logo

Kara Sevda 25.Bölüm izle

Özet: Emir'in merak edilen kardeşi ve Asu'nun kaleme aldığı mektup sonrası Kemal gerekli etkileşimi alır ve araştırmalarını sonlandırır. Emir'de annesine yazılan nottaki yazıları okuduktan sonra kardeşinin aslında kendisine santaj yapan kişi olduğunun farkına varır. Düşmanlığı bin kat daha artmıştır. Öbür tarafta Asu'nun önceki hayatına ait bilinmeyenler ortaya çıktıkça bu öc alma olayını yöneten bilinmeyen kişininde kim olduğu öğrenilir. Kemal ile Nihan ikilisi beraber olacakları an için zaman tutarken, Emir o geceye ait kayıtların hepsini ele alınca tüm herşey bozulacaktır. Emir, o geceki katilin Ozan olduğunu göstere göstere anlatacaktır. Ozan'ın gerçekten öldüren kişi olduğunu gören Kemal ile Nihan ikisi birden büyük bir üzüntü yaşar. Bu olaydan sonra Emir'in hesaplayamadığı tek durum ise o günde yaşanan her ne olursa olsun, gerçek olan tek şeyin Nihan ve Kemal'in birbirlerine karşı duydukları sevgidir. Aşk için pes etmek diye birşey yoktur. Kemal hayatta olduğu her an boyunca Nihan adına kurtuluş için hep bir umut var demektir. Nihan tekrar istemeden de olsa Emir'in yanına geldiğinde bundan sonra daha zor şartlar altında bir hayat kendisini beklemektedir. Tüm bu engellere rağmen Nihan'ın kalbi tek bir kişi için atmaktadır. İlk bulduğu zamanda kendisinin yanına gider. Nihan'ın yaptığı baskından Kemal'de şikayetçi olmaz. Başbaşa olacakları anlarda birbirlerine karşı tutkularından dolayı büyük bir sınav verirler. Nihan ile Kemal arasında ne olursa olsun bitmek bilmeyen bu sevdaya tanık olmak Emir'i çıldırtır. Sinirine hakim olamayarak tek başına bir karara varır. Nihan ile mecburi olan evliliklerini bitirerek, bundan sonra gerçek birer sevgili olmaları gerekir. Kemal, Nihana bir zarar gelecek korkusuyla Emir'in karşısına dikilir ve Nihan bu durumu sonlandırmak adına tehlikeli bir yöntem belirlemiştir.
Yayınlandı: 08/04/2016
didim demiş ki;
sinir olan karakterler zeynep ve fehime insan oglunun tarafini tutacagina asuda asu diye tuttrudu ya zeynep isi gucu entrika keske vildan onun hakkindan gelse bu konuda seviyorum vildani hele ozana kukla resmen ya insan gozunu acar biraz zavallim nihan en masum ve caresiz olan
07.04.2016 - 04:10
7   0

Eliza demiş ki;
Cok gizel ve heyacanki oldu.ama bu zeynebin oyunlari ne zaman bitecek parmaginda oynatiyor resmen ozani yazik ozanada.tufan asuyami aşik yoksa banami oyle geldi.
07.04.2016 - 00:00
6   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler