logo

Paramparça 60.Bölüm izle

Özet: Dilara'ya yaklaşan arabayı gören ve kurtarmak adına arabanın önüne atlayan Harun kötü bir şekilde yaralanmıştır. Durumu kötüdür. İkisi de aracı canlarına kast edercesine süren kişinin Candan olduğunu bilmemektedirler. Harun hastanede tedavi altına alınır, onun durumunu merak eden Dilara ise bir gece gizli bir şekilde evden çıkarak Harun'un yanına gelir. Sakladığı sırrı daha fazla gizlemek istemeyen Dilara, Harun'a bir itirafta bulunur ve Demir'in aslında onun evladı olduğunu söyler. Dilara'nın orada bulunduğu zamanlarda Ayşe ile Candan'da Harun'u görmek için oraya gelmişlerdir. Maide Hanım olayları kontrolü altına alır. Cihan'da büyük bir bilinmezliğin içerisinde debelenmektedir. Bir tarafta, Dilara'yı düşünerek onun iyi hissetmesi için kurduğu hayat, öbür tarafta da her geçen gün dahada artan bir şekilde Ayşe'ye olan ilgisi.
Yayınlandı: 06/04/2016
SELİN demiş ki;
Herkese selam. BERRAN’cım , Candan, Keriman, Özkan ve Rahmi konusunda yazdıklarına katılıyorum, eline sağlık, gerisi yorumumda. DİZİ YORUMU: gülseren in adının değil sanının bile geçmediği gibi baş karakterimizin yeni aşka yelken açtığını itiraf ettiği bir bölüm seyrettik. Hayat devam ediyor biliyoruz ama böyle bir aşkın adı sanı bile anılmaması hakikaten acı geliyor insana. “Her şerde bir hayır vardır” sözü bu seferde kendini dogruladı ve Dilara ile Harun’u bir araya getirdi. Ben bu gelişmeyi kötü görmüyorum hem Harun’un tekrar normal bir insan olmasını sağlayacağı ve hemde iki birbirini seven insanı bir araya getirip çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmelerine vesile olacağı için. Cihanda kendi hayatını yaşama imkanı bulacak. Dilara’nın bu kaçamakları uzatmayıp bir an evvel kendisi için ağır bir yükümlülük altına girmiş Cihan’a gerçekleri anlatması gerek. Tabii Cihan’ında ondan Ayşe’yi ve Ayşe’ye olan duygularını saklaması yanlış. Onların, bu aileyi bir arada tutma ve çevreye karşı durumu kurtarma amaçlı dostluk temellerine dayanan beraberlikleri birbirlerine karşı dürüst olmalarını hakkediyor. Bu ilişkinin zamanla değişmesi normal bir ilişkiye dönüşmeside mümkün görünmüyor. Yıldırım’ın dediği gibi bu ilişkiden “bir cacık olmaz” ve böylede ömür geçmez. Ayrıca Cihan’da çocuğa karşı bir şey hissedeceğe benzemiyor. O çocuğun da baba sevgisine ihtiyacı var. Deniz çevresinde gelişenler çok klişe. Nasıl sonuçlanacağı belli gibi. Deniz’le Cansu arasına birde başka kızla ilişkisi var klişesini koymasalardı keşke. Deniz’le Cansu’yu oynayan oyuncular çok iyiler. Ayşe’nin Cihan’a karşı olan hislerinin arkasında durmasını ona bunu göstermesini ve bunu onu sıkıştırmadan yapmasını doğru buluyorum. Cihan’ın buna fazla mukavemet gösteremiyeceği kesin. Candan’la ilgili kurgu da artık pes dedirtiyor. Maide’nin anlaşılması zor, herşeye muktedir halleri ona keza. Harun intikamdan vazgeçecek ama Maide devam ettirecek, ta ki Ayşe Cihan aşkı meydana çıkıncaya kadar diye düşünüyorum. Hazal’ın yeni arkadaşı düzenbaz bakıcıyla yapacakları Gürpınar Ailesini hop oturup hop kaldırmaya devam edecek gibi. Sonu nasıl bitecek meraktayım. Özkan’ın olumlu değişimi benimde hoşuma gitmeye başladı. Herkese sevgiler.
10.04.2016 - 18:09
0   0

Berran demiş ki;
Herkese selam., Hi Mädels..TERS KÖ$E diye buna denir.ZIra Cihan büyüklük hatta ne denir alicenapmi? yoksa FAZILETLI bir davranis sergileyerek DILARA ile evlendi....Fragmanda Dilara bu gercegi suistimal edip gizli-gizli HARUN a kacacak...Öpüsüp koklasip tekrar KÜLKEDISI gibi eve dönecek:-))) Yoooo hicbir sey ima etmiyorum. Ufak bir BEYIN Gimnastigi tavsiye ediyorum.Cihanin Gülsereni unutmasi ISIK hizinda oldu. Deniz Babasini ögrendi...Ben RAHMI nin cezalanmasini isterdim.Keriman simarik hallerine karsilik ÖZKAN bayagi düzelme yolunda...Ama HAZAL in fevri halleri, kavgalari.Cocuk Bakicisinin rafine davranislari, CANDAN da bu saatten sonra ne istiyorki? Onun saplantisi ilkokul cocugunu bile güldürür niteliklte ...Harun Dilara birbirlerine vurgun ve kucaklarina asklarinin meyvesini aldilar.Bu hala ne umuyorki?? Bu Seyiciyi APTAL yerine koymaktir adi:-/ Beyler biraz daha akillica vede mantikli yöntemlere basvurun.CANDAN tutacaksiniz diye biz bu tesebbüsünüzü tutmadik.COK UCUZ;-( Selamlar*_*
06.04.2016 - 18:06
0   0

Angel demiş ki;
Guellim dizisi rezil ettiler
05.04.2016 - 01:58
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler