logo

Paramparça 63.Bölüm izle

Özet: Basında yer bulan güzel bir aile tablosunu gösteren resimler herşeyin karışmasına neden olmuştur. Ayşe bu durumdan ötürü Cihan'ın hem kendisiyle bir beraberlik yaşadığını hem de Dilara ile güzel bir evlilik yürüttüğünü sanmaktadır. Harun'da, kendi oğlu olan Demir'i Cihan'ın yanında görünce adeta sarsılmıştır ve çok sinirlenir. Bu olayın üstüne Maide Hanım'da Harun'a Dilara'nın kendisiyle zaman geçirdiğini düşündüğünü anlatınca Harun hemen koşarak Dilara'nın evine gider. Harun oğlunu alarak kaçmıştır ve Dilara bu duruma engel olamamıştır. Hemen Cansu ile beraber Harun'u yakalamak için izini sürerler. Harun, Dilara için başka bir şans bırakmayacak bir teklif yapar. Ya Cihan'ı ve çocuklarını terk ederek kendisinin yanına gelecektir ya da çocuğu Demir'i kendisine göstermeyecektir. Dilara'nın nasıl bir seçim yapacağı merak konusudur.
Yayınlandı: 27/04/2016
Eda demiş ki;
Nekadar bos bir seneryo boyle, bitsin artik niye uzatiyorsunuz
27.04.2016 - 15:21
0   0

Bulut demiş ki;
Türkiye genelinde gülseren ayrildiktan sonra reytngin düsmesi neden?
27.04.2016 - 11:09
0   0

Berran demiş ki;
Selam herkese, benim yanitimda bir tek hakaret veya satasma yoktu.Sadece GÜZEL yorumculara haksizlik yapilmamasini yazdim cikmadi:-((( Neden ADMIN Kardes?Hatta vakitleri yokmustur diye ilave etmistim. Bu? yorumumun neresi sakincali??
27.04.2016 - 08:55
0   0

alya demiş ki;
Sayfadaki ilgi Gülserenin ölmesiyle azalmadi sadece. Cogu yorumcular ortam güzel olmadigi icin teker teker gittiler.
26.04.2016 - 19:15
0   0

Berran demiş ki;
Herkese selam.,Gecen hafta yazamadim. Esasinda Özkanin Tercümanligi icin 1-2 satir yazmak gerekti.Zira o Almancasiyla koskoca 2 Sirketin SÖZLESME imzalamalarini sagladi!! BRAVO dedim Özkan akillandi diye!!! Ama bu bölümde Hem Keriman soguk ve kaba sakalariyla ve hemde Özkanin hiiiiic degismemis olmasinia ve yalanlarina PEEEES...dedim.Hela Engin icin o Kadini(Erkekten dönmelere benziyor:-)) )Engin gibi iyi bir INSAN'a iyilik degil kötülük yapiyor. SEVINC bu bölümdede sinir bozucu:-/ EMRAH resmen psikopatlasti.Bu isin sonu iyi degil.Zira takinti hastaligi baslamis bile.Buna birde kiskanclik eklenince FELAKET olacak.Tabii..HAZALin hatalarindan biri...hazal asik ve ucuyor su siralar.Harun baska türlu hain Halasinin gaziyla cilginliklara kalkisiyor...Cihanda asik...AYSE ye gelince KRAL öldü yasasin KRAL!!! olmadi maalesef:-(( DVM karari almislar.Ancak bu sayfada bile belli oluyor eski ilginin olmadigi!!! Peki NEDENNNNN?? Hani Gülsereni hiiiic sevmemis; ahlaksiz ve PESPAYE bulanlar??Iste GÜLSEREN öldü ve meydan sizlere kaldi.Burda SELIN ve LaLemcan arkadaslarimi özellikle tenzih ederim . ve ÖZÜR dilerim onlardan Zira onlarin elestirisi taraf tutarak degil ona yazilan Senaryoya karsi idi.Erkan Petekkayanin söyledigi gibide olmadi.Yani onun ileri sürdügü "GÜLSERENSIZ" Dizi yine REYTING birincisi olacak demisti..YORGAN GITTI, KAVGA DA BITTI de olmadi.DILARA bambaska bir karaktere büründü.Gecmiste elestirdiklerini tek-tek kendisi yapiyor. Veee...kendisine alicenaplik yapmis Cihana yalan söylüyor ve onu "elalem ne der?unutmus "bir takim dedikodularin olabilecegini onun rezil olabilrcegini hesaba katmiyor.Esasinda burda DILARA eskiye nazaran daha sevimli ve daha ANAC vede A$IK;-) Son verdigi karar cilginca idi.Gecmiste Cihan ve Gülserene inat ve kini yüzünden onlara hayati zindan etmisti.Gülsereni baskasi vurmustu ama HARUN vuracakti..Yani onada Dilara sebep olmus olacakti.Neyse tüm bunlarin üzerine sünger cekip ileriye bakalim.Fragmana göre Dilarayi OZAN cildirtacaga benziyor zira Candana asik oldugunu söylüyor:-)))Bosbogaz geveze ve KABA Keriman Rahmiye DENIZ'in Restoran Md.oldugunu yumurtluyor!!Candostlar hosca kalin sevgiyle kalin.Herkese Iyi haftalar ve ikinizide kocamaaaan öpüyorum*_*
26.04.2016 - 12:38
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler