logo

Kara Sevda 15.Bölüm izle

Özet: Kemal, Nihan'ı umutlandırır. Eğer ceset yoksa dolayısıyla katil de olmayacaktır. Nihan, Kemal'in çabalarıyla uzun zamandan sonra o geceyi araştırmaya başlar. İkili, öncelikle ilk adım olarak Karen'e ulaşmak zorundadırlar. Ancak Karen'i bulmak, başı ve sonu belli olmayan bir yola benzemektedir. Zeynep, aşk acısı çekmektedir ve kötü bir durumdadır. Bu vakitten sonra tek amacı Emir'in kendisine yaptıklarının hesabını sormaktır. Eli kolu bağlı bir şekilde Asu'dan medet umar. Zeynep'in başından geçenlerden haberi olmayan Asu, tanık olduğu bir olaydan dolayı Zeynep'in bir hataya düşmemesi için farketmeden de olsa yardım etmiştir. Emir, Zeynep ile geçirdiği zamanların etkilerini görmeyi arzulamaktadır. Bu anın gelmesini beklerken, Tarık'a yapması gereken önemli bir görev verir. Galip, Vildan'ın kardeşinin varlığını duyar ve Leyla'nın karşısına dikilmekten geri kalmaz. Bu ufak rastlantı, Vildan ile Galip'in arasının bozulması için yeterlidir. Zeynep içindeki aşk acısına rağmen intikam duygusu daha kuvvetlidir. Emir için etkili bir intikam alabileceğini anladığı anda bir an bile beklemez. Kemal ile Nihan ikilisinin Karen'e ulaşmaya dair umutları tükenmek üzereyken umulmadık bir zamanda buldukları ufak bir bilgiyle, önleri açılmıştır. Fakat aynı bilgiye Emir'de ulaştığı zaman Karen'i ilk başta kimin bulacağı merak konusudur. Günün bitişinde Karen'e ilk önce ulaşan bu yarışı kazanacaktır.Kara Sevda son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 29/01/2016
sefa demiş ki;
Zeyneb sonunda kendini kurtarmak icin dogru olanı yapdı.!madem Emir Karısı Zeynebin abisiyle fingildeşiyor diye kızı kullandı kızda karısının kardeşini kulanmakta tam haklı.!Zeynep o aileye hayatı zindan et hak ediyolar.!ilk bölümden ceset yok zaten demişdim sacma bi yalanla hepsi Emirin eline düşdü.şu tarık Kemale olan kıskanclıgından kendini mahv edecek.!Asu dostumsun kelmesinden sorra kendini ezdirmez umarım.!nihanı izlemektense Zeynebi izlemek daha iyi gibi bence kız daha başarılı.!leyla Qalib aşkı izlemeyelim )))korkak Önder kıskandı Leylanı.!neyse dizi zaten dandikdi gitdikce dandikleşiyor.!Kemal Leyla Yasemin hatrı var diye katlanıyorum !Emirin Zeynebe yaptıgı cok kötü ve iyrenc ama kagıt üzerinde olsada karısının esgi sevgilisiyle yasak aşkı icin yapdı diye adama kızamıyorum !Qlip Leyla aşkını merakla bekliyorum.!)üzerine Asu Kemal nişanı harika olur.!Zeyneb hamile kalırsa Emir kürtaj yaptırtamaz aynı evde evladtlarını büyütürler.!dizinin könusu her gün dahada güzelleşiyor.!)))
01.02.2016 - 02:11
1   0

Canan demiş ki;
Ayisigi ve hilalss arkadaslar, sagolun tavsiyeleriniz icin :) kalin saglicakli...
31.01.2016 - 21:22
0   0

hilalss demiş ki;
o halde yabancı dizilere yönelmeni tavsiye ediyorum canan arkadaşım :))
31.01.2016 - 15:44
0   0

Ayisigi demiş ki;
Hayirrrr nolamaz nolmamaliiii-:)) Ozan Zeynep le el ele eve geliyor sizi karimla tanistirayim diyor. Benim icin bu dizi BITMISTIR,en azindan olumlu olamiyacagim-:( Hic istemedigim bir yola girdi dizi,hadi Kemal de Asu ile evlensin tam olsun bari-:))
31.01.2016 - 13:22
0   0

Ayisigi demiş ki;
CANAN diziyi seyretmedigin halde oyuncu hakkinda olumsuz yazan bir yaziyi bu kadar ciddiye almana gerek yok bence. Ben devamli bakiyorum bu diziye,Neslihan herzaman ki gibi güzel oynadi. Ama bölümün senaryosu dökülüyordu. Replikler önce ki bölüm kadar guzel degildi,Zeynep fazla odak noktasiydi. Zaten izliyeci tarafindan bende dahil sevilmeyen Zeynep e bukadar rol verilmesi bende hazimsizlik yapti-:(( Biliyormusun ben uzunnnn zamandan beri bu sitedeyim,herzaman birileri cikar diziyi kötüler,oyunculara kötüler,devamli olumsuzluklar yazar ama illede bakar-:)) Bazilari 2 senedir süren dizide devamli olumsuzluklar yazar diziyi ve oyunculari kötüler ben artik bakmiyacagim der ama yinede hem bakmaya ve olumsuz yazmaya devam eder-:) Ben bir diziyi seyredeceksem oyuncunun özel hayatini bir kenara birakiyorum,yoksa özel hayati düzgün oyuncu bulamiyacagiz. Biliyorsun cokkkk popüler sevilen oyuncular kötü seyler kullanmaktan mahkemelik oldular. Simdi ben bunlardan etkilensem sevdigim bazi sanatcilarin dizilerini seyretmezdim. Sen galiba romantik komedi tarzi diziler seviyorsun,yandin o zaman nerdeyse tüm diziler drama. NEZAHAT sana ise katiliyorum. Nedir böyle ya hangi diziye baslasam konusu hemen hemen ayni. Illa bir ya takintili ruh hastasi ya koca,yada kadin var,evli insanlar mutlaka mutsuz,intikamda var,dizi kliśeleri devamli var. Valla isyan edicegim hicbirine bakmiyacagim-:))
31.01.2016 - 10:27
0   0

Canan demiş ki;
hilalss arkadasim haklisin, ama annesini veya babasini kayip etmek hic bir baska aciya benzemiyor inanin ...bende yillar önce babami kayip ettim acisi hala yüregimde :(...Neslihan Atagül cok calisiyor ve birde basinda onu rencide edici sözler söylendi, yok babasina sahip cikmamis gibi üzücü dedikodular. Milletin agzi torba degil ki büzesin...Bu onu cok yipratmistr, bir profesyonel oyuncu olsa bile, sonucta onunda kirilgan bir yüregi var, umarim bu diziyi sevenler icin bir an önce kendini toparlar...Neyse bu dizide tüm oyunculari cok sevsem de diziyi izlemiyorum cünkü senaryosunu begenmiyorum. Sinir bozucu diziler bana iyi gelmiyor :D güldüren dizileri seviyorum, inadina ask dizisini cok severek izliyordum oda haftaya final oluyormus malesef reytingleri düsükmüs....Dizisiz kaldim simdi iyimi :) :) :D
31.01.2016 - 01:45
0   1

hilalss demiş ki;
merhaba canan, söylediğin sebepten kaynaklanıyo olabilir ama ben neslihan atagülün yaşadıklarını işine yansıtmıyacak kadar başarılı bir oyuncu olduğunu düşünüyordum ama artık ilk bölümlerden sonra tamamen hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum
30.01.2016 - 17:00
0   0

Canan demiş ki;
hilalss kardes ben diziyi izlemiyorum artik ama yorumlari okuyorum. Neslihan Atagülün iki hafta önce babasi vefat etti, sanirim bu yüzden performansi bu aralar iyi degil..
29.01.2016 - 19:32
0   0

Sanem demiş ki;
NEZAHAT, goruyormusun bu senaristler sonunda hepimizi senarist ettiler, ama bizim farkimiz onlarla zekamiz, biz daha iyi kusurauz senarist olduk, ama onlar hala sacmaliklara devam ediyorlar. Bak mesela, biri DNA testi yaptirirsa, biz biliyoruz ki adam baska ulkeden bir kere de gelse, adam satan ve DNA sonucunu degisterecek ilk hastaneyi bulur. Biliyoruz bir gecelik iliski hamilelikle sonuclanir, artik dalga gecmenin zamani geldi, ama tabi hepsi benim fikrim kesin bir sey yok. Hatta yorumcularin tahmin ettiklerini zevkle okuyorum hosuma gidiyor:)
28.01.2016 - 19:23
0   0

Ayisigi demiş ki;
SANEM bende Zeynep in ne yapmaya calistigini anlayamayanlardanim. Dizi baska bir yola girdi sanki ve ben bundan pek hoslanmadim...Bölüm tam bir hayel kirikligiydi kendi acimdan. Zeynep yaptiklari deli sacmasi planlari beni soguttu bölümden. Evet bende merak ediyorum Asu amcasina neden Kemal in kalbinin kime ait oldugunu söylemiyor? Susmakla Hakki ya zemin hazirlatiyorlar zorlama,sükran borcuyla valla Kemal le Asu yu nikahlatacak bu adam-:((
28.01.2016 - 15:31
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler