logo

Paramparça 49.Bölüm izle

Özet: Cihan, Harun'un yalıda olduğunu gördüğü tepesi atar ve sinirden kudurur. Harun ile Cihan'ın tutuştuğu kavga sırasında Dilara bir anda kötü olur ve fenalaşarak bayılır. Hemen doktora haber verilir fakat Dilara'nın bir problemi vardır. Gebe olduğunu, yanıbaşında iyileşmesi için bekleyen oğlu Ozan'dan saklayabilmektir. Dilara ve Harun ikilisinin arasında olan ilişkiden haberdar olan Rahmi Bey, vakit kaybetmeden Harun'un yanına gider. Elinden bir kaza çıkmaması için sabreden Rahmi Bey, Harun'un "Cihana düşman olabilirim ama Dilara'ya sırılsıklam aşığım" cümlesiyle şok olur. Öbür tarafta hayatını sil baştan tekrar planlamak isteyen Gülseren, bir rastlantı sonucu Çiğdem ile Harun arasında olan ilişkiyi öğrenir ve gidip Cihan'a olan bitenleri söyler. Gülseren ile Cihan bu durumdan sonra vakit kaybetmeden hayatlarını birleştirmekten başka bir ihtimallerinin olmadığı konusunda ikna olmuştur.Paramparça son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 20/01/2016
Biktik artik demiş ki;
Guyaaa admin ciddi sekilde uyarmisti! Yillarca devam ediyor bu atismalar hani IP adresleri iptal edilecekti? Normal yorum yapamiyorum bu atisma tartismalardan. sadece YORUM yapilsin artik! !! Kimler geldi gittti bu tartismalar yuzunden ..buyuyun artik buyuyun!
24.01.2016 - 23:42
0   0

gizem demiş ki;
AYIŞIĞI, takma boşver. o kadar ahkam kesti, şimdi hazmedemez bilmediğinin ortaya çıkmasını. karizma çizildi karizma. :))
24.01.2016 - 22:16
0   0

LaLem demiş ki;
Sakin ol ayışığı ne ben ne de selin sana o yazdıklarını yazmadık. Yazılanları iyi oku, kim yazdıysa onunla muhattap ol. Herzamanki gibi yapıyorsun. Başına taş düşse bizden biliyorsun. Sen bizimle uğraşıyorsun. Diğer yaptığın şeyde zorda kalınca türkiye de olan herhangi vahim bir olayı kullanıyorsun. U sefer de dediğin gibi bu kadar vahim olay varken burada kendi durumunla ilgili ağıt yakıyorsun. Artık sadece yorum yazmaya odaklansak herkes için iyi olacak. Ben öyle yapacağım.
24.01.2016 - 20:43
0   0

Ayisigi demiş ki;
Öncelikle SITE sakinlerinden,sadece dizi yorumu okumak isteyenlerden ÖZÜR dilerim. Türkiye de o kadar olumsuzluklar olurken,terör,kadina siddet,cocuklara siddet burada ilk okul cocuklari gibi hahahaha senin yorumlarin hic begeni almiyor denilerek beni pis bir oyunun icine cekmeye calisanlardan BIKTIM,onca dizi yorumu yapan insan varken sadece benim DIZI yorumlarimla ugrasilmasindan BIKTIM. Nedir beni bu cekememezliginiz,bana olan bu kininiz,kiskancliginiz? Benim dizi yorumlarim burada 10 haftadir en iyi begenilenler arasinda,baska yorum yazdigim dizilerde bazi yorumlarim 13-14 hafta en cok begenenler arasinda. Ben hic sellal a bu durumu sundum mu? Ben hic onlari bu begenilen yorum konusunda kizdirdim mi? Ben hic en iyi dizi yorumu yazan SADECE benim diye böbürlendim mi? Hava attim mi? Ha bir kere TEK basima tatli kücük yalancilarda yorum yazarken ayseli ferit gelip bana satasti bende bu sitede beni ve yorumlarimi cekemiyorlar dedim. Simdi bunu isitip isitip önüme koyuyorlar BIKTIMMMM. Kördügüm ve gecenin kralicesinde ADMINE saygimdan dolayi dizi yorumu birakip gittim,lalsel e satasmadan. Her iki diziyi de begenmeyenler cogunlukta oldugu icin diziyi yorumlayan yorumcularin DIZI yorumlari en begenilenler arasinda olmuyor,diziyle,oyunculari elestirilen yorumlar en iyiler arasinda oluyor. Cünkü site sakinleri tarafindan her iki diziyi begenmeyenler COGUNLUKTA. Hal böyle olunca bu durumun FATURASINI bile bana cikaran var PESSSSS diyorum. Hahahaha efendim benim dizi yorumlarim kördügüm ve gecenin kralicesinde begenilmiyormus. Ayyyy ne kadar kötü,intihar mi etsem acaba,saclarmi mi yolsam? Her baktigim dizide diziyi yorumlarsam sadece benim yorumlarim en begenilen arasina girecek diye bir kural mi var? Böyle bir iddiam mi var? Kaldi ki ben oy toplamaya bayilan politikacilar gibi amanda aman benim yorumlarimi tiklayin diye bir calisma icinede girmedim. Dizi yorumumu okuyan begenen varsa tikliyor. Adminler cepten girilince en iyi begenilen yorumlarin ilk siralarda görülmesini uygun görmüsler. Ben defalarca kendilerine bildirdim bu uygulama bazi insanlar arasinda hirs,rekabet yapicak diye. Benim hatalarim,benim yazdiklarim,benim kültürüm,benim medeni durumum,benim egitimim YILLARCA elestirildi. Müsadenizle bir KERECIKTE ben selinin vekalet,vesayet,velayet hatasini buldum diye neler yapildi ya. Insanin akli hayali almiyor,Türkiye de bunca olaylar olurken burada ugrastigimiz,düsürüldügümüz duruma bakin. UTANIYORUMMMMMM!
24.01.2016 - 19:04
0   0

gizem demiş ki;
Bir Pazar Sabahıydı Ankara Kar Altında // Zemheri Ayazıydı Yaz Güneşi Koynunda // Ucuz Can Pazarıydı Kalemim Düştü Kana // Zalımlar Pusudaydı Bedenim Paramparça // Ucuz Can Pazarıydı Kalemim Düştü Kana // Uğurlar Olsun Uğurlar Olsun // Hüzünlü Bulutlar Yoldaşın Olsun // Bir Keskin Kalem Bir Kırık Gözlük // Yürekli Yiğitlere Hatıran Olsun // Çevirdim Anahtarı Apansız Bir Ölüme // Şarapnel Parçaları Saplandı Ciğerime // Ucuz Can Pazarıydı Kan Doldu Gözlerime // İsimsiz Korkuları Katmadım Yüreğime // Bembeyaz Doğruları Yaşadım Ölümüne // Uğurlar Olsun Uğurlar Olsun // Hüzünlü Bulutlar Yoldaşın Olsun // Bir Keskin Kalem Bir Kırık Gözlük // Yürekli Yiğitlere Hatıran Olsun //
24.01.2016 - 01:17
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ahh be hediye paketim sen ve uzantilarin bu like konusunu õnūme pilav gibi isitip isitip sunuyor. Simdi bel alti, kafa ūsţū bitti beni like ilemi vuracaksin?
24.01.2016 - 00:37
0   0

hediye demiş ki;
Ayisigi hanim galiba yine bu dizide daha bir iki bölüm önce yorumlariniz en sevilen yorumlar arasina katilinca, baska bir yorumcuya aksini yazmis oldugu icin simdi utanmiyacakmisin diye sormustunuz. Yine bir yerlerde bir yorumcuya aktardiginiz hikayeler cok like aldigi icin kiskanip kötüledigini yazmistiniz. Daha baska örneklerde var ama aramam lazim. Burada like konusuna deginen tek yorumcu sizsiniz. Yazdiklarinizdan bunu takip ettiginiz cok bariz. Bütün bunlardan sonra bu yazdiklariniza inanmam komik olur.
24.01.2016 - 00:10
0   0

Ayisigi demiş ki;
HEDIYE allah akil fikir versin sana. Ben tablet kullaniyorum ve ne zaman bu siteye girsem en begenilen yorum diye birsey görmüyorum. Gördügüm en son yorum yazan ve ondan önceki vs vs. Yani o \"like\" alan yorumlari görmüyorum ve umrumda da degil. Galiba o sistem cepten girenler icin gecerli. Ehhh bende yaslilik iste o allahin cezasi alinan akilli telefonu kullanmayi bir türlü ögrenemedim. Ama bakiyorum sen cok bakiyorsun bu yorum begenme isine,en son olarakta ayse ve feritler hava atiyorlardi ayisigi senin yorumlar HIC begenilmiyor diye-:)) Ne yapiyim ben dizi yorumlamaktan ne anlarim,ondan hic begenilmez zaten. Ben bunlari takmiyorum kafaya,istersen sende pek takma ha? TARAFSIZ eger bu yorumun tarafsiz sa animallah tarafli yazsaydin nasil olurdu acaba?-:)) Tarafsiz olarak bana bu kadar kinlenmissen tarafli olarak brrrrr beni iki kasik suda bogarsin herhalde-:)) GIZEMMMMMM gönderdigin sarki CUK diye oturdu.
23.01.2016 - 23:24
0   0

hediye demiş ki;
Ayisigi hanim bu iki hanimin taraftarlari hergün artmakta. Onlarin yazdigi dizilerde sizin yorumlariniz en sevilen yorumlar arasinda pek uzun süre kalamiyor. Acaba siz onlarin yorumlari her gecen gün sizinkileri geriýe attigi icinmi bu kadar kizginsiniz? Bu yanlis. Sizde güzel yorum yaziyorsunuz. Bu rekabeti birakin artik. Yaten cok az yorum yazan var. tek basina mi yazmak istiyorsunuz?
23.01.2016 - 20:56
0   0

gizem demiş ki;
Peki peki anladık // Her şeyden sen anlarsın // Peki peki anladık // Her şeyi sen bilirsin // En güzel grubu sen kurdun // En güzel ritmi sen buldun // En iyi dalgıç sensin // En güzel filmi sen çektin // Peki peki anladık // Peki peki anladık // En güzel sen bakarsın // Peki peki anladık // En güzel sen ağlarsın // İlk önce sen başlattın // En önce sen yavaşlattın // En uzağa sen gittin // En çabuk da sen döndün // Peki peki anladık // Sen neymişsin be abla! // Peki peki anladık // En güzel sen gülersin // Peki peki anladık // En güzel sen söversin // En güzel yemeği sen yaptın // En güzel oğlanı sen kaptın // En güzel tumbayı sen çaldın // En güzel şarkıyı sen yazdın // Peki peki anladık // Sen neymişsin be abla! // Peki peki anladık // Her şeyden sen anlarsın // Peki peki anladık // Her şeyi sen bilirsin // En güzel grubu sen kurdun // En güzel ritmi sen buldun // En iyi dalgıç sensin // En güzel filmi sen çektin // Peki peki anladık // Sen neymişsin be abla!....
23.01.2016 - 20:02
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler