logo

Kördüğüm 26.Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Emre hayatını kaybetmiştir ve Gökçe'ye karşı yapmış olduğu şiddetten dolayı öldürdüldüğünü düşünen emniyet Umut ile Genco ikilisini tutuklarlar. Bu durum herkes adına olabilecek en kötü senaryodur. Naz bu kötü zamanlarda Umut'un yanında yer almak istemektedir fakat kendisinin bu tutumu Neslihan'ı germiştir. Naz ne yapacağını bilemez bir haldedir. Üstüne üstelik Ali Nejat ile tüm ilişkisini de sonlandırmıştır. Ali Nejat ise eski sevgilisi olan Eylül ile her geçen gün biraz daha samimileşmektedir. Ali Nejat, Feyza'ya giderek Murat'ın kendisine karşı beslemiş olduğu bu düşmanca tavırların sebebinin Didem'den dolayı olduğunu anlatır. Fakat Feyza her zamanki gibi hiç birşey inanmaz gözü ondan başka kimseyi görmemektedir. Enver Bey'de hala Feyza'nın kendisine aşık olduğunu ve eskisi gibi mutlu olabileceklerini düşünmektedir. Barış'ın hayatını kaybetmesi olayında Murat'ın bir ilgisi olduğuna kesin olarak kanaat getiren Enver Bey büyük bir şoka uğrar. Bunun nedeni ölüm için gerekli emri veren kişinin Murat'tan başkası olmasıdır. Ali Nejat'ın hayatına kast etmek isteyen kişinin kim olabileceğini araştırmak için çalışmalara başlayan Enver Bey kötü bir gerçekle yüz yüze kalır. Feyza'da bu gerçeklere ulaştığında elinde tutmuş olduğu tabancayı ateşlemekten geri kalmaz.
Yayınlandı: 09/07/2016
Berran demiş ki;
Selam herkese,Hi Mädels....Sevgili AYSE sende hosgeldin:-) Ve yazdiklarina tamamen katiliyorum.Bir önceki yorumumda "birde ALAY ediyorlar" kelimeleri nedense cikmamis.Eveet bende cok premetiv buldum "ohhh...zilerimi taktim $IKIDIM $IKIDIM oynuyorum" cok basit buldum:-/ Neyse ben emin degildim.Bugün birkac yerde okudum ve gercekten öldügüne emin oldum.NEDENNNN acaba???? ;-)) Herneyse bence BERGÜZAR KOREL, ZUHAL OLCAY veya INTIKAM daki $AHIKA karakteri yakisirdi ancak hepsi schon reserviert!!! NEBAHAT CEHREDE olurdu ama oda yaslandi artik. Kendine iyi bakiyor amma immerhin 73 yasinda!!!Neyse YORGAN GITTI KAVGA BITTI:-))Bende bu Dizi coklugunda buna dvm etmem artik.Ayrica NAZIN yokluguda bir neden benim icin...LaLemcan Selincim ve Hülya Arkadasta gelsin.ben (Bana sevmeyi anlat,Babam ve Ailesi ALA ve RÜZGARIN KALBIni )izlemeye dvm edecegim. Digerlerinin cogu GENCLIK dizisi..Iclerinde en degisik Hikayesi olanlar; BABAM VE AILESI ve RÜZGARIN KALBI!!!Hepinizi özledim ve sevgilerimle*_*
22.09.2016 - 16:54
0   0

ayşe demiş ki;
He Meiden! Size seslenmiyeli uzun zaman oldu, özledim! Selini bende merak ediyorum. Bende Lalem arkadaş gibi diziye bakmayı bırakacağım ve bende bunu Eylül yüzünden yapacağım. Feyza zaten ölüyor herhalde. Feyzanın görüntüsü ve görsellik konusunda Berran arkadaşın yazdıklarına tam tasdik. Bende bu iki oyuncuyu çirkin buluyorum ve bunları çirkin bulanlara sataşanları kınıyorum. Hele -sen çok mu güzelsin- diyerek bunun yapılması çok ilkel. Lalem arkadaşa bu konuda tam destek. Bazı yorumcuların baskalarının yorumlarından kurtulacağım diye zil takıp oynamasına güleyimmi ağlıyayım mı bilemedim. Okumamak gibi daha kolay bir metot var halbuki.Ben –İçerde- dizisine baktım ve babamın ailesine de göz atacağım. Sizleri orada göremedim. Berran arkadaş yazar diye düşünmüştüm. Yeni gelecek dizilerden Tatlıtuğun ki ve Ergenç-Korel çiftininkine bakacağımdan eminim. Sizleri orada görürsem sevinirim. Nürnbergten sevgiler!
21.09.2016 - 21:18
0   0

Berran demiş ki;
Lalemcan, Pazartesi DIZI furyasi baslayacak yazacaktim yer kalmadi:(( Ayrica bu sayfada yukarida FEYZA karakterinin üstelik makyajli olarak , yakindan büyük resmi var....Hersey ortada:-)
16.09.2016 - 10:38
0   0

Berran demiş ki;
Selam herkese , Merhaba LaLemcan, ennndddlich farkettin ben buraya göz atarda gelirsiniz diye uzun zaman önce yazmistim.Neyse yinede gec sayilmaz.Yazdiklarina bende katiliyorum.SELIN cimi bende merak etmeye basladim.Tabii AYSE ve HÜLYA yida ....Yazdiklarina katiliyorum.Fransizlarin dedikleri gibi "ZEVKLER VE RENKLER.......v.s.," misali...Her insan bu konuda özgürdür. Digerlerini hicmi hic ilgilendirmez....Hem her cümlemize karisip haline getiriyorlar. Sonra biz müdahele ettik oluyoruz.Ne bicim PARADOX bu??Ben Eylülü cok hässlich degil ama antipatik buluyorum. Ancak FEYZA yi hemde ENVER karakterinin rol arkadasi olarak abesle istigal diyorum. Cirkinde olsa sanatciligi iyi olanlardan , ancak dis görünüs coook önemli.Zira ARKASI YARIN degil Görsel izliyoruz.Gözlerede hitap etmesi lazim.. A$IK halleri ndeki mimikleri bile benim icin NULL idi:-/ Bende Bodrum Masalini izliyorum.ayrica YS , Bana sevmeyi anlat vede RÜZGARIN KALBI FOCA da gectigi icin:-) pazartesi!!Sevgilerimle öptüm cok
16.09.2016 - 10:29
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba ve iyi bayramlar. Selin cim hala ortralıklarda yoksun, buna çok üzülüyorum. İyimisin bilmek istiyorum. Berran dost naz la ilgili haberini okudum eline sağlık. O gideceğine eylül karakterini oynayan uzaya filan gitseydi daha iyi olurdu. Sende oraya gelirsin belki. Bu arada senin çirkin bulduklarını bende çirkin buluyorum ve bunu bende senin gibi söylemekte mahsur görmüyorum. Çünki benim okuduğum üniversitede bir insanı güzel veya çirkin bulmanın kendi görünüşümle ilgili olmadığını öğrettiler bana. Yani herkesin anlıyabilecği bir dille açıklarsam: herkes, çirkin biri olsa bilse, çirkin bulduğuna çirkin deme hakkına sahip ve ben hem eylül hemde feyza karakterini canlandıran oyuncuları çok çirkin buluyorum. Bilhassa eylül karakterini canlandıran oyuncu yüzünden herhalde bu diziyi seyretmeyi bırakacağım. Çirkin ötesi hilkat garibesi gibi bu dizide. Ben kıvanc la halit ergenc in dizisine yazacağım mutlaka. Tabii diğer kızlarıda orada görmeyi umuyorum. Yakında buluşmak dileğiyle hepiniz öpüldünüz.
14.09.2016 - 01:36
0   0

Berran demiş ki;
Herkese Merhaba, Dizidki NAZ Karakteri Ingilterede yasamaya karar verdiginden ayrilmaya karar vermis.LaLemcan izlemeyeceginden bahsettiydi.Hala ayni düsüncedemi? bilmiyorum.NEBAHAT CEHRE ye PARAMPARCA icin sormuslar kabul etmemis.O Dizidede Erkan Petekkaya Sükran Ovaliylada anlasamamislar.Oda ordan ayrilmis.Simdi Cihana yeni sevgili ariyorlarmis...Size PANDISPANYA Gazetesinden son haberler verdim:;-))) Kisa zamanda bulusmak üzre herkese sevgiler ve selamalar.PS.Su siralarda güzel DizilerYÜKSEK SOSYETE(ZÜHAL OLcay oynuyor) BODRUM MASALI ve RÜZGARIN KALBI (Bilhassa bunu güzel buldum ben hikayesini) bu Siteden takip edilebilinir.Digeri sadece KanalD ve Diziizleden....
25.08.2016 - 10:47
0   0

Berran demiş ki;
Merhaba herkese ve Hi Mädels, LaLemcan basta senin olmak üzre bende herkesin Bayramini kutluyorum ve nice buruk ve hüzünlü olmayan dini vede RESMI Bayramlara kavusmak dilegiyle..
06.07.2016 - 09:18
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Selam kızlar, başta sizin olmak üzere dost, düşman herkesin ramazan bayramını kutlar nice güzel bayramlara derim.
05.07.2016 - 15:35
0   0

Misafir demiş ki;
Ohh zilleri taktım şıkı şıkı yaptım. Nedenmi bundan böyle Feyza çok çirkin,Feyza Envere yakışmıyor yorumlarını okumaktan kurtuldum. Feyza yok artık öldü. Kurtulduğum başka bir durumda dizi başladığından beri Tarık için iyi bir babadır diyen yorumlarıda artık görmeyiz bundan böyle,torununun,kızının ölümüne sebep olan bir adam dünyanın en sayılı kötü babalarından biridir.
01.07.2016 - 02:46
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler