logo

Paramparça 57.Bölüm izle

Özet: Hazalın kurduğu büyük tezgah gün yüzüne çıkmıştır ve bu yüzden dolayı Cihan kelimenin tam anlamıyla sinirden deliye dönmüştür. Cihanın sinirinden tırsan hazal, emraha giderek yardım talebinde bulunur. Hazal farkında olmadan bundan sonra psikolog ayşe ile terapi yapmaktadır ve bilmeden tüm sırları kendisine anlatmaktadır. Ne yaptıyda dilarayı bir türlü unutamayan harun da candandan intikamını bir türlü sonlandıramamıştır. Bundan sonra yapacağı şey candanın hayatındaki en önemli şeyi kendisinden uzaklaştırarak zarar vermektir. Cihan da Ozan ile arasındaki bağlantıyı temelli sonlandırma durumuna gelmiştir. Deniz, annesinin Rahmi beyden edindiğini düşündüğü parayı bulmak istemektedir. En son çare olarak evlerini satıp parasınu alarak rahmi beye verir. Cihan büyük bir şaşkınlıkla Deniz ile babasının arasında geçen muhabbete kulak misafiri olurken, bir erkek evlat bekleyen Dilara nın bağırışlarından dolayı herkes şok olmuş durumdadırParamparça son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 16/03/2016
MSFIGO demiş ki;
Basimiz sagolsun :((( Sevgili Ayisigi, yazdiklarin icin cok sagol. Evet, dost tanimakla, dost kazanmak arasinda daglar kadar fark var. Kimiyle ilk önce kavga eder, sonra dost olursun, kimini dost sanarsin, dost olmadini anlarsin ve sonrada ona yol gösterirsin. Almanlarda cok güzel bir laf vardir " Wer solche Freunde hat, braucht keine Feinde". Semirecegimin yazdigi gibi "Kimin kimi kayip edip, kazanması konusu sadece o kişiye özel bir şey" cok dogru bir sözdür.
20.03.2016 - 21:01
0   0

Berran demiş ki;
Yine terör yine kan ve yine gözyasi :-((( Bu kez Istanbulun kalbini ...Sözün bittigi yerdeyiz.Hepimizin basi sagolsun;-( Ailelerine SABIR diliyorum:-((
19.03.2016 - 15:37
0   0

Berran demiş ki;
Iyi aksamlar...PAZAR günü Alman Tv si ARD de PARAMPARCA daki KERIMAN karakterinin Nursel Köse nin rol aldigi TATORT krimi dizisi var saat 20.15...Ben birkac kez izlemistim. Kendisi TATORT serisinin kadrosunda.Wikipediadanda okumanizi tavsiye ederim. Kendisi Malatya dogumlu imis ve Dipl.Architektin imis. Yönetmenlik,senaristlik ve oyunculuga a kadar bircok Projede yer almis veeee.. ilkYabanci Kadinlar KABARET'ini kurmus!!!!:-))
19.03.2016 - 00:21
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Ayişığı! bu gün bir sitede dolaşmak istedim. Diziyi bırakmana üzüldüm desem yalan olur. Çünki hiç bir anlamı olmayan bir dizi. Ama bir daha yazmama kararına üzüldüm. Biliyorsun ben artık hiç bir dizi izlemiyorum. Ama arada yazdıklarınızı okuyorum. Ben de seni tanımaktan memnunum ve de bana nasıl hitap ettiysen ben de sana öyle hitap eiyor ve diyorum ki: Ey kalbi güzel insan, Keşke seni gerçekden tanımak isteselerdi. DİGER ARKADAŞA şunu söylemek isterdim. Kimin kimi kayp edib, kazanması konusu sadece o kişiye özel bir şey.
18.03.2016 - 21:17
0   0

Berran demiş ki;
Selam herkese, sevgili Ayse hic o konulari acma bile zira degmez uzatmaya, Ben Dostlarimi kaybetmedim. O gidenler zaten gercek DOST degildi. Isteyen 26.02 tarihinde can Dostlarim, benimle ilgili cevaplarini verip konuyu kapattilar!!! Ayrica willkommen in Club Mehmet bey. veya altin gününe;-)))) Sevgili AYSE bende hem GK ve Kördügümde yazdim yorum FROHE OSTERN Mädels*_*
18.03.2016 - 19:13
0   0

Mehmet demiş ki;
Ayşe sizin gruptan bir berran vardı dostları olan ama tek tek kaybeden. İnsanlık hali diyelim. Gūlme komşu gelir başına.
18.03.2016 - 10:41
0   0

gizem demiş ki;
Bla. . Bla. . Bla...
18.03.2016 - 07:19
0   0

ayşe demiş ki;
Tıpkı, her fırsatta senelerden beri tanışıp, kazanıp, kaybedip, tekrar kazandığı kişilere yüreği güzel demek hakkını kendinde görüp başkaları yazdığı zaman yalakalık sayana bunu anlatmanın zor olduğu gibi !
17.03.2016 - 21:09
0   0

gizem demiş ki;
tanımak ile kazanmak arasındaki farkı anlamayana, bir şeyleri anlatmak da zor be kardeşim...
17.03.2016 - 13:41
0   0

ayşe demiş ki;
Kızlar ben geldim. Yazdığımız dizilerde sizleri göremeyince birde buraya bakayım ve bir haber bırakayım dedim. Sayfada gelişmeler güzel. Dizi de yine 2. sırada yerini aldı. Share 3 puandan fazla arttı 18.55 e çıktı. Haydi hayırlısı. Artık burayada gelebilirim, tetikte bekleyenlerden biri olarak. Ama o kına sözü hiç yakışmamış bu seviyeli yorumcuya;)) Bu arkadaşımızı okumak isteyenler GK ile Kördüğüme buyursun! Yalnız ben bir şeyi merak ettim, bu yorumcu bu güzel yürekli yorumcu arkadaşları KP dizisinden beri tanımıyormu? Hatta birisini daha uzun süre. Galiba ben yaşlandım, herşeyi yanlış hatırlıyorum.
16.03.2016 - 20:06
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler