logo

Kara Sevda 18.Bölüm izle

Özet: Kemal ses kaydını aldıktan sonra, Emir ile arasında bunca zamandır hiç olmadığı kadar büyük bir savaş başlangıcı atılmış olur. Nihan ile Kemal'in birlikte o güne dair gerçekleri araştırdığını öğrenen Emir o vakitten sonra olaylara karşı yaklaşımında değişikliğe gider. İlk yapacağı şey Nihan'ı da alarak çiftlik evine gitmek olur. Bu gidilen yol Kemal ile Nihan'ın hayatında beklemedikleri ve düşünmedikleri kötü bir kapıya çıkacaktır. Zeynep'in mektup bırakıp gitmesinden sonra Ozan intihar etmiş ve Zeynep bu şekilde Sezin Aile'sine karşı ilk galibiyetini almıştır. Fakat Vildan o kadar kolay pes edecek gibi değildir. Vildan'ın hamlesine karşılık Zeynep, ağabeyinin kendisine edeceği yardım ile karşılık verir. Emir'i adım adım izleyen Kemal, Karen'i alıkoyduğu yere ulaşır. Fakat Karen'den o güne dair gerekli bilgileri alabilmesi için önce aşması gereken bir engel vardır. Kemal amacı doğrultusunda git gide sona doğru yol alırken, Emir sinirini yeni bir plan yaparak perçinler. Leyla'nın tüm ömrünü geçirdiği malikane için Vildan ile rekabete gireceği açık arttırma günü gelmiştir. Nihan ve Leyla çıktıkları yolda kendilerini bekleyen tuzaktan habersizdir. Kemal ile Nihan o güne dair günlerce süren araştırmalarında artık sona yaklaşmıştır. Gerçeğe ulaşmalarına kalan son düzlükte karşılaşacakları karanlık, iki aşığın hayatını yeniden belirleyecektir.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 19/02/2016
sefa demiş ki;
Ayisigi tsk ederim.zaten yazdıklarımı adminler engelliyor kendimi yormuycam.saolki uyardin.sizinde elinize emeginize saygi amin !!!
23.02.2016 - 00:52
0   0

elone demiş ki;
bence galip sırf leyla ona minnet borçlu olsun diye evin tapusunu leylanın üstüne yapacak :)
22.02.2016 - 12:10
1   1

Ayisigi demiş ki;
SEFA sana bazi seyleri anlatmak istiyorum,umarim anliyabilirsin. Hani bir yorumcu varya sana Rusya hakkinda soguklardan sorular soru yollarina gül döktü sonrada bir yorumcunun yazdigini begenmedigin icin seni KINADI! Ben ona binbir surat diyorum,dikkatli ol. O ne karda yürür izini belli etmez bir tiptir. Bazen Suna olur sana iltifat eder bir traftanda da seni kinar \"dostlarina\" iyi davranmadin diye. Uzun zaman önce kara para ask ta simdi dost oldugu prima ve on numara 5 yildizlar dagittigi kisilere orada baska niklerle ne laflar sokmustur onlara,özellikle uzun yaziyorlar diye,dizi disinda muhabbet yapiyorlar diye. Bunlari bilen sadece ben degilim,bayagi cogunluguz. Izleyip gülüp geciyoruz...-:) Binbir surat sana dost gibi görünür ama arkandan kuyunu kazar,prima prima der ama baska niklerle primalarinin sevmediklerinede destek cikar. Yani ortaligi karistirir durur,sonrada kösesine cekilip etrafi seyreder kis kis güler. Ama bilmez ki esas biz ona güleriz..
21.02.2016 - 13:10
0   0

Seyhun demiş ki;
Ya arkadaslar,Emirden rica etsek 2 gün sonra cekilecek Lotto sayilarini bize söylesede köseyi dönsek,adam her seyi önceden biliyor.Kemalle zehir plan yapmaktan canlari cikti,o hemen hatta coook önceden ne olacagini,nerde saklandiklarini biliyor,heläl olsunbe.Birazda bize iyilik yap neee olur.
19.02.2016 - 00:23
0   0

Ayisigi demiş ki;
Merhaba SEFA dilosurat Vildan-:))))))Bu benzetmene bayildim, CUK oturmus. Sanem Kemal kizkardesini melek biliyor-:) Oysa seytan Emir e nerdeyse pabucunu ters giydirecek.
18.02.2016 - 20:17
0   0

sefa demiş ki;
Selam Ayidigi sen Kemalin annesini iki kasik su ile bogmak istiyorsun ben dilos sifat vildani suya masraf olmasin diye bi kasik suda bogarim.!)))ya Leyla uzuldukce kotu oluyorum rolunu cok iyi oynuyor.ben galiba alisdim Nihana arada bir sinirimi bozsada Leylayla arkadadligi dilossurat annesine karsi durmasi...dilossurat vildanin dengi Zeynep kim ne derse desin tencere kapak.!)baya kadinla istediyi dalgayi geciyor.)fragmanlar o kadar yaniltdiki beni ben bam baska bi bolum bekliyodum...olmadi yene.(((Karenin olmediyne inaniyorum.tarik tamam onun yolu belli silahla oynuyanin sonu hapis.!bide palyacolar gibi siritmasi varya sinir ediyor insani.!)bana paramcaya yazma yasgi koyuldu.!(ne kadar yazsamda adminler yayinlamiyolar.!(o Galibin amaci ne??parayi odemez umarim dilosurat vildana.!Asu yine kendini kandiriyodu.Tufan kime calisiyo kime hesap verdi telfonla enterasan.!adrenalin dolu fragmanlar ve hayelkirikligi bi bolum.!konusu olmuyan bi diziyi neden boyle hevesle izliyorum cozemedim.!
18.02.2016 - 09:31
0   0

Sanem demiş ki;
Kemal Zeynepi Ozana anlatirken, ben soylediklerinin bir gramini o kiz da goremiyorum. Cok yalanci ve sinsi bir karekter. Zeynepi de Ozani da hic sevmiyorum. Ozanin simdilik katil degil ama Zeynep boyle giderse, Ozan gercekten katil olacak. Ben Zeynep in Ozlan la evlenmesi ve Emir den intikam almasini bir turlu cozemiyorum. Emir in plani zaten Zeynep le beraber olmak ve her kes bunu ogrensin istedi. Zeynepin o evde olmasi Emir icin bir tehdit degil ki, asil kendisi Emiri her gordugun de o gecegi hatirlamak. Ama bu kiz hala Emiri seviyoru galiba. Insan her ne kadar birine asik olursa Emirin yaptigi sey unutulacak bir sey degil,igrenc. Bizim senaristler tabi boyle dusunmiyorlar. Kizin asik oldugu adam ona tecavuz ediyor ama kiz hala ona asik diziler izledik, bu ne ki. Tarik sonun da adam oldurdu. Boyle olacagini biliyorduk zaten. artik sadece Tufan var, ama Emir ondan da suphelendi. bu gidisle onu da oldurecek. Emir kizi nasil buldu acaba? dizinin adini, "Kemal ve Emir in savasi koysalar"
18.02.2016 - 07:10
0   0

Ayisigi demiş ki;
Biliyormusunuz Zeynep Nihan a abla diyor ya gercek hayatta Neslihan Atagül den 4 yas büyükmüs,hatta Asu yu oynayan bayandan bile! Gecen hafta yazmayi unuttum Kemal in annesini genelde iki kasik suda bogmak istiyorum,nedenlerden biride Nihan i her gördügünde kizcagizi kovalamasi. Görmüyor mu Nihan Asu dan daha samimi ve en önemlisi oglu Nihan a kara sevdali. Bu kadinin kafasindan gecenler kesin Nihan evli bir bayan neden oglumun pesinde ama unuttugu birsey ogluda Nihan in pesinde-:)) RTÜK diziye para cezasi kesmis. Zeynep ve Emir in otel odasi diyalogundan dolayi. Ceza genel ahlak maddesinden degil kadini istismar maddesinden geldi. Ne desem,böyle cok daha güzelsin gibi programlarda ,kadini asalayan kocalar yüzünden o kanala neden ceza kesmiyorlar anlamadim gitti? Bu HAFTA olanlar ve gözüme takilanlar: Ben heyecanli bir bölum bulmadim,birbirine benzeyen bölumler ard arda geliyor esasinda..Nihan in karakoldan iceriye girmemesine yine hic sasirmadik. Seytan Emir Tufan dan kuskulanmaya basladi. Salihe de helal olsun bu sefer Zeynep in ufak ayak oyunlarina kanmadi. Zeynep Emir le ayni evde yasayabilmek icin Ozanla evlendi. Abisinin ayri eve cikin demesiyle planlari elinde patladi ama Vildan in yardimiyla yine evde kalmayi basardi. Ben Kemal in aldigi bu muaazzam maaśi merak ediyorum dogrusu,pek calistigi da yok detektifcilik oynamaktan. Kendisi muhtesem bir evde yasiyor,ailesini doyuruyor,simdide Zeyneplere ev acicak,kesin onlarin geciminide yüklenir,nede olsa Ozan in sülalesi fakir. Ama Vildan da yaliyi alacak para bol-:( Zehir cay iciyordu sakin sakin bir sahnede,NASIL hastaneye iśinlandi ve Emir i takip etmeye basladi anlamadim gitti. Ileride olacak senaryo bence Zeynep Emir den hamile kalir ve Vildan Ozan dan sanip nayir nolamaz babaanne olamam ben henüz krizlerine girer-:)) Zeynep in anne babasini anliyorum,tek bir kizlari var,her anne baba iste kizlarinin gelinlik giymelerini ister. Ama malesef kizlarina gereken terbiyeyi verememisler,ona dogruyu yanlisi ögretememisler. Bu Emir insanlari katil yapip ipleri elinde tutmaya calisiyor. Tarik artik dönülmez bir yola girdi. Kemal ve Nihan in \"o gece\" hakkinda ki gercekleri ögrenebilmeleri ise bir sonra ki bahara kalir artik... Hic sevmedigim sahneler ise Leyla yi etkisiz hale getirmek icin yazilan kliśe tutanak falan sahnesiydi. Ehh bu saatten sonra kötü ruhlu Galip Leyla olurda bir beraberlik olur destek vermiyorum-:) Karan in kocam olmadan konusmam laflarina aptal Kemal in inanma sahnelerinde ise ey senarist cocuk mu kandiriyorsun dedim! Kemal ve Zehir in silahsiz devamli devamli tehlikeli adamlarla baśa cikmalarida fazla komik olmaya baśladi,sizleri bilemiyecegim ama biraz mantik gelse iyi olacak.
18.02.2016 - 00:01
0   0

sefa demiş ki;
Yeni fragmani izledim oyle bi bolum bekliyoki bizleri nefesler tutulacak...bu dizinin boyle heycanli bolumu olmamisdi...her iki fragmanda bu bolumun heycan verecegini soyluyor.!Burak Bakuye gelmis ve cok sevmis ve begenmis bizim sehri.kesge bende Bakude olup onu gore bilseydim...ama kismet...Leylanin evini kim aliyor diye meraktan olecem)))vildanin dilosa benzer durati yine tiksindiriyor insani.!Zeynebi yene kabullenmek istemiyor.!kiz bi ayna karsisina gec ve sor kendine ben kimim diye ayna dile gelip sen dilos gibi kadinlarin yuz karasisin der.!ablasinin nisanlisindan hamile kalacak kadar pis birisin der o ayna.!!!Tarik basini belaya sokmus.!Zeynep Emirin odasinimi karistiriyodu??bu kiz akillanmaz madem kendi hatani telafi icin Ozana sigindiysan akilli ol biraz.!Ciflikde birileri kavga ediyor Emir Kemal olamaz yani o haddemi geldi durumlar??benim derdim evi kim aldi.?)vallahi Qalib aldi gibime grliyor.dilossifat vildan almasinda !!!Kemal nasil toparliycan bu aileni merak ediyorum.!)))
17.02.2016 - 15:40
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler