logo

Paramparça 27. Bölüm 720p izle

Özet: Cansu’nun velayetinin mahkeme tarafından Özkan’a verilebileceği korkusu ile eve dönmeyi kabul eden ve böylece etrafa ‘mutlu aile’ imajı çizebileceklerini düşünen Cihan için zor günler başlar. Çünkü Dilara, Cihan’ın dönüşünü kendi zaferi olarak görür. Yalıda bir davet vererek hem etrafını hem de Cihan’ı şoke edecek açıklamalar yapan Dilara’nın asıl hedefinde Gülseren vardır.
Yayınlandı: 01/06/2015
Ayisigi demiş ki;
Cansu dedesiyle konusmaya gidiyor ve dedesinden annesi Gülserene yapilan igrenc oyunlari duymasi cok güzel bir ayrintiydi. Dede hatta Gülserenden özür dileyecegini söyler. Hatta yakinda Rahmi Gülseren tarafina gecerse hic sasirmam. Off o zaman ne yemede yaninda yat sahneler olur-:)) Özür dilemeye gitti ama Gülsereni bulamadi. Rahmi otel odalarinda bazen musakka ve cacikli bazende pilav üstü kurufasulye siparisleri verip yalnizlari oynadi durdu.Adam herseyi ailem icin yaptim diye diye bir hal oldu ama ben yemedim. Yeni bölümde oglunun favori babasi ünvanini kazanacak...Nezaket ablamizda Rahmi den bir hayli hoslandi,gözümden kacmadi-:) Kerimana paralari kaptiran Özkanin ben o paralarla kizimi alacaktim. Babaaaa olacaktim babaaa dediginde hadi git isine deyip gülmekten öldüm-:)) Yaw hangi kizinin yaninda oldun simdiye kadar? Birden bire baba olmaya heveslendi.Ben yemedim bu numaralarini. Keriman da zenginligin sefasini sürecegine beyin yerine saksiyi kullandigi icin akbaba gibi bekleyen Osmana bir güzel kaptirir paraciklari gibime geliyor. Cihanin Yildirimla dertlestigi bir sahnede söyledigi sözleri cok begendim,dedi ki seytan diyor ki git herseyi hakime anlat. Mutlu bir aile falan yok ben Gülserene asigim. Dilara yalanlarina yalan katmak icin bir kez daha Cihana seni cok seviyorum,eskisinden daha cok deyince peygamber sabirli Cihan birkez daha anlatip durdu mahkeme yüzünden yalida oldugunu,mahkeme bitince gidecegini tekrar anlatti. Ama bizim Dilaranin kafasina DANK etmiyor napcez-:)) Tamam Gülseren anneyi daha cok sevdim ama Cihanla ne zaman delice asik oldular,birbirlerinin vazgecilmezi oldularda simdi ask acisi cekiyorlar,iste bunu anlamadim. Zaten izliyeciye bu ask a inandiramadilar gitti. Hic zengin,güclü,karizmatik bir adam normal hayatta güzel yemek yapiyor ve iyi bir anne diye Gülseren gibi bir kadina asik olmazdi. Dogruya dogru,adam gider citir bir sevgili tutardi-:)) Günesli ve romantik bir hafta sonu dilerim herkese.
06.06.2015 - 12:16
0   0

TC Berran demiş ki;
AYISIGI , PK konusunda tamamen katiliyorum sana. Tüm uygunsuz ciftler burda toplanmis sanki dimi?? Ancak en sinir tip: BEGÜM :-(( O Poyrazla Aysegülün basina iyi corap örecek.Kiskncligindn kuduruyor adeta;-() Kendi pisligine ve alkolikligine bakmiyor AYSEGÜL'e camur atiyor..Belirttigin gibi BAHRI de AYSEGÜLDE affetmezler onu:-((Bu Dizinin Frgmanida resmen karisik. Zaten belliydi HAZAL gibi ariza'nin haltlar karistiracagi.Pisligi temizlemek RAHMI'ye düsüyor. Artik oda seve-seve yapar bu vazifeyi;-)))Slm
06.06.2015 - 01:38
0   0

Ayisigi demiş ki;
28. BÖLÜM ÖZETI: Hazal'ın ortadan kaybolmasıyla paniğe kapılan Gülseren'in imdadına bugüne kadar kendisine kötülükten başka bir şey yapmayan Rahmi Bey yetişir. Yeni tanıştığı Teoman'ın aşkına inanan Hazal, kimin yanında ve nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değildir. Hazal, Rahmi Bey sayesinde, düştüğü tuzağı anlar. Ancak iş işten geçmiştir çünkü artık ortada bir ceset vardır… Cihan bu cinayeti ya polise ihbar edecek ya da suç ortağı olacaktır. Bu zor kararı alırken Cihan, babası Rahmi Bey ile yıllar sonra ilk kez bu kadar yakınlaşır. Olan biteni öğrenen Gülseren ise kendisini suçlar ve çocuklarının mutluluğu için hem Cansu'dan hem de Hazal'dan vazgeçmeye karar verir. Dilara'nın tek derdi ise Cihan'ı kendisine döndürmektir. Cihan her şeyi yoluna koymak için çırpınırken, yalının kapısına dayanan polisler işlerin daha da karışacağının habercisidir.
05.06.2015 - 17:27
0   0

Ayisigi demiş ki;
Yeni FRAGMAN a göre Hazal kurtuluyor ama sanki Rahmi motoksikletli cocugu öldürmüs gibi geldi bana. Cihan birine bunu sadece sen ben ve babam bilecek diyor. Böylece Cihan babasi ne yaparsa yapsin aralarinda ASLA kopmayacak bir bag oldugunu gösteriyor. Cansuda toplanmis yaliyi terk ediyor. Tabii kiz Gülserenin yaninda sevgi ve börekler cörekler gördü artik brrrrrr gibi soguk yali ortamini kaldiramiyor-:) Özkan da Kerimani yakaliyor. Temennim tüm paralari Osman almis olsun,böyle iki aptal kardese az bile-:))
05.06.2015 - 10:38
0   0

Ayisigi demiş ki;
BERRAN PK seyrettim,adam cikmaz bir yola girdi ve duvara tosladi. Poyraz bir ara " bu benim hikayem,ben söylemeliyim Aysegüle" dediydi,aynen o söylemeliydi. Ama fazlasiyla gec kaldi. Semayla Bahri baba arasinda ki buzlarda erimeye basladi good-:) Sema karekteri kisa zaman icinde cok büyük yikim yasadi,birde simdi annesinin intihar girisimini ögrenecek,belki annesinide kaybedecek. Ne gerek vardi bu drama? 2 bölüm kaldi sezon finaline. Sefer ve Sema yakinlasiyorlar,Zülfikar cigdem uzaklasiiyorlar. Simdi merak ettigim Aysegül Poyrazi affedecek mi ve Bahri Poyrazi cig cig yiyecek mi?
04.06.2015 - 19:18
0   0

Esma demiş ki;
Türkiyenin 50 si öyle düsünüyor diye kadinlarin kapanmasina karisma yetkisi size düsmüyor.
04.06.2015 - 14:46
0   0

gizem demiş ki;
çok sevgili arkadaşlar. ülkemiz laik olduğu için yakında tesettürlü hanımlar hakimlik ve savcılık da yaparlar. kanunları değiştirirsin olur biter. hiracım örnek vermiş hadi irana diye. de.. iranda kadınlar hakim olamaz ve başkanlık seçimlerine giremez. üstelik şeriatla yönetiliyor. üstelik kapanmak mecburi. hadi buradakiler kapanmaktan korkuyorda kadın hakim ve savcı istemiyor, peki irandakiler neden korkuyor acaba? oradaki sitelerde de özgürlük, demokrasi yazıları yazıyormusunuz?
04.06.2015 - 13:52
0   0

hira demiş ki;
yobazligin dikalasi bu iste tek tarafli ozgurluk hatta bu zihniyet derki irana gidin sanki kendileri turkiyede yasarmis gibi benim annem ablam nerdeyse tum ailem kapali bu kapalilik sizing gozunuzu nasilda korkutmus nerde demokrasi nerde insan haklari
04.06.2015 - 06:13
0   0

Esma demiş ki;
yildiz, modernlik özgürlükten önce gelmemeli. Özgürlük önemlidir. Kadin haklari diye hergün konusuyorlar, tesettürlü kadinlara gelirse onlarin hic bir hakki yokmus gibi nasil tesettürlü kadinlar hakim yada savci olur diye sikayet ediyorlar.
03.06.2015 - 21:33
0   0

Yildiz demiş ki;
begenmedigimiz yorumlari neden eksiye basip gösteremiyoruz anlamiyorum dogrusu...Tc berran imam nikahin ( dogru olani dini nikah) resmi nikahdan önce yapilmasinin cocuk evliligine yol actigini yazmis sanki anayasa karari vermeden önce cocuk evlilikleri olmadi...yapan yine kilifina uydurup yapiyodur...birde berran hanfendi carsafli hakim ve savcilarin olmasinin modern disi oldugunu belirtiyor...hic ama hicbir sekilde anlam veremedigim bir anlayis...soruyorum tc berran: Özgürlük kavramini hic duydunmu??? Ama yok modernlik özgürlükten cok daha önemli bir kavramm tabiii
03.06.2015 - 18:13
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler