logo

Kara Sevda 19.Bölüm izle

Özet: Kemal ile Nihan'ın o güne dair bilinmeyenleri ortaya çıkarmak için çabaladıkları ve bu çabalarında en önemli rolü oynayan "Karen"in ölmesi onları kötü bir şekilde etkilemiştir. Bu olay her ikisininde kendi kendilerini sorguya çekmelerine sebep verir. Karen'i öldüren kişi olarak kocasının suçu üstüne alması ise bu işin ucunda Emir'in olduğunun açık bir göstergesidir. Kemal, tüm bu olayların bu dereceye gelmesinden ötürü kaygılıdır. Çünkü artık bu işin sonu tehlikeli görünmektedir. Bu yüzden artık araştırmaları iptal etmelerini ve birbirlerinden de kopmaları gerektiğini söyler. Nihan her ne kadar ayrı olma durumunu istemiyor olsada kabul etmek zorundadır. Kemal'in bu şekilde davranmasındaki amaç ise Nihan'ı bu olayların uzağında tutabilmektir. Kendisi, Zehir ile beraber araştırmalara devam edecektir. Nihan, Kemal'den ayrı olması nedeniyle zor zamanlar geçirmektedir. Kemal, Nihan için bir çözüm ortaya atar. Bu beraberliğin sıkıntısız bir şekilde devam edebilmesinin bir şekilde mümkünatı vardır. Kemal, Karen'in eşi olan Taner'in aslında Emir tarafından bir oyuna kumpas gittiğine kesin gözüyle bakmaktadır. Taner'in herşeyi açıklaması ve yeni bilgilere ulaşabilmek için bir plan düzenler. Bu planın neticesinde sürpriz biri vardır. Tüm bunlar yaşanırken Tarık'ta birinin canını almış olanın verdiği vicdanı rahatsızlıktan dolayı kötü durumdadır. Banu'ya sığınmıştır. Sezinler ailesinde ise, Zeynep kalıcı olabilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir. Zeynep'in bir düğün isteği vardır. Bu istek Vildan'ı çileden çıkarmış olsada gerçekleşecektir. Tek problem Zeynep'in yalnızlığıdır. Zeynep bu durumdan kurtulmak için ailesini düğününde gelmek ister ve davet eder. Başta Kemal olmak üzere herkes buna karşı çıkar. Fakat düğün gününde Kemal bu fikrinden vazgeçmek zorunda kalır. Düğün anında, Kemal yapacağı ilginç bir bağlantı ile beraber o geceye ait sırları çözmeye bir adım daha yaklaşır. Karen'i öldüren kişiye dair bundan sonra bir adres kadar yakındır.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 26/02/2016
Sanem demiş ki;
Tarika bak sen. Gece bir kizi olduruyor sonra gidip Banuyla birlikte oluyor, kendini Banu nun yaninda cok rahat ve huzurlu hiss ediyor. Tarik karekterini hic sevmiyorum. Emir rolun de cok basarili. Laf sokmalarini da seviyorum. Zeynepe adabi ders veren kadin \"O, E,\" ne ogretiyordu bu kiza cok guldum. Abtal Zeynep de tekrar ediyor:) Asu da geldi kendini gosterdi gitti. Sirket de seksi kisa elbiseler giyiyor, dugun de sade. Bu kiz yururken saclariyla oynarken sanki bakin ben guzelim demek istiyor. Kendini beyenmis bir hali var. ben bu kizi cok guzel bulamiyorum. Nasil Turk guzeli olduysa artik. Sahi, Nihanin elbise ve sac modeli cok kotuydu hem de cok. Zeynepin saclari hep ayni iyi ki dugun yapti onu biraz farkli gore bildik. Kemal Tarikin katil oldugunu bu kadar cabuk ogrenecek mi? Emir Kemalin katilin kim oldugunu ogrendigini duyarsa, Tufanin basi derde girer zaten ondan suphe ediyor ve onu Kemal le konusurken gordu. Artik emin olacak.
25.02.2016 - 20:37
2   2

sefa demiş ki;
Yorum yazmak hic icimden gelmiyor admin yayinlamiyor diye.!bu bolum cok daraldim.!150 dakika o kadar yorduki Kemal ve Leyla icin katlandim.!duyunde nihani bi sekile sokmuslar bilerekdenmi o kadar cirkinlestiriyolar ne yani yonetmenin hicmi zevki yok??hic bi oyuncuda bu bolum oyunculuk yoktubolum bitdin diye zaman oldurmusler.Zeynep babasi ve annesiyle yuzlesirken duygu yoktu.!bu kiz bi vildani kiskirtirken hosuma gediyor.!Asu her zamangi gibi şık ve guzeldi.!duyune gelince o son sahneler hic olmamisdi.!ben Sonalar golu balosunu duydumda Devekusu balosunu dun izledim bu ne ya.!Soyudum diziden iyice.!Tarik bi dokundu Banuya her seyi unutdu.!yalaka tarik bundan sorra hapis helali.!Kemal katili oyrenince bakalim yine efendiliyini ve dutustluyunu koruya bilecekmi.!Leyla Galibi iyice iyneleyip telfonu yuzune kapamasina bayildim.!vildan kesge zamaninda kendiside adab dersleri alsaydi.!Onder iyi soyledi sana benziyo gelinin diye vildana.!Terlik Kopukten agirdi!)o cocuk yine yuzumuzu guldurdu.))
25.02.2016 - 17:06
0   2

banu demiş ki;
Nihanla Kemalin aşkı çok güzel insanın içini ısıtıyor. Ozanın Zeynepe sevgisinide çok beğeniyorum. İnşallah bir gün Zeynepte onu sever. Zeynebe kızamıyorum. çok cahil ve Emire çok aşık oldu. Kendisini ezdirmemeside hoşuma gidiyor. Emirin kötülüğüne söylenecek laf bulamıyorum ama oyuncu müthiş güzel yapıyor rolünü. Galip Leylaya aşık galiba. Evi kaybetmesine çok üzüldüm. Vildanın ona buna kini bitmiyor bir türlü, kadın kin küpü. Kemal harmandallıyı pek güzel oynayamadı. Tufan kimin adamı acaba? Tarık Zeyneptende cahil. İnşallah başını daha fazla derde sokmadan kendini kurtarır. onun tek şansı Banu. O kız onu kurtaracak gibi. Kemal katilin abisi olduğunu çğrenince ne yapacak çok merak ediyorum.
25.02.2016 - 15:11
1   1

tufan demiş ki;
Emir in yatalak annesi , Kemal in patronu olan amcanın kizi.tufan o amcaya calisiyor
25.02.2016 - 06:50
0   1

Ayisigi demiş ki;
Demek Tufan da baska birine calisiyormus,kime acaba? Emir in babasi olmasin sakin,pek oglunu sevmiyor. Karen pisi pisine gitti,Tarik ta katil oldu. Bakalim Kemal bu gercekle yüzlestiginde ne yapacak? Emir gözünü kirpmadan insanlari harciyor ama kendisi elini kana bulamiyor. Ozan a ne oluyor böyle,tek bir geliri yok,dügün diye diretiyor. Zehir in Kemal in davasini bilmeden böyle her iśine gözü kapali dalmasini ben mantiksiz bulmaya basladim. Zehir i tamam sevdimde anacim heryerde de adami var,bu ne iśtir böyle? Bizim Kemal ve Nihan ayrildilar ama ben hic üzülmedim,cünkü bunlar tencere kapak misali birbirlerinden ayri duramazlar-:)) Karen in vuruldugu evde polisin göremedigini śip diye Kemal görüyor,ben burayida mantiksiz buldum. Ayni sekilde ne hafiyeymis bizim bu Kemal aninda Tufanin da bir köstebek oldugunu anladi. Vildanin Zeynep e nezaket dersleri aldirmasini sevdim,gercekten kiza gerekiyordu-:)) Kemal in yeraltinda Nihan a söyledikleri cok dogruydu,Kemal de erkek sonucta böyle kacak göcek bulusmalari nereye kadar? Adama yetmiyor ama Nihan a yetiyor,kiz alismis rahibe hayati sürmeye-:)) Gerci Kemal Emir in git bekar kIzlara takil üstü kapali karimdan uzak dur mesajina bozulup Nihan a karsi geri adim atmista olabilir. Emir de Nihan a dokunmadan hatta su siralar hicbir kadina dokunmadan nasil yasiyor? Bir tek Tarik normal bir erkek gibi yasiyor,hayatinda Banu var. Ama Banunun Emir in kuklasi oldugunu ögrendiginde bir hayli yikilacak. Leyla anne babasini cok sevmis,sevgiyle aniyor onlari. Peki Vildan neden böyle biri olmus? Annesi ve babasindan sevgi ilgimi görememis,Leyla favori kizlarimiydi acaba? Nihan in dügünde ki ne kiyafetini ne de yagli sac modelini begendim. Gerci bölüm boyunca hic güzel giyinmedi. Ama takilari yüzükleri,küpelerini begeniyorum. Zeynep e gicigim ya onun icin güzel bir gelin olmamisti-:)) Emir in Zeynep e laf sokmasina bayiliyorum mesela gelinlik alalim evde giyer hevesini alir ya da takiyi Zeynep e verirken eski hayat dersine ufak bir hediye,gerci sana fazla bile demesi güzeldi-:) Nihan in dügünde aśiri hareketleri vardi Emir e napiyorsun dediginde Emirin de seni alkol batagindan kurtariyorum demesi cok komikti-:)) Harmandali da dizilerde pek bir calinir oynanir. Nihan annesinin esaretinden kurtulup ne ara o danslari ögrenmis-:))
25.02.2016 - 00:50
1   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler