logo

Analar ve Anneler 8.Bölüm izle

Özet: Zeliha, oğluna daha önceleri hiç olmadığı kadar yakındadır. Kader'in nerde olduğunu bilmektedirler. Tahsin, Zeliha'nın oğluna ulaşabilmesi adına elinden gelen herşeyi yapacaktır fakat Tahsin'in uzun zamandır herkesten sakladığı büyük gizli durumuda Komiser Ayhan öğrenmeye çok yakındır. Kader ise Murat'ı kaybetmemek adına savaşması gerektiği tek kişi Zeliha değildir bundan sonra. Mustafa ile beraber, Murat'ı da alıp uzaklaşma fikrini düşünen Kader'in başına gelebilecek en kötü durum gerçekleşir. Salih yaşamaktadır ve Kader ve Mustafa ikilisinin izini sürmekten vazgeçme niyeti yoktur. Analar ve Anneler son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 13/12/2015
Berran demiş ki;
Sinem Kobal’a kötü haber Güzel oyuncu Sinem Kobal’ı uzun bir süre sonra ekranlara döndüren projeden kötü haber geldi. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan ve hem beyazperde de hem de beyazcamda yeni projelerle seyirci karşısına çıkan Sinem Kobal’a kötü haber geldi. Güzel oyuncu Sinem Kobal’ın Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaştığı ve bir dönem dizisi olan ‘Analar ve Anneler’ dizisi reyting kurbanı oldu. Kaynak SÖZCÜ GAZETESI !!! Selamlar Emma Kardes:-)))
13.12.2015 - 13:18
0   0

emma demiş ki;
berrancim bu soyletilerin hepsi yalan dizi bitmiyo nerden duydunsa yalandir ya simdi siz webde yazin kirgin cicekler final mi vallahi geliyok ki ewet final ondan siz boyle soyletilere inananmayin hemdeki boyle guzel bir dizi kadra guzel bitmez ya izelyici kitleside iyi e daha ne isteriz ki demi bettancim)
12.12.2015 - 14:22
0   0

tugce demiş ki;
Baydilar diziyi gercekten kadere gicik kaptim resmen bence artik cocunu alsin zeliha kaderde kavusamasin sevdigine
11.12.2015 - 16:24
0   0

kıvılcım demiş ki;
Mustafa hapisteyken Halil'e ya elini sıkarım yada kafana sıkarım diye racon kesti lakin hapisten çıkınca Halil'e gerekeni yapmadı ya insafa geldi yada hapise geri dönmek istemiyor.
11.12.2015 - 10:54
0   0

Berran demiş ki;
Dizi FINAL yapacakmis 9.bölümde !!! Zaten belliydi:-((( Dönem dizisi ve o zamandaki olaylari iyi yansitmadiklari gibi Hikayede cok dagildi. Bu bölüm Zeliha..Kadeer...Mustaaafaa diye bagirarak gecti. Ayni sekilde burdada ne HASTANE ve nede EMNIYET'e saygi var CIYAK-CIYAK BAGIRIP TEPINIYORLAR:() Ayrica Sinem Kobal'a alismistim. Zira oldukc gayretli ama Kaderin alt yapisi saglam ve cok rahat oynuyor. Kendisi Konservatuar mezunu ve KIBRIS devlet tiyatrosu sanatcisiymis!! UZun soluklu Dizilarda basariyl oynadi hep. Neyse yeni Dizilerde görürüz belki!!Yinede yollari acik olsun:-)
11.12.2015 - 09:31
0   0

Berran demiş ki;
sürekli KAAAADER,ZELIHAAAA.....MUSTAFAAAAA...HALILLLL...VE AYHAN Komserin artik polis olmadigi halde bunu hic sallmamasi ve sanki Babasinin ciftlogi gibi POLIS TESKILATINI ayaklar altina aldigi ve sanki MUZ CÜMHIRIYETLERINDEKI GIBI hareket ettigi sacma bir bölümdü:-((( Bu dizinin formati belli i oldu KADER kacacak ZELIHA kovalayaca.-(((((( MERSI ben almayayim. Size iyi seyirler...
11.12.2015 - 01:05
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler