logo

Kördüğüm 22.Bölüm izle

Özet: Uzun zaman aradan sonra Ali Nejat ile karşılaşan Eylül şaşkınlığını gizleyemez. Yaşadıkları büyük aşkın bir belirtisi olan kolyeyi, Eylül'ün hala taktığını gören Ali Nejat'da aynı derecede şaşırmıştır. Eylül'ün çok ısrarcı bir şekilde görüşmek istemesini önce reddeden Ali Nejat daha sonra bu durumdan daha fazla kurtulamaz. Eylül, Ali Nejat'ın misafiri olur, aynı zamanlarda şans eseri Naz'da Ali Nejat'ın yanına doğru gelmek üzeredir. Ali Nejat'ın karşı çıkmasına rağmen hisseleri gidip Murat'a devreden Tarık Bey, hisselerin Enver Bey'e geçtiğini duyduğu an sinirden çılgına döner. Murat'a bu durumun hesabını sorar. Bu durum, Murat adına da sürprizdir. Murat'ın, Feyza'ya giderek rvlenme teklifinde bulunması Enver Bey adına sabrının taştığı son olay olur. Enver Bey, seneler evvel olan olayları kafasında birleştirir ve oğlunun hayatının kaybetmesinin bir kaza sonucu olmadığı konusunda fikri oluşmuştur. Hasan, kızına ait borçların gizli bir kişi tarafından kapatıldığını haber alır. Bunu yapanın Ali Nejat olduğunu düşünerek kendisine teşekkür etmek için gider. Görüşme sırasında bilmeden kendisine önemli bir bilgiyi verir.
Yayınlandı: 05/06/2016
LaLem demiş ki;
Herkese merhaba, kayıp kızlar selam! Hala kimseden ses seda yok iş başa düştü bu bölüme bir yorum yapmadan geçemiyeceğim hem eylül yüzünden hemde sayfayı tekelden kurtarmak için. DİZİ YORUMUM: bu diziye bir yığın yakışıklı ve karizmatik erkeği koymuşlar ama neslihan dan başka güzel bir kadın oyuncu yok, onun da ağzının neye benzediğini tekrarlamayım artık. Eylül rolündeki oyuncu zaten çirkin birde dudaklarını silikonlatmış belli, hem kapatırken zorlandığı ve hemde acaip bir şekilde yalandığı için. Silikonu yeni olanlar öyle oluyor, bir komşumdan biliyorum . Gerçi ördeğe benzememiş bu kedigillerden olduğu için daha çok ağzı büyük vaşak gibi olmuş. Ağzı yüzüne orantıyla büyük, ama bu kadının sadece ağzında değil yüzünün her yerinde insanı rahatsız eden bir orantısızlık var. İlk ali nejat la karşılaşma sahnesinde yüzüne bakarken bayağı zorlandım. Önden hilkat garibesi gibi bir şey; profilden derili kurukafa gibi. Omuzlarının kemikli olmadığı yetmiyor birde ek bir kemik çıkıntısı var. Belinden alt kısmı oldukça güzel ama neslihan ın fiziği yanında erkek gibi duruyor. Neslihan ın fiziği bilhassa kolları ve bacakları bir heykeltraşın elinden çıkmış gibi. Narin ve çok düzgün. Eylül ün sesi de mıy mıy, yapmacıkmı yapmacık. Oyunu da. Yüz ifadeleri ve el kol hareketleri fazla abartılı ve yapmacık. Küçük saf bir kız çocuğunu oynamaya çalışıyor gibi. Nazın sesi radyo gıcırtısı bunun ki mıy mıy, zavallı ali nejat. Yani eylül rolünü oynıyan oyuncu da ali nejat için kötü bir seçim. Eylül, ali nejat aşk sahneleri güzel kurgulanmış. Kadının yüzüne bakabilsem bayağı hoşuma gidecek bu sahneler. Neyse bende ali nejat a baktım o sahnelerde. Eylül le ali nejat aşkı tutkulu ve aşk gibi aşk. Naz la ali nejat çok iyi anlaşan ve bu nedenle beraber olmak isteyen iki kişinin yaşadığı bir beraberlik yaşıyor gibi. Bu bölümde de feyza ve enver in neden ayrıldığı anlatılmadı. Hisselerin enver e geçme kurgusu oldukça saçma sapanaktı. Aracı firma adı üstünde aracıdır. Birinin parasıyla alış yapar ve alış bitince alınan mal asıl sahibinin olur. Artık bundan sonra bol bol naz ın kıskançlık sahnelerini seyredeceğiz herhalde. Bu bölüme bu kadar olsun. Kızlar inşallah yeni bölümde yine bir araya toplanmış oluruz. Herkese iyi seyirler.
16.06.2016 - 00:47
0   0

LaLem demiş ki;
Burada da kimse yok. Ayşe arkadaşta bir cee dedi kayboldu. Berran dost ta kayıplarda. Size neler oluyor allasen? Artuk birşeyler deyin merakımdan çatlıyacağım! Bak sayfamız canlanmaya da başladı aramıza hiç tanımadığımız !!!!;)))) bir yorumcu daha katıldı kendi öz hakiki nikiyle . Hadi bakalım kolay gelsin!
07.06.2016 - 21:34
0   0

elone demiş ki;
Mehmet Aslantuğ (enver) karakteri girdiğinden beri dizi sanki daha bir heyecanlı daha bir etkileyici olmaya başladı gibi olayların kurgusu çok güzel gidiyor bence inşallah böyle devam eder. evet ali nejatla eylülün uyumunu görmemek imkansız gerçektende çok güzel bir aşk yaşamışlar ve isteyerek bitmemiş ve yarımkalmışlık var ikisinde de bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak?
04.06.2016 - 11:12
0   0

Ayisigi demiş ki;
SANEM sana katiliyorum bende EYLŪL ali nejat sevdasi görmek istiyorum. Naz out EYLŪL innnnnn-:)
03.06.2016 - 13:11
0   0

sanem demiş ki;
Ben simdilik 1 parcayi izledim dayanamadim yazmak istedim. Allah askina Eylul ve Ali Nejatin aski biter mi? boyle bir ask tutku dolu nasil biter hatta uzak oldukca daha cok seversin. Ne yani butun guzel sahneler ask degilmis hevesmiymis. Senaristlere sesleniyorum lutfen boyle bir aski hatiralari mahv etmeyin. Hem bu Ali Nejat Nazin nesine asik oldu? onlari Kaan birlestirdi. Vallahi ben Ali ve Eylulu gormek istiyorum. Enver de kardesinin Ali N. asik oldugunu ve Ali N. evlenmek uzeri oldugunu bile bile neden zorla cagariyor ki anlamadim. Bu senaristler Naz ve Ali birlikte olsunlar diye bakalim Eylul karekterine nasil degisiklikler dusunmusler. Umarim Emre gibi yazmamislardir.
03.06.2016 - 09:08
0   0

Ghaphlan demiş ki;
tek kelime ile MUHTEŞEM…. emeği geçen herkesi gönülden kutlarım…
03.06.2016 - 03:44
0   0

Ayisigi demiş ki;
Eylül ve Ali Nejat arasindaki uyum muhtesemdi,Eylül eski sevgilisinin hediye ettigi kolyeyi yillardan beri boynunda tasiyorsa kafasinda bitirmemistir diye düsünüyorum. Flashback sahnelerde ne güzel öpüsüp koklasiyorlardi öyle. Naz i ise sadece alnindan öpmeyi bilebildi Nejat bey-:(( Neslihanla Eylül ise okuldan arkadasmislar,nasil arkadassa Eylül gider gitmez Ali N pesinden kosmaya baslamis,sonra Murat simdide Umut. Eylül Ali Nejat in evlenecegini duydugunda ne kadar etkilendi zavallim,gözleri doldu. Eylülcüm ben evleneceklerini pek sanmiyorum-:)) Kafama taktim Ali Nejat in camli evinde insan nasil özel seyler yasayabilir hersey ortada yaw-:) Birde her gelen kapidan iceri daliyor,kilitlide degil. Tahminim dogru cikti birileri kamyon soförünü cok yüklü para karsiliginda tutmus. Bu kisinin Tarik olabilme ihtimali daha büyük ama Enverin hatirladigi bir flashback sahnesinde Murat in parmagi olma ihtimali daha yüksek gibi... Aysen in kuzeni Haluk u isletmesi en cok güldügüm sahneydi-:)) Adam beni bile kandirdi. Simdi hepimiz biliyoruz ki Ali Nejatlar yurt disina tasinmiyacaklar. Ama tasinsalardi zaten Kaan icin dogru bir karar olamazdi. Cocukcagiz annesini kaybetti,yeni yerine,hayatina alismaya calisiyor. Dilini bildigi cocuklarla kreśte uyum gösteremezken hic dilini bilmedigi ülkede nasil uyum saglayacak? Ben Tarik a karsi iyice kalpsiz oldugumu anladim,hisselerin Envere gectigini ögrendiginde ki halini görünce yüregimdeki yaglar eridi-:)) Ama güya Tarik gibi \"akilli\" bir adamin bu hisseler konusunda Murattan kuskulanmasini isterdim,Muratin Enver icin calistigini anlamasini tercih ederdim. Murat in śaśkinliginida anlayamiyorum,sonucta Enver icin calismiyormuydu? Birlikte hisse satisini paravan sirketi planlamadilarmi? Enver in asil amaci tabii ki hisselere sahip olabilmekti.Seytan Murat Hasan amcanin borcunu ne amacla ödedi acaba? Hasan amcada kördügüme dahil oldu,herkes birbirine bagli. Genco daha fazla dayanamadi ve Gökceye acildi. Kizin böyle tepki edicegini tahmin ediyordum,ama yillarca Genconun duygularini nasil anlayamamis? Biz kadinlar genelde hissederiz böyle seyleri. Yeni FRAGMAN da Eylül Nazla tanisiyor ve Naz kolyeyi görüp hakli olarak kiskaniyor. Gökcenin ex sevgilisi ona siddet uyguluyor,bunuda hep bekliyordum,cocugun bakislari bakis degildi psikopat. Umut Murattan kurtulmaya calisiyor ama kiminle dans ettigini anlamadi daha. Ali Nejat Eylüle onu özledigini itiraf ediyor,hadi Naz a bye bye-:)) Ayrica bu bölümde Eylül ve Nejat in havuz dibi sahneleri cok güzeldi,birlikte bayagi seyler yasamis bu ikili,mercimegi firina verdikleri bile belli-:) Naz i Eylül karsisinda pek sansli görmüyorum,birde Ali Nejatla hersey cok cabuk gelisti. Bu arada Naz acilen yemek yapmayi ögrensin ne ya Kaan a sadece patates kizartmasi veriyor...
03.06.2016 - 01:21
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler