logo

Paramparça 30. Bölüm 720p izle

Özet: Gülseren, Cihan’dan tamamen kopmak ve kızlarına mutlu bir gelecek sağlayabilmek için için İzmir’e yerleşmeye karar verir. Yakın arkadaşı Derya, Gülseren’in gidişine engel olamayacağını anlayınca bu durumdan Cihan’ı haberdar eder. Cihan Gülseren defterini kapatacak mı? Ancak Cihan’n da yapabileceği bir şey kalmamıştır. Cihan, Gülseren’in gitmesine izin verdiği için kendisini suçlar. Dertleşebildiği bir tek Yıldırım vardır ve Cihan, Yıldırım’a, “Aşkın kıyısından geçtik biz” itirafıyla, Gülseren defterini tamamen kapattığını söyler.
Yayınlandı: 22/06/2015
TC Berran demiş ki;
Merhabalar, LaLemcan ben bir türlü karar veremedim.Ayrica YOUTUBE bircogunu bloke ediyor.KIRGIN CICEKLER ve birde canli seyretmek üzre "GÖNLÜM EGEDE KALDI VEDE GÜNEBAKAN TRAKYA dizisi"bunlar komediye benziyor.Seyratmeyenlare KARDAGLAR tvsiye edilir.Oyuncular oldukca iyi veeee...PARAMPARCA daki KERIMAN da rol almisti.Dostoyoveskinin "KARAMAZOF KARDESLER"den uyarlanmis DIZI formatinda.Tabii Ilkinin (Maria Schell ve Yul Brynner)ve kitaptaki tadi yok ama idare eder.LaLemcan senin ve hepinizin yeri ayri ve benim kalbimde hepiniz icin özel yer var. Hülya hem Izmirli ve hem Kolejli ve hemde 68 kusagindan vede ayni yillarda Almanyanin zor yillarini cekmis kader ortagi. Yani hepimizle ortak yanlar!!!!!Tabii tüm bunlar benim düsüncelerim.Aramizda kalmasindan hosnutum...:-))Kendine iyi davran ve gocaman öptüm gari*_*HDL
30.06.2015 - 09:55
0   0

LaLem demiş ki;
Burda neler dönüyor yine bilmiyorum ama artık senin beni ağzına dolamandan bıktım. Sen geçenlerde birilerine bir son ihtarda bulunmuştun, benimde sana son ihtarım roza mısın ayışımısın gizem misin steve misin nesin. Bırak herkes insanca burada yorumunu yapsın. Artık yeter!!!! Ayıp diye birşey var, benimle uğraşma. Lütfen adminler bu ricamı yayınlayın. İlk defa böyle bir ricada bulunuyorum. selamlar.
30.06.2015 - 01:28
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ha senmiydin Semire,bende bizim lalsel ler sandimdi-:)))
29.06.2015 - 22:51
0   0

Semire demiş ki;
Çok eğlenceli......:))))))))) Bu bozuk plak çalan benim galiba:))))) ben böyle oyunlara bayılırım.
29.06.2015 - 20:58
0   0

Semire demiş ki;
Ayişığı! "Ha bunu bileydin SEMIRE,üsküdar da sabah oldu" cümleni bu şekildemi algılamalıyım? "Bana "Maydonoz" diyen sensin. O zaman sana şunu söyleyim. Bana maydonoz diyenlerden biri sensin, başka biri daha var. Ama benim her şeye "maydonoz" olmam belki senin işine gelir. Sana şu şekilde tyo vereyim. Sen en iyisi seninle açık savaşanlardan korkma. Seninle gizli şekilde savaşanlara bak. Hatırlıyorsan sana "Tüm okları Ayçiçeyinin üstüne çekeceyim ve onu mahv edeceyim" yazısından bahs etmişdim. Bu cümleden yola çıkarak sana esgi bir ata sözünü ters yazayım. "Esgi duşmandan dost olmaz". En azından Steve bey sizden bir cacık olmaz diye yazmış, Sen digerlerine bak.
29.06.2015 - 02:42
0   0

Ayisigi demiş ki;
Yani SEMIRE kiśisel savasa dönüstugü yorumuna katiliyorum. Berran katilmiyormus. Ama haklisin senin dur demenle hic birimiz durmayiz... BERRAN ne bu ya yaz dizileri hep ergen dizileri,galiba senide pek acmiyor bu tür diziler. Valla paramparca da ha iste 40 yas üstü oyuncularin sevdasini seyredeyim dedim ama anacim onlarinda kimyalari tutmadi-:) Sanirsam yaz dizilerinin maliyeti ve kalitesi daha düsük oluyor. Eylülde bayagi ilginc diziler baslayacak,ama tutunmalari hicte kolay olmayacak.
29.06.2015 - 00:56
0   0

gizem demiş ki;
AYIŞIĞI beni sansürlüyorlar. halbuki gerçekleri yazmıştım..
29.06.2015 - 00:36
0   0

TC Berran demiş ki;
semire, hic kimse fanatik bir sekilde yazmiyor herkes gerektiginde herikisinide elestiriyor.B u bölümde oklar gülseren istikametindeydi. Ayrica Ask evliligi ve yüzük 19 yil sonrs sevdigi kadina verilmesi konusu agirlikta idi.Bunlar normal tartismalar-iyi aksamlar ve sevgiler....
28.06.2015 - 23:45
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ha bunu bileydin SEMIRE,üsküdar da sabah oldu-:) Sen simdi anladin. BERRAN ne yani sende sanki o isimden kuskulanmadin mi? Cok beklersin sana hitap seklini demesini-:)
28.06.2015 - 23:42
0   0

Semire demiş ki;
Arkadaşlar! Farkındamısınız, sizin şu Dilaracı Gülserenci savaşınız artık iyice kişisel savaşa dönüştü. Dur diyeceyim, ama nafile olduğunu biliyorum. Ne de olsa ben maydonoz olmak niyetinde değilim. Neme lağzım.
28.06.2015 - 23:05
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler