logo

Paramparça 58.Bölüm izle

Özet: Dilara, çocuğu Demir'i kollarına almışken, Cihan'ın, Harun'un çocuğuna bakmak zorunda olması ağırına gider. Ozan'da aynı şekilde bebeğin varlığını asla kabul etmemektedir. Rahmi Bey, Cihan'a gelerek Deniz'in niçin eve gelip niçin paraları fırlattığının açıklamasını yapar ve aynı zamanda Deniz'in annesi olan Nergis hakkında elinde olan tüm bilgileri Cihan'a söyler. Ozan'da, Cihan'ın Zeynep'i uzakta tutmak adına kendisine yüklü bir mebla ödeme yaptığı bilgisine ulaşır. Hazal, psikoloğu Ayşe'yi görmek için ofisine gider. Tam o sıralarda Harun'da Ayşe'yi görmek için oralarda bulunmaktadır. Hazal, Cansu ile Deniz'in arasını bozmak için çabalayacaktır. Beklediği fırsat ise tamda o andır. 18. yaş gününü kutlamak için sanatçı Ece Seçkin'i getirten ve büyük bir parti düzenleyen Hazal, Cansu adına ömrü boyunca hatırlayacağı bir hediye vermek üzere plan düzenlemiştir.Paramparça son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 23/03/2016
LaLem demiş ki;
Msfigo sen öyle diyorsan öyledir, inanmamam için bir sebep yok. Sadece bana hitabederek yazdıklarınız bunu düşündürüyordu ve bende cevabını verdim. Bu sohbet sonunda kimin neyi nasıl düşündüğü açığa çıktı ve olay aydınlandı. Ben seninde semire ninde bana karşı samimi olduğuna inanıyorum ve bu konuyu burada ilelebet kapatıyorum. Bundan sonra birbirimize daha açık ve direkt olursak herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Sevgiler.
28.03.2016 - 21:38
0   0

Berran demiş ki;
Selam.,LaLemcan KÖRDÜGÜM sayfasinda Hülyanin yazdiklarini okudunmu?Selin'cim Ailesiyle London daymis .Belki ilerde oda katilacak buraya:-))Kördügümde yazistik benim özledigim IZMIR turlari ve dizi hk...Keyifli izlemeler yeni bölüm icin. Denizin Annesi ölüyormus.Harun cocugunun esyalarindan calip DNA testi MAIDEYE caldirtiyormus..Galiba spannend !!! Kocaman öptüm*_*
28.03.2016 - 20:23
0   0

MSFIGO demiş ki;
Lalem, ister inan ister inanma, o yaziyla seni kimse kast etmedi. Ikincisi, seninle Berranin dostlugu beni ilgilendirmiyor. Birini vurmak istersem direk yaparim, baskasinin üzerinden yapmam. Berran, eger birine tepki gösteriyorsan, ozaman ona göster, bizleri agzina alip, 3. Person olarak yazma. Senin hakkinda sana laf atanlara yaz, bizi karistirma, sürekli bizi agzina alip, bos tehditler edip, göz dagi vererek kendini komik duruma düsürme. NOKTA.
28.03.2016 - 14:17
0   0

LaLem demiş ki;
Güliş cim ölünün arkasından bile bu kadar konuşulmaz demişsin. Canım benim o öyle değil, o söz “ölünün ardından konuşulmaz”. Yani “ bu kadar çok” kısmı yanlış, belireteyim de başka yerde yazma, günah, çünki ölünün ardından cidden konuşulmaz. Senin diziyi bırakma sebebinin ben olduğunu bilmiyordum. Tekrar okudum benimle ilgili bir tek kelime bulamadım. Sende bak istersen, o cümleni aynen buraya aktarıyorum “ Diziye bakmayi birakiyorum cünkü eskisi gibi KEYIF vermiyor ve degerli vaktimi hem keyif almadigim diziye ve seviyenin git gide düstügü sayfada bulunmak istemiyorum.“. Unuttun galiba, hatırlatayım dedim. Şimdide ben mi sebep oldum? Ayağına taş deyse mi diyeyim, canın sıkıldıkça mı diyeyim beni sebep göstermen beni ihya ediyor. Ben feride nin sen olduğundan yüzde bin beş yüz eminim canım, aynı senin benim lalsel olduğumdan emin olduğun gibi. Hem senin geri döneceğinden korktuğumu nerden çıkardın. Zaten siteden gitmiş değilsin ve seninle iki başka dizide göz göze diz diyeyiz. Bizim dostluklarımızın eskisi gibi devam edebileceği ihtimali seni bayağı telaşlandırmış gibi ki hemen tedbirini alıyorsun. Sözlerin devam ettireceğimiz varsa ettirmiyelim tarzında ikaz gibi. Ben seni biraz merakta bırakayım ve „bakalım allah neler gösterecek“ diyeyim. Ay sen ne kadar dertliymişsin öyle benden yana. Beni herşeyle suçlayabilirsin ama başka sitelerde senin aleyhine birşey yazmakla suçlayamazsın, çünki ben bu siteden başka bir sitede yazmıyorum. Ama bunu sende çok iyi biliyorsun zaten. Bildiğin diğer birşeyde sen bana dokunmadıkça ben sana dokunmuyorum. Kördüğüm ve GK da beraberiz, bir sorun olmadı bildiğim kadarıyla. Şu anda msfigo ve semire senden bahsettiler ve senden iyi bir şekilde bahsettiler, bende onlara cevap verdim, damardan girmeye gerek yok. Sonra çok üzüleceğim ve hayata kahredeceğim. Kördüğüm ve GK da görüşmek üzere öptüm canım;)
28.03.2016 - 11:54
0   0

Berran demiş ki;
Herkese selam, LaLemcan diger sayfada SELINcim ile ilgil varsayimlarina cok güldüm;.=) Olabilir neden olmasin dimi?Ama ben o hayirli isi merak ediyorum.Neyse bekleyelim görürüz. LaLemcan yeniligi farkettinmi`??? O yüzden dikkatli olmamiz lazim...Zira yazi tarzinida ......... yapabiliyorlar!!!!Kocaman öptüm*_*
28.03.2016 - 10:43
0   0

melda demiş ki;
Semire dikkat et sonunda o korumaya aldığın kişi herşeyin altından çıkmasın!!!! Onun ortalık karıştırmakta üstüne yoktur, senelerden beri bu böyle!!!
27.03.2016 - 23:33
0   0

Gül demiş ki;
Ben AYISIGI. Nik yerine Ayisigi yazmak icimden gelmedi. Sayfaya VEDA edip gittigimden beri HAYRETLER icinde ve SABIRLA sayfada olanlari izledim. Ölünün arkasindan bile bu kadar konusulmaz ama sizler sagolun benim kulaklarimi bol bol cinlattiniz. Diziden BIKTIM lalemin bana karsi olan SALDIRILARINDAN biktim ve gitmeyi dogru buldum. Herkesin huzuru icin ama en basta kendi huzurum icin! Ama malesef ilk basta lalem tarafindan yine gündeme oturtuldum yok feride nikli benmisim,yok yeniden gelicekmisim. Bir sürü sacma iddialar. Ama sonrada Msfigo ve Semire nin Berranla olan DAVASININ icine cekildim ve yine hic hak etmedigim halde lalem tarafindan yine cesitli laflara maruz kaldim,sanki TEK suclu benmisim gibi KARA KOYUN ilan edildim. Ha diyeceksiniz ki lalem nik belirtmedi,yapmayin sagir sultan biliyor lalemin en nefret ettigi kisinin ben oldugumu,hem ben biliyorum beni kast ettigini buda bana yetiyor! Ama sadece lalem tarafindan gündeme getirilmedim malesef SEMIRE de son yorumuyla yine beni gündeme tasidi. Bu kacinci defadir bir sitede olmus olan olayi,bana karsi,kisiligime karsi yapilan saldiriyi buraya tasimasindan da hoslanmadim! Cünkü bana,kisiligime karsi baska sitede yazilan sözlerin buraya tasinmasini hele hele defalarca tasinmasini istemiyorum. HEPINIZDEN rica ediyorum beni parmaklariniza dolamayin,beni rahat birakin... Bak ne güzel ben gittigimden beri Semire ve Msfigo sayfaya daha SIK ugrar oldu,umarim dostluklariniz kaldigi yerden DEVAM eder yeter ki beni rahat birakin. Lalem korkma paramparca yorum sayfasina ASLA geri gelmiyecegim, yeter ki beni anma. Hoscakalin.
27.03.2016 - 22:55
0   0

Berran demiş ki;
Sorunlu oldugum o 4 kisii kimmis??? bana söyleyinde bende bileyim.Beni baskasiyla karistiriyorsunuz. Ayrica su MEVLANA sözündeki manasinida bilmek istiyorum. Ayrica kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz hayret bir sey;.()
27.03.2016 - 20:44
0   0

Berran demiş ki;
yi pazarlar, sevgili LaLemcan MERCI (dass es dich gibt)...Du bist einmalig!! Ancak son kez yaziyorum."BEN HIC KIMSEYE SALDIRMADIM; HAKARET ETMEDIM VE ASLA!! belalti vurmadim!!!!!hele su andaki dostluklari beni hicmi hic irgalamiyor.Neden kiskanacagim??Yaniz MEVLANA nin sözünü bende merak ediyorum???Onlara yeni iliskilerinde mutluluklar. Sana bugün DOST 'lukla ilgili bir AKTARMA ve kirmizi KARANFILLER gönderiyorum.Hatta SEMIRE kabul ederse onada gönderiyorum.LaLemcan sana DANKE icin kelimeler kifayetsiz!! ANTHONY QUINN(mein Liebling)den YOUTUBE tan "Ilove you,,you love me parcasini "dinlemeni cok rica ediyorum...PASKALYA CÖREGI VE CUKULATASI tadinda öpücükler canimmm...sana ve senin nezdinde diger kizlara ve yanisira SEMIRE ninde NAWROZU MÜBAREK olsun nicelerine kavussun.Amin*_* Dost - Dost dediğin; radikal olmalı, Sevilecek biri olmadığın zamanlar da bile seni sevmeli.. Sarılacak biri olmadığın zamanlar da bile sana sarılmalı. Dayanılmaz olduğun zamanlar da bile, sana dayanmalı. Dost Dediğin; fanatik olmalı, Bütün dünya seni üzdüğünde, sana moral vermeli. Güzel haberler aldığın da, seninle dans etmeli, Ve ağladığın da, seninle ağlamalı. Ama hepsinden çok ; Dost matematiksel olmalı ; SEVİNCİ ÇARPMALI, ÜZÜNTÜYÜ BÖLMELİ, GEÇMİŞİ ÇIKARTMALI, YARINI TOPLAMALI. KALBİNİN DERİNLİKLERİN de HESAPLAMALI. VE HER ZAMAN, BÜTÜN, PARÇALARDAN DAHA BÜYÜK OLMALI.
27.03.2016 - 13:24
0   0

LaLem demiş ki;
Selam msfigo, sen bana cidden “seni kast ettigimi nerden cikariyorsun? „ diye soruyor musun? „Bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü“ misali sen, aylar sonra benim adıma hitaben sizli bizli bir yazı yazıyorsun ve beni, herşeyi kendi nikiyle söylediğini iddia ettiğin (ki ben bunun böyle olmadığını biliyorum) dostunun size güzel sözler söylemesinden rahatsız olmakla (öz türkçesi bunu kıskanmakla) itham ediyorsun. Sonra, sanki ben bir yerlerde semire ye ve senin semire yle olan dostluğuna birşeyler söylemişim gibi bana semire yle olan dostluğunu övüyor ve ona burada yapılan saldırılardan yakınıyorsun kim olduğunu konkret belirtmeden. Bu da yetmiyor „Birde sunu düsünmek lagzim, ne oldum degil, ne olacagim önemli. Kendim icin konusurum ancak. Baskalarini taklit etmegi hic bir zaman gerek görmedim. „ içerikli aitından binbir mana çıkarılabilecek cümlelerini yazıyorsun, burada da benden başkabirini muhatap aldığını belirten bir kelime yok. Yazını tekrar okursan, bu yazının başka türlü anlaşılmıyacağını görürüsün. Tabii birde benim berran la olan dostluğumu devam ettirmeme bozulduğunun farkına vardım ki bunu senden, hem tarafsız olmaya her zaman dikkat eden biri olarak ve hemde görmekte olduğun eğitim dolayısıyla beklemiyordum. Şimdi aslında benim üzerimden kendisine karşı dolu olduğunu gördüğüm berran a ulaşmak istediğini görüyorum. Sence bu doğrumu? Ben senin benimle davası olan insanlarla dostluğunu devam ettirmen dolayısıyla san hiç tavır koydum ve senin üzerinden onları vurmaya çalıştım mı? Bunları biraz düşünürsen benim vardığım sonuca varacağından eminim. / Selam semire, nihayet msfigo ya yazdığım yazıdan hemen sonra sana yazdığım yazıda yayınlandı ve böylece sende benim sanada direkt seslendiğimi okudun. Bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum ve bu yazım cidden bu konuda yazacağım son yazı olacak. Herşeyden önce yaptığın bir tespitin yanlış olduğunu söyliyeyim; ben o senin kendini „ben herşeyi kendi nikimle söylerim“ diye lanse eden (bu kesinlikle yanlış, bir zaman vaktin olursa siteye girdiğin tarihten itibaren senin yazdığın sayfalarda onun yazdığı yazıları dikkatle oku ve bunun böyle olmadığını göreceksin) dostuna ve senin sana nazik nazik öğütler veren dostuna dargın değilim. Ben sadece dostlarıma darılırım. O kişiler asla benim dostlarım olmadı ve olamazlarda. Bunun sebeplerini sana uzun uzun yazmama gerek yok sanırım. O şahıslar bu sitede yazan, bana ve dostlarıma dokunmadıkları sürece, ne yaptıkları ve ne yazdıkları beni ilgilendirmeyen iki alalade kişi. Ben, o senin herşeyi kendi nikimle söylerim deyince kendinde herşeyi söyleme hakkını gören dostunla arayı düzeltmek için çok çalıştım. Selin benden fazla buna uğraştı ama olmadı ve olmuyor ve artık olmıyacak. Sen veya başka biri bu nedenle benimle dostluğunu bitirmek isterse, kendi bilir. Ben berran ı affettim çünki berran asla onun seviyesinde şahsımı ve dostum selini devamlı aşağılayıcı laflar söylemedi bana, ki dostunun bu tip saldırıları neredeyse 3 senedir devam ediyor. Ayrıca berran affını diledi ve başka nikle eleştirdiği konular benim şahsıma saldırı teşkil eden konular değil. Ben zaten benim yorumlarımı, düşüncelerimi ve sitedeki tutumumu eleştiren kimseye, bunu hangi nikle yaparsa yapsın kızan bir insan değilim. Berran a gönül koyduğum tek konu bana eleştirilerini açıkça yazmadığı beni eleştirmesi değil. Bundan sonra böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum ve herkes ikinci bir şansı hakkeder. Ama beni en çok şaşırtan ve üzen cümlen „ Ve ya Benim Ayişığına selam vermemden dolayı bana daralıyorsun, Ayni şeyi sen yaptığında benim sana daraldığımı niye anlamak istemiyorsun“ içerikli cümlen. Sana ve msfigo ya dostlarımın dostlukları konusunda ne düşündüğümü yazdım burada tekrar etmiyeceğim ama şunu bilki ben o kadar ilkel düşünen bir insan değilim. Şimdi ben sana soruyorum sen o dostuna selam veriyorsun diye benim sana darıldığımı nereden çıkardın? Sana bu konuda bir laf mı söyledim? Selam verdin selamını mı almadım? Soru sordun, cevap mı vermedim? Ama ben şimdi anlıyorum ki siz ben berran la dostluğumu devam ettiriyorum diye bana darılmışsınız, ki bunu hiç beklemezdim. Demek ki sizin herşeyi kendi nikiyle söylediğni iddia eden dostunuzun bu yöndeki imaları doğruymuş. Canınız sağ olsun. Ben size karşı herzaman dostça duygular duyacağım ve herzaman diyaloğa hazırım (herşeyi kendi nikiyle söylediğini iddia eden ve sana uyarılarını nazikçe yapan dostlarınla aramı düzeltme konusunda olmamak şartıyla). Kimle dostluk yaparsanız yapın benim size olan dostça duygularım değişmiyecek. Siz benimle olan dostluğunuzu veya muhabbetinizi berran yüzünden ve ben belirttiğim dostlarınızla arayı düzeltmek istemiyorum diye devam etmek istemiyorsanız onada saygım var ve buna da gönül koymam. Ben „gelene hoşgel, gidene boşver“ felsefesine göre yaşama yaşındayım. Senin „her kesin herkesi anlaması, yani yurtta sulh cihanda sulh“ isteğin ulaşılması zor bir ütopi, hem sanal alemde hem gerçek hayatta. Ben güçlü ve bilinçli bir insanın her ortamda kendi yerini bulması gerektiğini öğrendim ve bu felsefe ile yaşadım. Dünya maalesef güllük gülüstanlık değil. Bu yazımda sorduğum soruların cevabını beklemiyorum ve bence konunun burada kalması, yani sizin bana cevap yazmamanız daha iyi. Bundan sonraki tutumunuzdan ben zaten neye karar verdiğinizi anlarım. Her şey ikinizinde gönlünce olsun ve dostluğunuz daimi olsun!
27.03.2016 - 12:57
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler