logo

Paramparça 15. Bölüm izle

Özet: Dilara’nın yalıdan gitmesini istediği Hazal, son çare olarak intiharı dener. Hazal bunu yalıdaki varlığını koruyabilmek için yapmıştır ama Dilara için işler artık iyice kontrolden çıkmıştır. Bundan sonra Gülseren ve Dilara değil, Hazal ve Cansu kiminle yaşamak istediğine karar vermek zorundadır. Her ikisinin de tercihleri şaşkınlık uyandırır. Dilara’nın korkunç planı Kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda olan Gülseren’e yardım edebilecek tek kişi Cihan’dır, eğer Gülseren onun yardım önerisini kabul ederse bambaşka bir hayatı olacaktır. Öte yandan Dilara da boş durmaz ve akıllara durgunluk verecek bir karşı hamle yapar. Alper’in komadan çıkması, işleri iyice karıştırır.
Yayınlandı: 09/03/2015
Ayisigi demiş ki;
GIZEM burasi gayet sakin,sen istedigin zaman fikirlerini yaz ben zevkle okurum. Simdi o sahis benle iyi geciniyor numarasina yatti bende yedim-:)) Wikipedia olan diger yarisina cesitli sorular yöneltiyor sonrada hemen zaten ben biliyordum birde senden duymak istiyordum demeleri yok mu gülmekten karnima agri saplaniyor-:) Neden bu sorulari yönelttigini sanki anlamiyoruz 1- ortaligi kiskirtmak 2- benle ugrasirken yalniz olmayi asla istemiyor. Neyse bakalim yarin ki bölümde neler olacak. NIVELLA tekrardan sana tesekkürler.
15.03.2015 - 16:03
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Gizem! Teşekkürler. Ben de sana sevgilerimi gönderiyorum. Ben bu diziyi izlemeye bıraktım. Sürekli bağırıp-çağırmalar beni baydı. Hem böyle nedenlerle aile bağlarının yırranmasını pek hoş göre bilecek biri değilim. Ama her zaman ismini gördüyüm yerde sana selamlarımı göndereceyim. Ben de öptüm, bacım.
14.03.2015 - 12:39
0   0

nivella demiş ki;
AYISIGI, sizin yorumlariniz gercekten güzel oluyor...bir nefeste okunuyor.Hem detayli ve hemde uzatip ROMAN haline sokmdan...ellerinize saglik...
14.03.2015 - 08:48
0   0

gizem demiş ki;
SEMİREcim sana yönelik selam ve sevgilerimle bir yazı yazmıştım ama yayınlanmamış. kadınlar günü ile ilgili düşündüklerimi yazmıştım. yayınlanmamasına engel bişey yoktu. anlamadım. neyse yeniden seni burada gördüğüm için sevindiğimi yazayım. umarım yayınlanır. burası sakinleşince arada fikirlerimi yazmaya karar verdim. sende uğrayıp selam verirsen sevinirim. öpüldün bacım.
14.03.2015 - 01:22
0   0

dilek demiş ki;
Cok güzel dizi ♡ ♡ ♡
13.03.2015 - 21:47
0   0

nivella demiş ki;
Tesekkürler Ayisigi aciklaman icin:-)) SLM
13.03.2015 - 15:14
0   0

Semire demiş ki;
BİZİMKİLERE! ARKADAŞLAR! "ADMİNLER NOT BIRAKMIŞ, "MARAL" dizisini.ddiziizle.org -da izleye biliyoruz. Orda da yorum yapmak mümkün . Ben baktım. Ama SEVGİLİ SELİNİN böyle bir teklifi var ki, Orda dizinin bölümlerini izleyip, "Racon" sayfasında bir yere toplanıp, yorum yapalım. Siz ne dersiniz? SEVGİLİ ARKADAŞLAR-SELİN, LALEM,SEZZY, ANNE, MSFİGO, BERRAN, AYİŞIĞI ve bize katılmak isteyen her kes, cevaplarınızı PK-da yazmanızı rica ediyorum. Her kesin cevabını en kısa zamanda bekliyorum. Her kesi öptüm.
12.03.2015 - 22:11
0   0

Ayisigi demiş ki;
BÖLÜM YORUMUMA DEVAM: Hazalin bunca sene onu bakip büyüten anne olarak gördügü kadina yaptiklarini gördükce kendime sorular soruyorum benim yavrum bana böyle davransa yinede ona evladim deyip gögsüme basmak istermiydim acaba? Istemezdim,katlanamazdim evladimdan gelen bu incitici sözlere herhalde. Cansunun ne kadar temiz bir yüregi var. Annesi Gülseren in daha fazla tek basina kalip mücadele etmesini ve asalanmasini istemedi ve yaninda oldu. Gülseren in fakirhanesine uzun süre dayanacagini sanmiyordum zaten. Ozan ilk baslarda silik bir karekterdi,bir görünüp kayboluyordu. Ama ben artik Ozanin dobraligini cok seviyorum. Haftaya Sinan Akcil konuk sanatci olarak diziye misafir olacakmis. Dilaranin söyle bir silkelenmesini isterdim. Gözden gecirsin olanlari. Yanindaki insanlar tek tek gidiyorlar,ogluda gidicekti ama Cihanin baskisindan kaldi. Hazal gitmez asla ama oda Dilaraya olan sevgisinden dolayi degil para da para yüzünden kaliyor-:)
11.03.2015 - 22:50
0   0

Ayisigi demiş ki;
NIVELLA tesekkürler. Dilara nin akillara durgunluk verecek karsi hamlesini Özkan in hapisten cikmasina yardimi olarak algiladim. Zaten bir sonra ki bölümde bu uyguladigi planda devam edicek,Özkan a yüklü bir miktar para verip Gülseren e bela olsun diye kiskirtacak.Ama Dilara nin bu plani benim AKLIMA hic durgunluk vermedi-:) Dilara dan hersey bekler oldum..
11.03.2015 - 09:15
0   0

nivella demiş ki;
Basta AYISIGI olmak üzre tüm yorumlar güzel...ellerinize saglik... Ben Fragman özetinde bu bölümde "DILARANIN Özkana uygulayacagi akillari durduran planini ben anlamadim. Bana aciklarsaniz sevinirim. Slm
11.03.2015 - 01:47
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler