logo

46 Yok Olan 10.Bölüm izle

Özet: Murat’ın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Fakat Murat, Ezo’yu uyandırana kadar durmamaya kararlıdır. Öte yandan Doğan, Murat’ın cinayetlerini ortaya çıkartmak için hummalı bir çalışma içine girer. Yine de Selin’i teorilerine inandırması kolay olmayacaktır. Ferit ve Yıldız, Murat’ın babasının cinayeti ile ilgili daha fazla detay öğrenmesini istemezler. Vecdi’nin sunduğu çözümü Ferit kabul etmeyecektir. Buna rağmen Yıldız kendi bildiğini yapmaktan geri durmaz. Ezo’nun yürümesiyle şoka giren Ceyla, yaşananlar karşısında ne tepki verecek? Bugüne kadar Murat için yaptıklarıyla kendi hayatının gidişatını karşılaştırınca patlama noktasına gelen Salim ve Murat arasında yaşanacak tartışmanın sonuçları ne olacak?
Yayınlandı: 05/06/2016
LaLem demiş ki;
Kızlar artık ortaya çıkında sayfaya renk gelsin. Selin cim seni merak etmeye başladım artık. Yarın akşama kadar size mühlet! Ortaya çıktınız çıktınız; çıkmazsanız ne mi yaparım? Onu yarın akşam yazacağım.
07.06.2016 - 21:29
0   0

Ayisigi demiş ki;
Oleyyyy iste budur. Yeni sezonda da dizinin devamina karar vermisler,fanlarin kampanyasi,baskisi iśe yaramis-:)) Ucankus ta okudugum bir haber,umarim dogrudur. Bu son bölümün alt siralardan 18 ci siraya yükselmesinin de etkisi olmus.
05.06.2016 - 08:40
0   0

Ayisigi demiş ki;
Yildiz ve Ferit asil beyin kim? Yildiz Ferite nasil istersen patron diyor ama Ferit gittiginde aninda adami Vecdi ye Dogan komiseri ortadan kaldirma emrini veriyor. Beyinde asil patronda Yildiz. Ama Feritinde bir parmagi oldugu kesin,amca Ferit Murat Asima ulasmasin diye canla basla calisiyor. Esasinda Yildiz ve Feritten ilk zamanlardan beri hep kuskulandim,hatta bazi yorumcular Ferit masumdur derken bile. Murat in babasinin ölümünde oklar hep Yildiz ve Feriti gösteriyordu.Böyle olmasi bende hayel kirikligi yapti,bir heyecan bir gizem yok,basit kurgu ve senaryo. Sasirmak isterdim,ters köśe isterdim... Dogan delilleri tek tek toplayip birlestirdiginde Murattan bir hayli kuskulandi. Gecen bölüm ve bu bölümde de Dogan komiser sinek avlar gibi adam öldürüyor. Gecen bölüm Neslihana barda olanlar hakkinda sorular sormasini beklemistim,bu bölüm sordurttu ve Murat kuskusu ikiye katlandi. Ezo uyaninca Murat teslim olacakmis,inanalim mi buna?-:)) Ezo bu saatten sonra uyansa normal bir insan olamaz,hele hele kafayi yemis amca,yenge ve abi yaninda zaten normal olmasina mümkün yok-:)) Kendisini defalarca yari yolda birakan Salimi bakalim Füsün affedecek mi? Hayda Salim cok sevdigi Murat hocasini pata küte dövdü. Bir o kalmisti kafayi siyirmayan oda oldu tam oldu-:)) Salimde mi ilac aldi acaba,bu kadar agresif birisi degildi...Ama o sahne cok havada kaldi,Murat hic sasirmadi,hemen sahne degisti. Insan bir ne oluyoruz der bir tepki verir. Zuhal hemsire ise Ceylayi nasil kiskandiriyor-:) Bu kadinlarda kiskandirmaya ne kadar meraklilar-:) Neyse ki Ceyla Murat in ilac alip ikinci kisiligine dönüstügünü anladi. Haftaya bakalim Ceylanin hipnozu bir iśe yariyacakmi?
04.06.2016 - 01:44
0   0

Ayisigi demiş ki;
Slm Gizem bende senin No 309 da TEK kalmani dilerim insallah -:)
03.06.2016 - 21:34
0   0

gizem demiş ki;
Slm ayışığı, tek kalmışsın ;)) ohh ne güzel. hep böyle olur inşallah. ;))
03.06.2016 - 16:14
0   0

Ayisigi demiş ki;
Gecen bölüm gayet güzel ve heyecanli bir bölümdü,iśler git gide karisiyordu.Ezo da ayaklandi,yalniz o zombii gibi yürüyüsü neydi öyle yaw. Ceyla Selini bir ara gördügünde caktirmadan bir arslan bakiśi firlatmiti. Kiskanacak Selini ve kadini Murat in yaninda görmekten pek hoslanmiyacak. Murat video cekiminde o kadar anlamli cümleler söyledi ki,aklimda kalan insan denilen varlik o kadar kibirli ki,birgün daha fazla yasamak icin yapmiyacagi sey yoktur. Murat in plan yapip kendisi öldürmeyip evsiz barksiz adama öldürtmesi cok akillica bir hamleydi. Murat ilaci aldiktan sonra beyni zehir gibi calisiyor-:)) Bakalim o "meśhur" ilaci alan doktor Ömer ne yapacak? Oda kendisi kullanip deliler kervanina katilmasin?-:) Su siralar hep romantik komediler var,konulari birbirinin aynisi yada cok benzeri. 46 cok farkli bir diziydi,oyunculuklar mükemmeldi,yazik oldu diziye,kiymetini bilemediler... Neyse bakalim yeni bölümde neler olacak,keyfini cikaralim.
03.06.2016 - 01:54
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler