logo

Kara Sevda 29.Bölüm izle

Özet: Kemal'i özel alanında elinde tuttuğu tabanca ile karşısında gören Emir adına düşünülmesi lazım olan çok zor bir karar bekliyordur. Kemal'in hesaplaşmayı sonlandırma teklifini bir şekilde kabul etmek durumundadır. İkili, Kemal'in belirlediği şekilde kuralları olan Türk özelliği taşıyan bir rulet yapacaklardır, yani kısacası birbirlerine sırasıyla ateş edeceklerdir. Bu oyunu ise yalnızca birisi bitirebilecektir o kişide Kemal'in o evde bulunduğundan haberi olmayan Nihan'dır. Kemal, malum gecenin ardından tüm herkeslere Emir'in zoraki bir şekilde Nihan'ı geri getirdiğini gösterecektir. Tüm herşeyi ortaya dökmek için öncelikle Emir'in, Nihan'a ne ile santaj yaptığını bulmaya çalışır. Kemal meseleyi araştırırken en önemli birisini bulur. Bunlar yaşanırken Vildan ise Ozan'ı geri getirebilmek için verdiği sözleri tınlamaz ve Zeynep hakkında ki düşüncelerini ispatlayabilmek için Zeynep'in üstüne oynamaya başlar. Zeynep'de bu meseleden kurtulabilmek için tekrardan Ozan'ın üstüne oynar ve Vildan için kendisinin hiç istemeyeceği bir tarafa yönlendirip cezasını verir. Vildan, Zeynep'in doğuracağı çocuk sayesinde annesi ve babasıyla bir yemek yiyecek dargınlıkları bitirecektir. Zeynep'in annesi ve babası bu duruma ilk başta karşı çıksalarda Zeynep'in bebek dünyaya getirecek olmasından dolayı razı gelirler. Fakat bu meselenin gerçekleşebilmesi için iki tane şart sunarlar. Birincisi yenilecek yemek Sezin ailesinin evinde değil kendi evlerinde, kendilerine göre olan bahçelerinde yenecektir. İkinci şart ise Nihan ile Emir bu yemekte bulunmayacaklardır. Vildan şartları onaylar. Kemal ise araştırmalarını sürdürürken, Nihan'da Emir ile anlaştıkları şekilde Kemal'in hayatını bağışlaması karşılığında bu oyunu sürdürmektedir. Yemek meselesinden haberdar olmayan Emir ise beklenmedik bir şekilde haberini alır ve Nihan ile oyunlarını daha inandırıcı bir şekilde gösterebilecekleri bir imkan vermiş olur. Nihan, bu güne kadar yüzünü bile görmek istemediği Emir ile, Kemal'in annesinin evinde ondan da ötesi Kemal'in tüm akrabalarının ayrıca Leyla ile Asu'nun da bulunduğu yerde, Kemal'in tam da karşısında hayatının en zor zamanlarını geçirecektir. Nihan'ın yemekte yapacağı tek açık, yemeğin sonunda Kemal'in hiç ummadığı bir resim ile karşılaşmasına neden olacaktır.
Yayınlandı: 06/05/2016
Hayat demiş ki;
Ben hala Kemal neden o bebek kıyafetini ve ayakkabısını aldı onu merak ediyorum.
3 yıl önce
2   2

Tertip demiş ki;
Madem kemali öldürecektiniz bu bu bölümde halletseydiniz dizi artık izlenmez bir hal aldı
4 yıl önce
1   2

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Canan demiş ki;
Ama bu dizinin senaryosu cok SIKTI. Birakmistim, bir kac bölümdür bakiyorum ama yine dayanilmaz oldu...Atik uzataclar diye iyice sacmaliyorlar. Zeynep karekteri tipik mal kardes, kendisini düsünüyor, Emir´e karsi olan ask duygulari onun gözlerini kör etmis.
05.05.2016 - 16:08
1   3

Orxan demiş ki;
Harika bir bolum, isterim kemal vildanla sevgili olsunlar cok benziyorlar bir birlerine
05.05.2016 - 01:07
0   5

Eliza demiş ki;
Guzel bolum oldu ozelliklede yemek sahnesi harikaydi.ama allah hickimseye zeynep gibi bir kardeş vermesin amin.evet bu bir dizi ama senarislere sesleniyorum biraz duzeltin bu zeynebi boyle olmazki.acaba hayatda varmi boyle kardeşler.bu dizide kotu insanlar fazlasiyla cok
04.05.2016 - 23:57
1   2

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler