logo

Paramparça 36.Bölüm izle

Özet: Paramparça 36.Bölüm izle, Paramparça son bölüm izle, Paramparça 12 ekim ddizi kalitesiyle izlemeniz için hazır.
Dilara kararını değiştirip boşanmak isteyince Cihan bu duruma şaşırır ve birden neden değiştiğini merak eder. Gülseren bu kararın sebebinin kendisi olduğunu düşünür. Cihan ile Gülseren tarafında bu yeni bir başlangıç olur. Harun, Cihan'ı bitirmek amacıyla uyguladığı plana devam eder. Bu sefer'de Rahmi Bey'e sarar. Amacına kolaylıkla ulaşan Harun bu sefer yeni hedefine aileden birine yönelir. Ailedekileri kandırarak aslında yürüdüğünü saklayan Hazal'ın durumunu öğrenen Keriman, çektiği video ile Hazal'a santaj yapar. Hazal'da Kerimanın şerrinden korktuğu için ne dediyse yapmaktadır. Hazal'ın tezgahı öğrenilmek üzeredir.
Yayınlandı: 14/10/2015
adalet demiş ki;
simidi moda yeni yeni nicklerle laf sokmak. ayşe sen bir iki haftadır yazıyon amma sanki bu kkıza kin kusuyorsun.... gellirr gelmez hedefin bu kız. senin ayranın niye kabarrdı anam!!!.
19.10.2015 - 13:17
0   0

Ayisigi demiş ki;
Onun adi ask ne var bunda,evet gizemle dostlugumuz ilk basta iyi baslamadi. Birbirimizi iyi tanimiyorduk. Burada daha kac kisinin dostlugu kavga ile basladi. Simdi saydirtma bana bunlari. Evet gizemle ben baska yerdede yazisiyoruz. Bunu cok iyi biliyorsun. Bize bir iki defa katildin. Evet sevmedigim kisilerin kulaklarini cinlattik. Biliyorsun bazi yorumcular da gerek mail gerek telefonla görūsūyorlarmis hatta bu sitede olan biteni tartisiyorlarmis. Insanoglunun dogasinda var bu. Ne var bunda? Amacin ortaligi daha fazla bulandirmak mi? Tavsiyene uydum kpa 21 bölüm yorumuna baktim ve sana cevap SC nikiyle yazdigin yere yazdim . Gizem bana saldirilanlar ara verdiler simdi sana saldirmaya basladilar-:)
18.10.2015 - 23:55
0   0

onun adi ask demiş ki;
Gizem hanim ben size karsi da degilim yani yazdiklarimda hakaret nitelikli bir sey yok. Ama bir zamanlar Ayisigiyla da atisdiginizi bir birinize olmazin soylediyinizi hatirlatirim o zaman neden simdi lalem ve ya Seline karsi tutumunuzu Ayisiginada karsi sergilemediniz cevap verirmisiniz lutfen vereceyinizi sanmiyorum cunki isinize gelmez sizin tek derdiniz size karsi olanlar sandiginiz ve onlari destekleyenleri elestirmek eger kendinizi bu kadar durust saniyosaniz niye baska yerde burdaki yorumculari hatta sevdiyinizi iddia ettiyiniz kisileri bile elestirdiniz lutfen cevap verirmisiniz
18.10.2015 - 22:36
0   0

gizem demiş ki;
AYIŞIĞI karışmayayım, konuşsun konuşsun sussunlar diye bekliyorum ama ne gezer. ben bittim aileme sıra geldi. alıştım artık bir kişinin on koldan saldırmasına. kaale bile almıyorum. hiç birine cevap bile vermeyeceğim. ayrıca burada çook saygılı!!! hitaplarla, benzetmelerle, tıynetsizden, geri zekalıya, eşekten ite kadar benzetmelerle bana örnek olan büyüklerime teşekkür ederim. tüm bunları söyleyenleri terbiyeli, saygılı bulup beni saygısız ilan edenlere de selam eder ellerinden öperim.
18.10.2015 - 21:55
0   0

Ayisigi demiş ki;
Melis iyi seyirler sana eski klasiklerle. Bende HG seyrediyorum. Dün de gone baby gone seyrettim ikinci defa. Off ne anneler varmis, Dilara melek gibi kalıyor -:)
18.10.2015 - 21:03
0   0

Ayisigi demiş ki;
BERRA sen okudugunu anliyormusun? Onun adi aşk degisik niklerle gelenin biri oldugunu ima ediyor, bende sordum seni mi kast ediyor diye. Bu seni suclamak mi oluyor? Onun adi ask ne olur ugrastirma beni. Söyle kimi kast ettigini bir zahmet. O zaman yanlis anlamalar olmaz!
18.10.2015 - 20:42
0   0

onun adi ask demiş ki;
Devami. Ve tum yorumdaslarinizin yorumlariyla kiyaslayin eger gercekden zekiyseniz farkli niklerle yazanin kim oldugunu anlayacaksiniz.
18.10.2015 - 20:30
0   0

onun adi ask demiş ki;
Ayisigi hanim ben kast ettiyiniz kisilerden hic biri degilim uzun zamandir bu sitedeyim sadece bir cumlelik yorum yazdim ama baska nikle ornegin KPA da menekse KPA 20 bolume bak istersin baska bir sitede SC yok S ve s gerki siz o zaman da beni baska biri sandiniz size lafim tanimadiginiz kisilere kefil olmayin eger gercekden farkli niklerle yazanin kim oldugunu merak ediyorsaniz KPA 21 deki tum yorumlari dikkatle okuyun
18.10.2015 - 20:25
0   0

Berran demiş ki;
bu sayfada son günlerdeki satasmalardan hicmi hic alakam yok AYISIGI sende ikide bir beni suclamaktan vazgec. Bu sitede genelde herkesin birden fazla niki var ...Istersen Adminlere sor-Gecenlerde biri vardi 5 niki oldugunu bize yazmisti.Ben degilim .Ben burda BARIS isteyen bir Insanim.Neden böyle bir seye gerek duyayim.SELIN.LaLem ve AYSE arkadasa verdigim cvplar ve aktarmalar disinda hicbir yorum göndermedim. Aksini ispat etmek isteyene bende HODRI MEYDAN diyorum.Bilginize..PS.Beni sevmeyenlerin bile en az 2 den fazla niki oldugunu ispat ediyorlar:-()
18.10.2015 - 20:21
0   0

melis demiş ki;
Beim bura kankm hic olmasi kanki ne demekse sanirim kafa dengi arkafasmi yada samimi olmakmin oldugu kisimi bir SEVIN vardi o da kizim yasimda AMA yorumlarimizda anlasirdik. Digerkeri kimseyi ayir etmedim etmemde ..Hadi ben Film seyredecegim guzel bir klaik var herkese iyi aksamla
18.10.2015 - 20:15
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler