logo

Kara Sevda 17.Bölüm izle

Özet: Zeynep ile Ozan'ın gizli bir şekilde evlenmesi Nihan'ların ailesinde şok etkisi yapar. Zeynep'in amacı bu şok etkisini yaratmak olduğundan durumdan memnundur fakat yaptığı plan ilk başından itibaren umduğu gibi olmaz. Kemal'in duruma el koymasıyla birlikte Zeynep beklemediğinden de kısa bir süre içinde evine geri gelir. Asıl kıyamet burada yaşanacaktır. Kemal, Zeynep'in yaptığı bu hareket sonrasında Tarık ile kopma noktasına gelecektir. Kemal ile Nihan'da kardeşlerinin yaptığı evlilik sonrasında kendi aşkları için bir imkansız durum ile karşı karşıya gelmişlerdir. Nihan, Zeynep'in daha öncesinde Emir ile olan muhabbetinden dolayı bu evlilik konusuna şüpheyle yaklaşır. Bu şüphelerini de Kemal'e anlatma konusunda gel gitler yaşayacaktır. Zeynep ile Ozan'ın bu evlilik hakkında geri adım atmamaları sonucunda iki tarafın ailesindede deprem etkisi yaratır. Zeynep için, Nihan'ların ailesinin evinde kalması, o ailenin içine girmekten daha zor bir durumdur. Emir'de bu olanlar neticesinde boş durmaz ve elinde bulunan en etkili kozu oynamayı kafaya koyar. Zeynep ve Emir'in beraberliğini gösteren fotoğraflar Kemal'in görmesi için gönderilir. Bu arada malum gece hakkında da gelişmeler yaşanmaktadır. Kemal ile Nihan, Karen'in eşiyle birlikte pasaport alışverişinde yakalamak için plan yaparlar. Fakat Emir'i hesaba katmayı unuturlar. İkili hesaba katmayı unuttukları yeni bir cephede mücadele etmeye hazırlanırken, bütün herşeyi değiştirecek etkili bir haber alırlar.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 12/02/2016
Ayisigi demiş ki;
Anladim Sefa Yasli teyzeler seni Steve adinda bir yorumcu saniyorlar-:)))) Ondan sana bu tepkiler.Onunda kulaklarini cinlattik. Sana yapilanlar hakkinda fikrimi belirttim paramparca da.
17.02.2016 - 01:09
0   2

sefa demiş ki;
Ayisigi arksdas bazilari yorumumu okumaya okumaya engelledip sildirtiyor.)))GK yorum yazma hakkim yok.!yazdiklarimda kaldirilmis!)nedeni senli cekemeyip kiskanan yasli teyzelere haklarini vermem.umud ediyorum burda yorumum yayinlanir.adminden ricam yayinlasin.!!!sorra bu kiz neden kayb oldu demeyin yasli teyzeler benle bas edemeyip bu tur onlem almislar.!)))anlamadigim MODEN erkek hayaline tepgimdenmi???neyse hayirlisi...))))
16.02.2016 - 22:17
0   2

dumannss demiş ki;
bence bombayı bölümün sonunda patlatmışlar , tehdit edenin tufan olması herkesi şok etri resmen
12.02.2016 - 12:40
1   0

azeri demiş ki;
məncədə kemal ile asu evlenecekler yaaa evlenmesinler çok kötu olur bu bularda emir nihan kimi ayri ayri odada falan ...emiri de yikan öz el altilari olacaq sonunda ,,tufani küçümsüyor emir onun içinde öyle davrandi
11.02.2016 - 16:35
1   0

Ayisigi demiş ki;
Yorumuma kendimi kutlayarak basliyorum,haftalar,aylar önce santajcinin TUFAN oldugunu iddia etmistim ve hakli ciktim. Müsadenizle kendime on numara 5 yildiz veriyorum-:) Simdi merak ettigim Tufan in Emire olan kini neden? Kemal ve babasi Zeynep e bayagi kizdilar,acaba kizin Emirle olan beraberligini ögrenseler ne yapacaklarini merak ettim acikcasi. Türk babalarinin en kolay yaptigi evlatlarini red etmek,nitekimde öyle oldu. Paragöz Zeynep in Ozan in ailesini pek zengin olmadigini ögrendiginde ki hayel kirikligini seyretmek cok hośtu-:) Ne sandin Zeynep onlar Emir in sigintilari,kuklalari. Kemal in Tarik a attigi yumruk icinde Kemal in ellerine saglik. Babasi sonunda Tarik in Emir icin calistigini ögrendi,adamcagiz iki yikim yasadi ama kalbi yinede iyi dayandi masallah. Ben bu bölüm galiba Nihan a giciktim,nedenlerini siralayim,birkere ikisinin sevdasindan kusku duymaya basladim. Nihan herzaman ama herzaman Kemal den birseyler gizliyor,defalarca aramizda gizli sakli yok dese bile. Zeynep in Emirle telefon konusmalarindan bahsetmeliydi. Leyla da Nihan a susmasini tavsiye etti,onada kizdim-:( Sonra Kemal le tam öpüsecek kendini geri cekmeler falan-:(( En cokta kizdigim Nihan cok korkak,Kemal in uzattigi eli tutmaya cesareti yok. Bence Kemal ileride Nihan la sevdasini sorgulayacak ve yakinda Asu nun amcasindan gelen teklife sicak bakip Asu ile ya nisanlanacak yada evlenecek,olacagi bu! Tufan oglum resimleri Asu ya teslim etmekle hayatinin hatasini yaptin dedim ama anladik ki Emir e gicikligindan öyle yapmis,cünkü Asu nun Kemalcigi üzulmesin diye o fotograflari asla göstermiyecegini bal gibi biliyordu. Ben hala Nihan in Kemal e Emir le odalarimiz ayri dediginde Kemal in tepkisiz,kayitsiz halini hazmedemedim. Bu cok önemli bir ayrintiydi aslinda ama Kemal icin birsey ifade etmedi... Zeynep ne yüzle Salih e gidebiliyor ve Salihte de ne migde var onu kabul ediyor,gerci bilmiyoruz iceri aldigini ama tahminim o yönde...
11.02.2016 - 00:11
0   0

sefa demiş ki;
Her kese selamlar.merakla bekliyorum o Nihan Kemale kulak verip girecekmi o karakola ifadesini verip kurtulacakmı bu esaretden yoksa yine sinirimi bozup ezikliyine ve bu rezalete devammı edecek bence eder bu kızın galiba hoşuna gidiyor bu durum.!Ayışıgı tşk ederim uyardıgın icin birileri bi kac nik acıp bana laf sokuyolar.iyiki uyardında paylarını aldılar.!!!)))bu tür durum larda uyar lütfen cünki o kadar zamanım olmuyor her yazılana göz atmama.valla hak verdiyim o kadar cok konular varki mesala Leylaya daha cok sahne verilse.Nihan iki dudagı arasında olan esaretden kurtulsa bu keci inadını bırakıp.Ama Zeynep konusunda farklıyız ben ozan ailesine tam Zeynep yakışır diyorum eksik kalır fazlası yok diyorum.!Nihan Leylayı savunuyor diye az da olsa gözümde kendini toparladı.Emir baskınından sora Leylalardan cıkıp Emirle gitmesi en dogru olandı benimcin daha fazla zarar gelmesin Leylaya diye.!Merkak etdigim evi kim alıyor?!)Qalip Leyla aşkı ne zaman başlıyor.!)diziye reng gelir vallahi.!)))
10.02.2016 - 12:47
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ben Kemal ve Nihan in yakinlasmalarina alismistim bundan dolayi gecen bölüm hayel kirikligi yasadim,cünkü bol beraber sahneleri yoktu.Mesela Nihan Leylanin evindeyken kapinin calmasini Kemal in gelmesini bekledim durdum. Birde sevimsiz Zeynep in sahnelerinin coklugu eklenince dizi cekilmez oluyor-:( Bu aptal kiz Ozanla evlenerek akli sira Emir i mat ederek intikam aldigini saniyor. Emir o fotograflari gösterse Nihan hic sasirmaz zaten biliyordu,annesi ve babasi ise Zeynep icin Emir i ayartti olarak düsünecekler. Kuyrugunu dik tutmaya calisiyor ama asil kaybeden kendisi olacak. Leylanin sivri dilini seyretmek cok keyifli,Zeynep in sahnelerini artiracaklarina Leyla nin sahneleri artsa cok daha güzel olur. Zeynep in Nihanlarin evinde kalma hayali kisa sürmüs,Kemal baba ocagina geri getirecekmis. Merak ettigim baska bir gelisme Zeynep/Emir fotograflari Kemal e dogru yola cikmi,bakalim Kemal in eline gecicek mi?Ben dananin kuyrugunun kopmasini istiyorum,Kemal kuś beyinli kizkardesinin yedigi haltlari ögrenmesini istiyorum-:)
10.02.2016 - 01:40
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler