logo

Paramparça 66.Bölüm izle

Özet: Dilara'nın davası yapılmaktadır ve Ozan'ın ismi şahit sıfatıyla okunduğu an davada bulunan herkes büyük bir şok yaşar. Dilara ellerine kelepçe vurularak hapishaneye gider. Cansu bu gelişmeden dolayı çok kötü durumdayken Hazal ise kendi menfaati uğruna girişimlerde bulunmaktadır. Harun, Candan'a ulaşmıştır ve kendisinde bulunan Dilara'nın kayıtların bulunduğu delilleri ister ve şikayetine sonlandırması içinde tehditte bulunur. Candan bu durumuda kendi lehine çevirir ve Ozan'a giderek Harun'un kendisini tehdit ettiğini iletir. Ozan bu durumdan sonra Candan'ı bir an olsun yalnız bırakmayacaktır. Bu olaylar yaşanırken Ayşe, bir iş bulması gerektiğini söyleyen hastası olan Hatice'yi, Maide Hanım ile tanıştırmak için eve getirir. Halbuki ikili çok uzun yıllar önce tanışmışlardır ve bu Ayşe'nin bu durumun farkına varmaması gerekmektedir. Öbür tarafta Harun, Demir Alaz'ın kendi öz çocuğu olduğunu öğrenmiştir ve büyük bir hata yaptığını düşünmektedir. Kendisini affetirmek için Dilara'ya giderek af dilemek ister fakat Dilara'nın tavrı kesindir. Yapacak birşey bulamayan Harun ise çocuğunu görebilmek adına gizli bir şekilde yalının yolunu tutar. Harun'un yalıya gittiği sıralarda Cihan'da Cansu ile beraber Demir Alaz'ı almak için yalıya gitmişlerdir.
Yayınlandı: 18/05/2016
ateş demiş ki;
Oğlunu õpūp koklamaya gelen Harun' un arabasını Cihan nasıl görmez? İnsan dūşmanının arabasını tanımaz mı?
17.05.2016 - 13:38
0   0

CZTJNS demiş ki;
İstanbul'da yüzlerce mekan varken Cihan ile Harun'un pişti olması senaryo tükenmişliğidir.Hazal tazminat parası ile sevgilisine albüm çıkarttırır.
17.05.2016 - 13:03
0   0

kıvılcım demiş ki;
Dilara hapiste aç ve yorgun amma hayat devam ediyor.Ozan Candan'ın yanında;Hazal sevgilisiyle suşi yiyor;Cansu Deniz'in kapattığı restaurantta;Cihan AyşeYi yemeğe çıkartıyor;tesadüf bu ya Harun'da misafirleriyle orada!
17.05.2016 - 12:37
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler