logo

Kara Sevda 24.Bölüm izle

Özet: Karşısına çıkan görüntülerden sonra Emir, Nihan'ın terk edip gitmesine izin vermez fakat Nihan, Emir'i bırakıp gitme konusunda emindir. Kemal ile beraber yaptıkları çalışmalar sonucunda oyunu sonlandırmak için ilk girişimlerinde bulunurlar fakat Emir, yapacağı ufak bir oyun ile Nihan'ın kalmak zorunda olduğu sebepleri anımsatır. Bu durum Nihan'ı bir an düşündürse de, bu defa kararından vazgeçmez ve ailesine karşı yoluna devam eder. Ozan'ın aslında bir suçunun olmadığını tüm herkese kanıtlamak için çalışmalara devam edecektir. Emir ise Nihan'ı kesin olarak kararından vazgeçirmek için bir yol ararken, Kemal ile aralarında olan gerilimde iyice artmıştır. Kemal ile Nihan ikilisi beraber olacakları o günü umut ederek tekrar hayata gelmiş gibidir. Bu süreçte kendilerinin yanında olacak ilk isim Leyla'dır fakat Leyla'da Emir'in kendisine yapacaklarından dolayı korkmaktadır. Kemal yana döne santaj yapan kişiyi bulmaya çabalarken, Emir ise kardeş mevzusunda Tufan'ın üzerine oynamaktadır. Emir bu mevzuyu aydınlatıncaya kadar Tufan zor bir dönemden geçecektir.

Bu arada Galip gizli kalması gereken aile gerçeklerini ortaya çıkardığı için Kemal'e karşı sinirlidir. Bu sinirin etkisi Kemal'in ailesinin üzerine kadar uzayacaktır. Nihan'ın, Emir'den ayrılma düşüncesinden dolayı evde büyük bir olay yaşanmaktadır. Ozan bu durumdan ötürü ablası Nihan için tavrını ortaya koyarken, Zeynep'in de evde anlam veremediği bu gizlilik için duyduğu merakı had safhaya ulaşmıştır. Yine giderek Emir'e yakınlaşmaya çalışır fakat Emir'in bu defa kendisini görecek hali dahi yoktur. Zeynep bu durumdan dolayı eğer Nihan Emir'den uzaklaşırsa kendisininde Emir'i tamamen kaybedeceğini düşünür. Tıpkı Nihan'ın olduğu kadar Kemal'i de beraber olacakları günün heyecanı sarmıştır. Asu bu durumun farkına varar ve ne yapacağını bilemez bir halde hemen Fehime'nin yanına koşar. İkisinin beraber olmasını engellemek adına elinden ne geliyorsa herşeyini ortaya koymaya hazırdır.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 01/04/2016
Asb demiş ki;
Lan oğuz 10 yaşında abaza veledin tekisin.
1 yıl önce
0   0

pervin demiş ki;
insan babasina el kaldirmaz lan emir
02.04.2016 - 18:28
4   1

Seyhun demiş ki;
Ilk baslarda tam bir tiryaki olmustum.Ama bakiyorum 24.bölümdede hersey/herkes Emir"e calisiyor.23.bölümü bile bugün yani 24 le beraber yarim yamalak izledim.Büyük ihtimalle 100.bölümdede ayni seyleri tekrar tekrar göstereceksiniz.SIKTINIZ artik,final bölümünüzü seyrederim artik.Diger yorumculara iyi seyirler.
31.03.2016 - 04:14
1   2

güllü demiş ki;
emirn babasına vurması hiç olmadı . artık filimlerden aile tablosu görmek yerine şiddeti saygısızlığı ihaneti serileniyor. şiddet aldatma bu gibi filimler yerine eğitici ve öğretici olunmasını önemle ricaederim
30.03.2016 - 16:21
1   2

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler