logo

Paramparça 53.Bölüm izle

Özet: Ozan, Dilara'nın gebe olduğunu öğrendiği an artık geri dönüşü olmayan bir yola girer. Hayatlarındaki düşmanları Harun'dan olacak bir çocuğu kendisine kardeş olarak görmeye niyeti yoktur. Bu doğacak çocuk yüzünden hem evlatlarını hemde camiada var olan imajını kaybetmekten korkmaktadır Dilara. Aynı zamanda da Harun'dan. Harun, Dilara'nın kendi çocuğunu taşıdığını öğrenirse ? Gülseren'i düğün günü kaybetmiş olan Cihan bunun acısını içinde derin bir şekilde yaşarken bir taraftan da çocuklarını ve ailesini dağılmadan tutma çabası içindedir. Yaşadığı üzüntüyü dizginleyip ailesine vakit ayırma zamanı gelmiştir. Cihan, Dilara'nın dahi beklemediği bir teklif yapar. Cansu'yu kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşayan Deniz, Rahmi bey'in yapmış olduğu aşırı tepkinin nedenini öğrenmek ister. İkili arasındaki yaşanacak karşılaşma can acıtıcı geçecektir. Öbür tarafta Harun, halası Maide'ye giderek ondan yardım ister.Paramparça son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 17/02/2016
SELİN demiş ki;
Herkese selam. Berran’cım, LaLem’cim ve sevgili AYŞE lütfen beni savunmayın başınız ağrımasın ve huzursuzluk olmasın. Herkes ne düşünürse düşünsün. Ben ne olduğumu biliyorum. DİZİ YORUMUMUN SONU: bende LaLem’cim gibi Dilara’nın bebek yüzünden çocuklarının karşısında ezik ve ağlak bir tavır almasını anlamıyor ve tasvib etmiyorum. Dilara’yı çocuklarına karşı da koruyan Cihan’ı çok takdir ettim. Dilara’yı çevreden ve Harun’dan korumak için onunla evlenme kararı almasını ona keza. Bu kararın sonuçları iki taraf içinde sorunlara sebep olabilir. Ama bebeğin babası Harun olduğu için şu anda bu çözüm doğru gibi görünüyor. Dilara’nın bebeğini kendisini bir intikam aracı gibi görüp kullanan Harun’dan korumak istemesini ben doğru buluyorum. Kanunen evlilik dışı doğan çocuk zaten anneye ait sayılır, yani baba üzerinde herhangi bir hak iddia edemez. Manen hak iddia etmeye de Harun gibi kin ve nefret dolu, intikam uğruna adam öldürmeye bile kalkışmış birinin hiç yok. Öyle babası olacağına hiç olmasın daha iyi. Harun’un gelişimine göre bu değişebilir ama şu anki durum bu. Harun’un kendisini affettirecek şekilde değişmesi de oldukça zor gibi görünüyor. Kolay bir durum değil, sonuçlarını kestirmekte hayli zor ama düzeltilmesi imkansız sonuçlar doğuracak gibi görünmüyor. Çocuk gayrı meşru doğmıyacak ve onun arkasında olan bir babası olacak. Cihan’ın kötü bir baba olmıyacağı da ortada, tabii sonradan vazgeçmezse. Artık yapılacak tek şey Cihan’ın dediği şimdi kuvvetli olmanın ve kararlı durmanın zamanı. Çocukların sakinleşmesi durumu kabullenmesi birazda Dilara ve Cihan’ın kendilerinden emin ve kararlı tavırlarına bağlı. Mayide halanın diziye girmesi kurgusu fena değildi. Diğer oyuncununkinden pek birşey anlamadık daha. Hazal aşık olma yolunda. Hemde evli, kendinden yaşlı birine. Sorunlar şimdiden çantada. Ama yinede Deniz’e aşık olma klişesinden iyidir. Deniz’in annesi çevresindeki hikaye saçmalaşmaya başladı. Candan; alper, Solmaz hala kayıplarda. Keriman’la Özkan hala bayat şakalarını yapıyor. Bende dizinin uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz. Herkese sevgiler.
22.02.2016 - 02:51
0   0

Berran demiş ki;
esas müzevircilik,dedikodu, vede baskasinin özelini burda ifsa edip yüzlerce insana afise etmek kötülüklerin dikalasidir.Allah bu karakterde insanlarin serrinden hepimizi korusun.Amin
22.02.2016 - 02:24
0   0

Berran demiş ki;
Ben ortalik karisacak demekle hakli ciktim dimi??KImse burda sütten cikmis ak kasik degil!! ...Ayrica GECMISE MAZI denir!!!!Istersem burda ispat ederim.Ama ben sünger cektim sizede tavsiye ederim. Bilmem anlatabildimmi???Ben yine o arkadaslarimi sevmeye devam edecegim arti HÜLYA ve AYSE arkadaslarim. Bu sayfaya VEDA ediyorum.Ancak AYISIGI ve GIZEM*in düz yorumlarini okumaya dvm edecegim.Sevgiyle kalin..SELINcim ve LaLemcan diger sayfalarda bulusnak üzre !!!Hülya ve AYSE canlarda ordalar:-)Ben bunlarin kimin yazdigini biliyorum.Ben kimseye ne hakaret ettim ve nede belalti kimseye vurdum.Baslangicta elestirmisimdir na undd?? degisik niklerim varmis kimin yok???Boyunuz bir karis büyüdümü???Dünyada hersey degisir hatta mutasyona ugrar ama sadece SEVGI degismez!!!.Ben SELIN ve LaLemcan ve diger arkadaslarimi sevmeye devam edecegim*_*
21.02.2016 - 23:24
0   0

RUYA demiş ki;
Biliyomusunuz arkadadlar Azerbaycanin bi ayaleti var Nahcivan orda Ayse ismini kimse kiz cocuguna koymaz.nedenini bilmek isteyen bileninden sorussun.ve Aysede adinin guzelliyinden Nahcivanlilar icin ne anlam verdiginden hsberdar olacaktir....Ayse arkadas mutlaks memnun kalacaktir emin olsun.!!!
21.02.2016 - 23:22
0   0

RUYA demiş ki;
Arkadaslar turkcem mukemmel degilde..PIDKOLOG derken ???Kordugumdeki Neslihan gibimi ???eger oyleyse tabikki avrupali erkekleri PIKOLOK iyi tanir ..ve bizim susmamiz sart.!...
21.02.2016 - 23:02
0   0

Berran demiş ki;
Abartma AYISIGI!!!! Pekela benim yazdiklarimi yine :SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE .SÖYLEDIKLERIN KARSINDAKININ ANLADIGI KADARDIR,,,,MEVLANA seklinde anladin...GENELLEME VEYA KENDI CEVRENDEKI TÜRK ERKEKLERI VEYA ONLARA BENZER HAYAT HIKAYELERI tabiiki SELIN arkadasimizin görevlerindendi.Umumi kültür konusu kendini yetistirdigindendi zaten verdigi cvp ve ansiklopedik bilgilerdende belli.Bu konu uzadikca tadi kaciyor. Seninde Psikoloji okudugunu biliyordum. Keske genelleme yaparken bunu belrtseydinde "BENIM BAKIS ACIM"demeseydin. Lalemcan sagolsun izah etmis. GIZEM i bana karsi kiskirtma istersen ...Allahtan o benim ne demek istedigimi anliyor.TEORIK dedim zira onun yasi icabi, burdaki verdigin örnekleri sadece gazetelerden duymustur. Yani o Ülkede bizzat yasamadan...Ben bile vakif degilim GIZEM durum aynen böyle... Iyice tadi kacti.Yine MEVLANAdan" O DÜNÜN SÖZÜ IDI yENI GÜN VE YENI SEYLER SÖYLEMEK LAZIM CANCAGZIM....;-> NOKTA...
21.02.2016 - 20:33
0   0

Gerçekler_acıtır demiş ki;
Sevgili Lalem hanım size bazı durumları anlatmak istiyorum. Biliyormusunuz bazen burnumuzun dibinde olduğu halde dikkat etmiyoruz bazı şeylere. Hani size devamlı on numara 5 * dağıtan arkadaş var ya size bunları dağıtırken bir yandanda Suna ismini alıp sizin sevmediğniz yorumcuları övüyor,aldığı bu isimle daha rahat bir şekilde mesela dizideki Dilara\'yı eleştiriyor. Bu bayan yıllardan beri böyle yapmıştır,devamlı dost gibi görünür ama kuyunuzuda kazmayı ihmal etmez. Çeşitli isimler alarak ortalığı kızıştırır sonrada ellerini ovuşturur ve güler. Ben bu oyunu yıllardan beri görürüm,benden başkada görenler var ama ben kendi şahsı adıma konuşuyorum. Sizi gerilere götüreyim mesela KPA dizisinin 21 bölümüne orada Fahriye,Nivella,Ferda olarak size ve çok sevdiğiniz Selin hanıma çeşitli sözlü saldırılar yapmıştı,efendim çok uzun yazıyorsunuz,yok burası muhabbet yeri değil gibi şeyler yazdı durdu. Sonrasında ise bildiğiniz ismini alıp hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam etti. Eminim siz beni kaileye almayıp bildiğiniz yolda yürümeye devam ediceksiniz,olsun yinede bazı gerçekleri bilin.
21.02.2016 - 20:01
0   0

melda demiş ki;
Berran 5 senedir bir kere de yazdıklarının arkasında durduğunu görmedim. Bravo vallahi, beni bu konuda hayal kırıklığına uğratmayan tek insansın!!!
21.02.2016 - 19:52
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba . yorumuma devam etmek yerine avrupa da yaşayan ve avrupa görmüş insanlar konusunda yapılan genellemelere atfen genelleme konusunda bir alıntıyı aktarmak istiyorum. „Doğruluğu ispat edilmeyen genellemeler güvensizlik yaratır ve doğru iletişimi engeller. Genelleme yapmak halk arasında bilgisizlik ve kendine güvensizlikten beslenir. Genelleme yapmak bir çeşit kolaycılıktır aynı zamanda. Derin düşünmeyi ve farkında olmayı gerektirmez. Bir durumu irdeleyip, ayrıntıya inmek bilgiyi, gözlemi ve zihinsel işlemi gerektirir. Sokrat öğrencilerine ders verirken “İnsan iki ayaklı tüysüz bir yaratıktır.” diye tarif eder. Öğrenciler teneffüste tüyü yolunmuş bir tavuk bulur getirirler ve “İşte bu senin insanındır.” derler. Hayattaki nesneler ve olaylar değişkenlik ve özgünlük gösterdiğinden genellemelerin yanlış tarafları ortaya çıkar. Bunun için olsa gerek. F.Nietzsche “Bu dâhil bütün genellemeler yanlıştır.” Genelleme yanlış kullanıldığında mizahın ilgi alanına girer. Geleneksel mizahımızın iki tiplemesi Hacivat ve Karagözün bir kısım gülünç diyalogları yanlış genelleme üzerine kurgulanmıştır. Hacivat bir gün şapka alır, Karagöz’e gösterir. Karagöz “bana ne” der. Hacivat “öyle denmez. Güle güle güle giy, başında paralansın.” diyeceksin der. Daha sonra Hacivat odun aldığını söyler. Bu kez “Güle güle güle giy, başında paralansın.”deyince “öyle denmez, güle güle yak otur da külüne bak” denir. Daha sonra ev aldığını söyler Karagöz “Güle güle yak otur da külüne bak” der. Hacivat bu kez “öyle denmez güle güle otur denir.” der komedi öyle devam eder. Genellemenin günlük hayatımızda yanlış kullanılması Hacivat–Karagöz komedisinden daha gülünçtür. Sadece halk arasında değil siyaset sahnesinde de yönetim kademelerinde de genelleme komedileri seyrederiz. Genelleştirme yanlış kullanıldığında mantık hatalarına ve iletişim kazalarına yol açar. Bu nedenle genelleme yaparken çok dikkat etmemiz gerekir. Soyut düşüncenin gelişmediği, analitik mantığın yerleşmediği, okumanın önemsenmediği, ansiklopedik bilgilerin ezberlettirildiği bir toplumda yanlış genellemenin yaygın olması çok doğaldır. Birbirini anlayan bir birini seven bir toplum olma yolunda sağlıklı bir iletişime ciddi ihtiyaç vardır. İletişimin sağlıklı olmasında mantığın ve dilin doğru kullanılması gerekir. Genellemeleri doğru kullanırken dikkat edelim ve ispat edemiyeceğimiz konularda genelleme yapmaktan çekinelim. Unutmıyalım ki yaptığımız her genelleme bizim zekâ ve muhakememiz konusunda ipucu verir. Yanlış genellemelerle insankar arası iletişim bir yanlışlıklar komedisine dönebilir. Ve insan yanlış genellemenin dayanılmaz hafifliği içinde boşluğa düşebilir. Hepimizin genelleme yaparken daha dikkatli olması dileğiyle iyi pazarlar.
21.02.2016 - 16:56
0   0

Berran demiş ki;
Bu Dizinin izleme orani sürekli azaliyormus!!! Petekkaya ve John de MOL ceplerinden ödesinler emekcilerin parasini:-() :-((((
21.02.2016 - 14:24
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler