logo

Paramparça 27. Bölüm izle

Özet: Cansu’nun velayetinin mahkeme tarafından Özkan’a verilebileceği korkusu ile eve dönmeyi kabul eden ve böylece etrafa ‘mutlu aile’ imajı çizebileceklerini düşünen Cihan için zor günler başlar. Çünkü Dilara, Cihan’ın dönüşünü kendi zaferi olarak görür. Yalıda bir davet vererek hem etrafını hem de Cihan’ı şoke edecek açıklamalar yapan Dilara’nın asıl hedefinde Gülseren vardır.
Yayınlandı: 01/06/2015
TC Berran demiş ki;
SELIN'cim cooooook tesekkürler canimmm:))) perfekt aciklamalarin icin.SUPER di Izmirlim:-))) Bana su anda Avrupada yasayan eski ODTÜ'lü kuzenim whatsapp'tan yazmisti .Kendisi eski Komunistlerdendi. 81 ihtillinden sonra Türkiyeyi terketmisti.O cok heyecanla anlatiyor ve umutlu. TGB lileri biraz yetersiz buluyor.Kitaplar ayni seninde belirttigin gibi.Zaten KRAL CIPLAK ta kendiside anlatmisti. Onun YASAR KEMAL'le muazzam bir dostlugu vardi.Bilmem okudunmu Ki, tavsiye ederim. yine ZÜLFÜ LIVANEL'nin "SEVDALIM HAYAT" kitabindada yazmisti anilariniBen o kitabida enteresan bulmustum.Oda adeta igne deliginden gecmis bugünkü durumuna gelinceye kadar.Su anda hem taninmis Türkiye sinirlarini asan bir sekilde ve hemde bircok ÖDÜL sahibi.MUTLULUK KITABI icinde (filmide yapildi) ve müzigi icide ABD de ve Avrupada ÖDÜLLER aldi. Plus ATATÜRKCÜ!!!Bu tip degerlere daha cok sahip cikmamiz lazim.Seni zahmetinden dolayi öpüyorum cooooook izmirlim*_*
09.06.2015 - 15:53
0   0

SELİN demiş ki;
BERRAN’cım Kitap tavsiyelerine teşekkürler. “ Otel Konstantiniyye” kitabı nı, çıktığı gün İstanbul’da yaşayan küçükız kardeşim hemen almış (kitap çıktığı ilk gün ( 31 Mayıs) 125 bin satmış) ve Temmuz sonu buraya gelirken bana getirecek . Livaneli kitabın konusunu Yaşar Kemal’e anlattığında “zor iş ama yap demiş”. Livanaeli’de zaten zorlandığını söylemiş ve 3 senede bitirebilmiş Bende nasıl olmuş diye merak ediyorum. “Mahrem” derken “ Gizli belgelerle Türkiye’nın sırları” alt başlıklı Barış Terkeloğlu, Barış Pehlivan ortak yazımı kitaptan bahsediyorsun herhalde. İşlediği konular sensasyonel ama , bakalım nasıl işlemişler. Okuyunca düşüncelerini beklerim. Sorduğun Birleşik Haziran Hareketi (ya da kısaca HAZİRAN veyaHaziran Hareketi, veya BHH) hakkında epeyce yazı var bu başlıkla arama yaparsan. Ben kısa bir bilgiyi vikipedia dan aktarıyorum: „30 Ağustos 2014 tarihinde ODTÜ Vişnelik tesisinde solda birlikte mücadele imkanlarının değerlendirmek üzere toplanan çeşitli akademisyenler, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin solda ortak mücadele olarak temelini oluşturduğu, 19 Ekim Pazar günü yine ODTÜ Vişnelik 3.kez toplanılmasının ardından kuruluş kararı alınıp, çağrı metni yayınlanan ve yerel meclislerde örgütlenen anti-kapitalist, anti-emperyalist, anti-faşist ve gericilik karşıtı bir siyasi cephe hareketidir.Hareketin içinde birçok akademisyen, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda bağımsız yer almaktadır. BHH 27-28 Aralık 2014 tarihinde 46 ilden, 137 meclisten gelen 1500 delegeyle Ankara’da 1.Haziran Türkiye Meclisitoplantısını gerçekleştirmiş ve Yürütme Kurulu belirlenmiştir. Belki bilmek isteyen başkası vardır ve arayıp bulmaya üşenir diye aktardım. / Hülya’cım sana bilahara yazacağım./ Msfıgo’cum ben hep benim asıl adımda Selin dedim, hemde epey kere. Sen yanlış anladın herhalde. /LAlem‘cim „SEN BENİM İLK AŞKIM SON GÜNEŞİMSİN“. Bunu asla unutma! Gülserenleşme! Melis’cim sanada selam. Sanada bilahara yazacağım. Bilhassa şu kurbağa sorun için bir düşüncem var. Herkese iyi geceler.
09.06.2015 - 00:47
0   0

hülya demiş ki;
Ayisigi Hanim, size sormadan ortaya ciktigim icin üzgünüm. Keske uygun zaman ne zaman olurdu size danissaydim. Beni senarist yapma isteginize tesekkürler. Imkanim olsa bende sizi dizi yapimcilarina bilim kurgu yazari olarak takdim ederdim. Kafaniza takilan sorular cidden deli deli. Bundan cesaret alarak bende size bir iki sormak istiyorum . Benden baska kimseye neden daha önce degil simdi katildiniz diye sordunuz mu? Buna ne cevap aldiniz? Belki ben bu sorulara bakarak size bir cevap verebilirim. Su anda böyle bir soruya nasil cevap verilir bilemiyorum. Hayatimin tipkisinin aynisi dilaranin hayatina benzedigini sanmiyorum. Ama esini kaybetme tehlikesiyle konfronte olan bir cok kadinin öteki kadinla birbirine benzeyen mücadele hikayeleri olduguna eminim. Ayni sizin böyle derin bir empati duydugunuz Gülseren Hanimin ask hikayesine benzer bir ask hikayenizin oldugundan emin oldugum gibi. Belliki sizinki münasebetsiz bir es yüzünden hüsranla bitmis. Ben hikayemi anlatirken buna herkes inanmak zorundadir diye bir sart koydugumu veya herhangi bir not yazdigimi hatirlamiyorum. Ama siz öyle gizli bir ima kesfettiyseniz bunu dikkate almayin. Mutlaka bir ifade hatasidir. Selin ve Lalem Hanim ara sira sizin onlarin dilini anlamadiginizi yaziyorlar. Bence siz benimkinide anlamiyorsunuz. Aksi takdirde benim esimle sirf evli kalmak icin degil onunla mutlu olmak icin evli kaldigimi anlattigimida anlardiniz. Neden geldigim konusunda yazdiklarim cok acik. Bu nedenle bu konudaki sorulariniza cevap yazmaysam bana darilmazsiniz umarim. Annenizin ögütlerine cani gönülden katiliyorum. Ama unutmayin -sadece baskasinin anlattiklarini degerlendirirken degil kendinizde baskalarina birseyler anlatirken o kurallari göz önüne alarak davranirsaniz kendinizle asla celiskiye düsmezsiniz. Dostca selamlarimla.
08.06.2015 - 22:12
0   0

MSFIGO demiş ki;
Melis, Erkan beyin neresi kurbagaya benziyor ;))) adamin biraz cenesinde GIDIGI var, yoksa zayif biri. Özkanin 46 li numarali seksi ayaklari benimde gözüme carpti. Ayrica gecenlerle ayaklari kirli kirliydi :D Semirecegim, bende öbür yorumcular gibi sadece Semire kalmani isterim. Azeri kizi gerek yok. Hülya Avsara Avsar kizi demeleri gibi oluyor ;) Burda Ayisiginin dedigini cok begendim. Dünya vatandasi olmak. Bunu bende hep söylüyorum millete. Ben sanki Selin ismiyle yazmiyorum diye hatirliyordum. Secimlere gelirsek. Simdiki hükümetin burnunun sürtmesini cok istedim. Hele son iki üc yildir iyice cigrindan cikti. Sorun karsisina gercekten cok güclü bir rakip cikmasi gerekiyor. Simdiki secimler insallah iyi yöne gider, korkarim birgün denize düsen yilana sarildi durumuna gelmez insallah.
08.06.2015 - 17:09
0   0

TC Berran demiş ki;
SORRY:-(( Zülfü Livanelinin son romaninin ismini yanlis! yazmidim....Dogrusu: "KONSTANTİNİYYE OTELİ" dir .Bilginize:-) Selamlar
08.06.2015 - 17:08
0   0

TC Berran demiş ki;
AYISIGI, ben T.C Icisleri Bakanliginin müsaadesi ile T.C. vatandasligindan izinle ciktim ve Alman vatandasligina gectim. Mavi Kart ve Vekalet gerektiginde gitmek disinda Konsolosluklla tesviki mesaim yok artik:-((( Ayrica cite vatandasta degilim.Keske kullanabilseydim.;-() Bu yaza kadar istege bagli Özel EMEKLILIK 3201 yasasina göre bize TABU idi.Simdi TORBA yasasi ile onuda cikardilar ve MAVI kartlilar para ödeyip EMEKLI olabiliyorlar!!! Evet Lalemcan. bir kivilcim.BESSER ALS WIE GAR NICHT!!!!!:-))Hikayemi kötü sona ragmen ve güzel sözleri begenmene:-) Ben "BIRLESIK HAZIRAN HAREKETINI" sormak.Bir bilen varmi??? diye..Yanitlarsaniz sevinirim.SELIN'cim bana 2 kitap geldi MAHREM ve ZÜLFÜ LIVANELI'nin en son kitabi. KONSTANIYYE OTELI:-)) Okumadim daha bitince haber veririm sana canimmm..:-))Herkese kucak dolusu sevgilerle, basarili huzurlu "YENI" bir hafta ve keyifli izlemeler*_* Not.AYISIGI, Ne fark varki ACEMIDEMIRCI lerle HÜLYA hnmin bulusmalarinin arasindaki benzerlik olmayan husus???
08.06.2015 - 15:20
0   0

melis demiş ki;
Aksama Kader sizee musade ayiigi hanim simdi cikmam lazim.eveet needen kurbagaya benzettim? Zeki olugun tartisilmaz simdi dusun nedeen kurbaga benzetmesi yaptim?cevabi bulduysan cevaba gerek yook sadece dusun der im.iyi guleeer...
08.06.2015 - 13:56
0   0

Ayisigi demiş ki;
Erkan petekkaya kurbaga-:)))))) Melis sen ne yapiyorsun,beni gülmekten öldürecekmisin? Bence Özkani oynayan oyuncuda biraz seksapellik var,baksaniza avukat hanim bile vuruldu. Özellikle ayaklari cok seksi-:)
08.06.2015 - 13:35
0   0

Ayisigi demiş ki;
Allah keyfini bozmasin Melis. Ayy Gülsereni telli duvakli gelin yaparlarsa bu yaśli halimle 3 takla geri 3 takla ileri atacagim sevincten-:)) Bende övünmek gibi olmasin dünya vatandasiyim. Bana sorarlar hemserim senin memleket nire? Bu dünya benim memleket derim. Hayir anlamadin hemserim esas memleket nire derler bu seferde. Dedim ya,bu dünya benim memleket derim bende! Benim ülkem dünya ve dinim iyilik yapmak-Ralph Waldo Emerson .
08.06.2015 - 12:25
0   0

melis demiş ki;
Ayisigi ben dizideki erkegi karizmatik olarak bakmam ! Oynadigi karektere bakarim !hayret Hals bei tanimiyormusunuz ne genclerin buldugu karizmatik oyunculari elestiren bgenim.eveeet neymis efendim oynadigi karekter degerlendirmeliymis.ha su basroldekinmi erkanmi adi ne onu kurbagaya benzetiyorum .bakin dikkatle benzemiyormz AMA:-)
08.06.2015 - 12:25
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler