logo

Diriliş Ertuğrul 38. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Diriliş Ertuğrul 38. Bölüm Fragmanı izle 16 aralık 2015 tarihinde yayınlanacak dizinin fragmanı ddizi kalitesiyle izlemeniz için burada.Diriliş Ertuğrul son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 09/12/2015
gurbetci43 demiş ki;
allah ulkemizin kahbe bizans oyunlarindan pkklilerden haclilardan etkilendigini bildigi icin askerime polsime iman gucu veriyor.bu dirilis diziside o kadar ulkemin kriterlerine uyuyorki manidardir.helal olsun su anki hukumete helal olsun trt ye helal olsun diziyi hazilayip bizlere izlettiren calisanlara.ancak bu kadar guzel anlatilir ulkemin icindeki serefsizlerden arinmayi.ozur admin kendimi tutamadim,keske osmanli geri gelse arkamizdan bicaklayan devlete bas kaldiran ipte sallanirdi guzel dizi,calisanlara ve ddizi adminlerine sonsuz tesekkurler keske hergun yayinlansa cunku doyum olmuyor.1 numara dizi bence.
11.12.2015 - 03:14
0   0

ipek demiş ki;
isler daha bi karismis beyaa... gerci tempo cok güzel. oturup sklmadan izliyoruz.tek basina bu bile yeter. cekimde emegi gecenden buraya hizlica ekleyene kadar herkeslere cok tesekkür ederiz!!!!ayrica hosgeldin bamsi. sen gelmesen nedicüüdük:))
10.12.2015 - 00:10
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler