rolundeki oyuncuyu Beyaz Gelincik dizisinde de nedense o role yakistiramamistim. Burda tam rolunu bulmus. Turlu entrikalarla gorumcesini oldurup butun mirasa konmak isteyecek kadar gozu donmus bir kadinin yapamayacagi sey yoktur. Karadayi'nin Necdet'i burda tam aksi bir karakterde. Tuba herzamanki gibi harika ve muhtesem gorunuyor. Kisacik saclari da ona cok yakismis. Kivanc da herzamankinden daha da yakisikli gorunuyor. Uzun saclari ve sakallariyla yeni imaji cok hos olmus. Cesur ve Suhan, ikisinin arasindaki elektrik fazlasiyla hissettirilmis. Guze l ve heyecan dolu bir dizi bizi bekliyor. Butun oyuncular ve yapim ekibine bu guzel calismalari nedeniyle sonsuz tesekkurler. Vatanim Sensin ve bu dizi artik sabirsizlikla izlemek istedigim iki dizi oldu.
15.11.2016 - 03:10
0   0

Ayisigi demiş ki;
Hatuncum bu seferde fazla selinvari yazmissin-:)) Ehh kolay degil kac kisilige būrūnmek kolay gelsin. Senden iyi olmasin bir azeri yorumcusu vardi birzamanlar kendisi yorum okuyarak ve yazarak tūrkcesini cok gelistirdigini söylüyordu.
15.11.2016 - 01:47
0   0

ayşe demiş ki;
Ayışığı hanım. her zamanki gibi nazik!!!?????;))) cevabınıza teşekkürler. Aynı şekilde cevap veremiyeceğim, tarzım değil, kusura bakmayın .Eleştiriye tepki şekliniz konusunda beni hiç yanıltmıyorsunuz, ya şahsi saldırı, ya hakaret ya da –sen zaten yoksun, başkasının diğer nikisin-. iddiasıyla sonuçlanıyor hep, nedeni malum. Ben kara sevda dizisini seyretmediğim ve yorumlarını da okumadığım için o arkadaşın orada neler yazdığını bilemem. Ama yazmış olsaydım ve bu cümleyi okusaydım da eleştirmezdim, çünki –keşke Türkçe yazsaydın- sözü bir uyarı değil bir temennidir ve altında onu daha iyi anlamak isteği yatar, yani olumludur ve rahatsız olunacak bir durum yoktur. Azerice yazan bir kişiye –uzun yorum okuda Türkçen düzelsin- demek herşeyden önce mantık dışı ve insanı ancak gülümsetecek bir durumdur . Türkçe yazmış olsaydı ve Türkcesi zayıf olsaydı bu cümle hem onun Türkçesini eleştirmek, hemde naziklikten uzak bir şekilde ona Türkçesini düzeltmesini emretmek olurdu. -Karakter tanıtımını oku da diziyi daha iyi anlarsın – sözü ise yine nezaketten uzak bir şekilde kendi normlarını başkalarına dayatmaktır. Bende bu arkadaş gibi karakter tanıtımı okumadan da diziyi anlıyabilenlerdenim ve ne özet okumasını sever im ne de karakter tanıtımı. Herşeyi kendim keşfetmek isterim. Ek olarak bu arkadaşın size yazdığı –kitap yazmaya gerek yok- sözünü de da hoş karşılamadığımı belirteyim. Çünki Karakter tanıtımı okumadan da diziyi anlayanların da uzun yorum okumak istemiyenlerinde diğerlerinin bu haklarını kısıtlamaya hakkı yok. Okumazlar olur biter. Yabancı noel icatları sözüne ise söylenecek tek söz bunun çağ dışı ve ayrımcı bir tutum olması. Ben sizinle bu konudaki yazışmama burada nokta koyuyorum ve artık bu konudaki yazılarınızı dikkate almıyacağım. Saygılar!
15.11.2016 - 00:22
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ayse hatun hadi anam baska kapiya senle ugrasamam. Jenibeans kara sevda da azerice yazan bir vatandasimizi da keske turkce yazsaydin diye uyarmis o batmiyor da ben mi batiyorum. Hem benim senin ve diger nikin lalemden destege ihtiyacim yok. Jenibeans in yazdiklarida umrumda degil. BEN bari DIZI hakkinda karekterleri uzun yaziyorum sizin gibi yabanci noel icatlarini yazmiyorum-:))) Bana satasmayi birak ayse,dizi yorumunu yap o alamanci dostlarina selam ver.
13.11.2016 - 21:18
0   0

Berran demiş ki;
Herkese selam, Hi Mädels., Dizi Yorumu: LaLemcan zevkle okudum.Yüregine saglik.Canan arkadas, sanada iyi seyirler. Ancak ASI ile bazi farklar var. Bununda icerigi LaLemcaninda belirttigi gibi; Yüzlerce kez islenen konulardan hicbir farki yok. Babanin TORUN tutturmasi, pisirik oglu,Cinayet isleyebilecek kadar hirsli paragöz ve manupuleye basvuran sevimsiz karisi(BEYAZ GELINCIK te cok baskaydi.Gözleri SELIN SEKERCI gibi olmus;-()Genelde ic guatr rahatsizligi nedeniyle oluyor.Yine LaLemcanin belirttigi gibi; Onun oyunculuguda gayet iyi.Yine yüzlerce kez islenen INTIKAM (gecmisten gelen eski hesaplar v.s., Sühana kisa sac ve Cesura uzun sac cok yakismis. Ancak ikisinin itisip kakismalari ve atarli, kibirli Sühanin yinede Cesur karsisinda yelkenleri suya indirecegi kesin.Zira oda hoslandi ..Yani"istemem yan cebime" misali:-) Bir yerde konu bakimindan hayal kirikligina ugradim.Bu denli sevilen 2 oyuncu, daha enteresan bir senaryoya EVETdemelerini beklerdim.Neyse bekleyelim-Iyi pazarlar *_*
13.11.2016 - 12:01
0   0

ayşe demiş ki;
Merhaba yorumdaşlar. He Meiden! Lalem arkadaş diziyi güzel özetlemiş. O ve diğer bazı yorumcuların belirttiği gibi dizide, konu bakımından yürek hoplatacak yeni bir şeyler yok. Herşey insana aşina geliyor. Yürek hoplatan tek şey başrol oyuncuları. Tuba ile Kıvanç çok güzel bir çift ve bize çekişmeli bir aşk seyrettirecekler belli. Sırf bu ikili ve onların aşkları için bile bakmaya değer diyorum. Diğer karakterlere gelince : Tahsin karakterinin sevilecek bir yönünü göremedim. Sezin Akbaşoğulları konusunda Lalemle aynı fikirdeyim. Ama canlandırdığı karakter iğrenç bir karakter. Ezik kocası da en azından onun kadar antipatik biri. Bebek planı oldukça saçma. Kovulan seyisle onun sevgilisi çok sevimliler. Sühanın babasının sevgilisi Adaletin hem görünüşü ve hemde tavırları hoşuma gitti. Değinmeyi gerekli hissettiğim bir karakterde Tahsin ‘in Kahyası Salih. Sanki Tahsinin kölesi ve tamamen onun etkisi altında. Bülent çıkarcı ve zayıf karakterli biri. Yangın çıkarma olayını beğenmedim. İlk bölüm için fazla action! Bu bölümde beğendiğim başka birşeyde Cesur’a satılan toprağı geri aldığını sanan Tahsini mat etmesiydi. Başka yorumlanacak bir şey göremiyorum bu bölümde. Son olarak aktarılan karakter tanıtımları ve uzun kısa yazmak konusundaki düşüncelerimi belirtmek isterim. Jenibeans arkadaşın yazdıklarını tasvip etmesemde onun eleştirilerine maruz olan kişi bu konularda sevgili dostlarıma en ağır saldırıları yapmış, şimdi kendi çıkarına olduğu için mazlumu oynayan kişiye arka çıkmayı düşünmüyorum. İnsan bir şeyi ya destekler, ya karşıdır. Başkası yapınca karşı olup verip veriştiren, kendi yapınca, yani işine gelince destekleyene bizde başka gözle bakarlar, ki o da bana kalsın. Ayrıca ana dili Azerice olan ve yorumunu ana dilinde yazdığı açıkça görülen bir yorumcuya -okuda Türkçeni geliştir- denmesini, hoş karşılamıyorum. Hele ana dili Türkçe olan bu kişinin geliştirmesi gereken bir Türkçesi varsa. Herkese Nürnbergten selamlar.
13.11.2016 - 08:01
1   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Hi Girls! DİZİ YORUMUM: 70 li yıllarda çekilmiş, ediz hun la hülya koçyiğit in başrollerini oynadığı zehra isimli bir film vardı. Bu filmde ediz hun deli gibi koşan bir atın boynuna atlayıp onu durduruyordu. Bu sahneye bakıp bakıp “yuh artık bu kadarı da olmaz” diye gülerdik. Dizi bundan daha abartılı bir sahneyle başladı. Kimse kusura bakmasın ama kıvanç a ve tuba ya rağmen yine aynı şeyi söyleyeceğim “yuh artık bu kadarı da fazla!”. Bunun haricinde birinci bölümü seyrettikten sonra anladığım kadarıyla , dizimizin menüsünde; bin beş yüz kere işlenmiş bir intikam almak isteyen birinin intikam alacağı adamın kızına veya oğluna aşık olup intikam alamama hikayesi, bin kere işlenmiş bir hamile olmadan hamile olduğunu ezik kocasına yutturan hırslı,kötü kalpli ve kumpasçı bir kadının hikayesi ve bir kaç sır var. Sırların beş yüz kere işlenmiş cinsten olup olmadığını zaman gösterecek. Karakterlerin hepsini bir yerlerde görmüştük. Buna karşın başrol oyuncularımızın ikisi de tescilli güzel ve allah için birbirlerine yakışmışlar. Aralarındaki elektrik desen 3000 Watt! Kıvanç için bayılıp ayılanlardan değilim, çünki ben onun gibi aşırı yakışıklı erkeklerden pek etkilenmem ama güzel bir tablo seyreder gibi seyretmesini severim. Rol becerisinide arttırmış ama sesine bir türlü alışmıyorum. İnsan güzel olunca her durumda güzel oluyor. Tuba kısacık saçlarıyla da güzel. Atarlı, gururlu kadın tiplemesi de ona çok yakışıyor. Dizinin ağır toplarından biri de “beyaz gelincik” dizisinde başrolde seyrettiğim, o karakterden çok daha değişik cahide karakterini canlandıran sezin akbaşoğulları. Onu böyle bir rolde göreceğimi tahmin etmezdim. Bu roldeki başarısını da gördükten sonra rol kabiliyetinin tuba dan bir iki fersah ilerde olduğunu söylemek zorundayım. Onu seyretmek bir zevk olacak. Sonuç olarak bu diziyi seyretmek kararı aldım, çünki oyuncu kadrosu oldukça iyi, çekimler güzel ve çok düşündürmeden eğlendirecek tipten bir dizi olacağa benziyor. Yazacağım yorumlarda onun için jenibeans arkadaşımızın istediği ve emrettiği gibi kısa olacak herhal. Yeri gelmişken, bu arkadaşımıza benimde bir iki sözüm var. Jenibeans kardeş eleştirdiğin, karakter tanıtımını bulup bize aktaran, zatı şahaneyi günahım kadar sevmem, hatta tenha bir yerlerde karşıma çıksa ve ben eski günlerimdeki gibi olsam saçını başını yolarım;))) ama kendisine burada haksızlık yapıyorsun. Kendisi emek vermiş ve bize bu satırları aktarmış, sağolsun var olsun. Okuyan okur okumayan es geçer. Tabii ki ben bunları nette bulup okuya bilirdim ama hazıra konmak baldan tatlı. Kısa yaz uzun yaz konusuna gelince: bin beş yüz defa bu konu tartışıldı. Bırakın isteyen istediğini, istediği uzunlukta yazsın. Sayfaya aykırı birşey olursa adminler zaten onu yayınlamıyor. Ne gariptir ki, bugün korumaya aldığım kişi bir zamanlar bizler aktarma yapınca “ne gereği var” isteyen net ten okur deyip , uzun yazanlara da kısa yazmaları konusunda öğütler ve eleştiriler yağdırır bizde ona, onun şimdi kendisini eleştirenlere söylediklerini söylerdik. Neymiş efem: gülme komşuna gelir başına. Kızlar neredesiniz haydin yoruma!
12.11.2016 - 22:22
1   0

ceyran demiş ki;
Yaxsi anlayiram dizini canim menim birde men azerbaycanliyam yorumuda azerice yazmisam turkce deyil birde beyemedim seryali buda meni sexsi fikrimdi tesekurler ayisigi
11.11.2016 - 21:44
1   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler