logo

Paramparça 14. Bölüm izle

Özet: Özkan ile evde baş başa kalan Gülseren kendisini koruyabilmek için her yolu dener. Ancak Özkan’ı durdurmak mümkün değildir. Gülseren için tek kurtuluş yolu camdan atlamaktır… Özkan, yaptıklarına pişmandır ama yine öfkesine yenilir. Bütün bu olanlardan sorumlu tuttuğu Cihan’a gözdağı vermek isterken başına büyük bir bela açar.
TC Berran demiş ki;
Dizinin konusunu burda hukukcu bir Arkadasa anlattim.Kendisi GENCLIK DAIRESINDE görevlidir. Böyle bir seyin kesinlikle mümkün olmadigini.Olaya GENCLIK Dairesininin el koyacagini hatta Aileye mahkeme acilabilecegini söyledi.Hele DILARA nin yaptiklari kabul edilemez oldugunu söyledi. Biraraya gelip konusulup psikolojik destek saglanip mahkeme edilip HAKIM karari ile Cocuklar Ailelere verilmesi gerekiyor. Yani Dilara kafadan CANSU yu alakoyamaz. Veeee...para karsiligi satin alinmasinin mümkünati yok bilakis cok agir cezasi varmis!!! Dünya Emekci Kadinlar gününz kutlu olsun.Dha nice aydinlik ve adaletli günlere *_* Not: Bu Dizide bile 1926 yilinda ATATÜRK tarafindan kazanilan Kadin haklarimiz hala sagliksiz.Ve dahada geriye götürülmekte!!! Bu Dizideki Kadinlar bile örnek teskil ediliyor. DILARA ve GONCA zengin olmalarina ragmen yinede kaale alinmiyorlar.Digerleri otomatikman :-((( IYI PAZARLAR
08.03.2015 - 13:05
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bir Kadin Giderse Evden Her sey gider,Mutfaktataki Tikirtilar Gider. Güle Güle Diyen,Hosgeldin Diyen Ses Gider. Evdeki Ses,Nefes Gider. Bir Kadin Giderse Hayatindan Bir Anne Gider,Bir Es Gider. Bir Kadin Giderse Hayatindan Bir Dost Gider,Arkadas Gider. Bir Kadin Giderse Hayatindan Her Sey GIDER. Hayatinizdaki Kadinlara Sahip Cikin!
08.03.2015 - 11:28
0   0

Ayisigi demiş ki;
GIZEM tabi ki sen farkli düsünebilirsin. Ben zaten Cihan in Gülserenle yemeye gitmesini yanlis bulmuyorum. Mega sehir Istanbul da onca yer varken ille de "o" kulübü secmesi mi gerekirdi? Yoksa ben aralarinda iliski olsa kesinlikle tutucu biri degilim hic kizmam. Yeni bölüm ikinci fragmana bayildim Gülseren Keriman a senin karsinda eski Gülseren yok deyip basiyor tokadi ve Cihana da "gururu bir yana biraktim Cansuyla bana ev tutabilirsin"demesini cok sevdim. En dogru replik. Bende sitede bulunan tüm kadinlarimizin 8 mart dünya kadinlar gününü kutlarim.
08.03.2015 - 10:17
0   0

Semire demiş ki;
Sayfada olan bütün kadınların-Yorum yapan ve de sadece yorum okuyan tüm kadınların "8MART" Dünya kadınlar gününü kutllar, tüm kadınlara hayatta başarı, ailede mutluluk ve de daha nice yıllar mesut yaşamalarını dilerim. Her kese sevgiler!.
07.03.2015 - 23:35
0   0

Semire demiş ki;
Gizemcim! Okey. Sen de benim bacımsın. Küçük bir platforumda anlayışlı davranmamız lağzım diye düşünüyorum
06.03.2015 - 22:35
0   0

gizem demiş ki;
AYIŞIĞI kulüpte yenen yemek hakkında senin gibi düşünmüyorum. ne var bunda. romantik bir yemek değildi. sıradan bir yemekti. cihanın gülsereni görmeye gitmesini anlıyorum. onu seviyor. ölümden döndüğünü öğreniyor ve kocasının tacizini biliyor. gülserenin ne durumda olduğunu görmesi ve yanında olduğunu hissettirmesi gerektiğini düşünüyor. bende olsa koşardım onun gibi. hazal yine yaptı yapacağını. gönderileceğini duyunca en büyük kozunu oynadı. gerçek annesinden bu sözleri duyması üzücü ama buna çanak tutan oydu. bende çocuklar hakkında önlerinde farklı kararlar veren anne babaları sevmiyorum. yanlış da olsa cihanın susması gerekirdi. ya da başka bir aktivite düşünüp çocukları yönlendirmeliydi. hep beraber sinemaya gitmeyi teklif edebilirdi. dilara her zamanki gibi duygusuzdu. ama her şeye rağmen asaletine hayranım. kerimanın sınırları yok. yalan, entrikalara bir de hırsızlık ekledi. kerimanın yaptıklarını unutuyor galiba. her iki ailede arıza bence. aslında ben çocukları psikologa götürmemelerine şaşıyorum. mahkeme olayını ise sanırım birşeyleri netleştirmemek için açmıyorlar. hazalı kazanmak cansuyu kaybetmek olabilir sonuçta. şimdi zengin diye bütün çocuklar onların olacak değil ya. gülseren zengin hayat yaşayan cansu ve zenginlikle tanışan hazala yetişemeyeceği için dava açmıyor. hayatın adil olmadığını insanın gözüne sokan bir dizi.
06.03.2015 - 22:19
0   0

gizem demiş ki;
SEMİRE boşver takma yazdıklarıma. ben seni olduğun gibi seviyorum. bazen adil davranmıyorsun o zaman kırılıyorum. ama sana bacım dedim değilmi, küsmek olmaz. her zaman bacımsın... öpüldün.
06.03.2015 - 22:03
0   0

Ayisigi demiş ki;
BÖLÜM YORUMUMA DEVAM: Cihanin bu bölümde yaptigi en büyük hata kulüpte Gülseren ve Cansu ile yemek yemesiydi. Cünkü o kulüpte Dilara yandaslarinin olacagini bal gibi biliyordu. Diyelim ki bosanmadan Dilara sevgili yapti ve oraya sevgilisiyle gitti Cihanin bunu gayet dogal karsilacagini hic sanmiyorum. El alem bu duruma ne der düsüncesi onun icinide kemirmeye baslardi. Ayni sekilde Dilara Ozan ve Cansuya cikamazsiniz derken babalarinin cikabilirsiniz demeside cok yanlisti. Gerci Dilara nin kac yasina gelmis oglu Ozana disari cikmama yasagini anlamasam bile. Bu sefer gidin ama birdaha böyle haber vermeden olmasin demeliydi. Dilara ailesini güzel bir tablo olarak görüyor. Cihan gitmeye kalktiginda tablosunun bozulmasindan korktu ve tabiki el alem ne der-:)) Hazali sosyetesine gururla tanistirirken Hazal güzel bir genc kiz,tablosuna gayet iyi yakisiyordu. Ama Hazalin bu son yaptiklari Dilaranin bu güzel cizilmis tablosuna yakismadi at gitsin. Dilara hayatinda sadece taze meyvalar ister,cürük meyvalarla isi olmaz. Haftaya Hazal in durumunu merak ediyorum,yaptigi bu hamleyle yalida ki yerini saglamlastirmistir herhalde. Dilara ya annecigin seni cok seviyorum ya demesini hic ama hic inandirici bulmuyorum. Hazal annesinin kendisisine verebilecegi olanaklari seviyor yeni mobilyalar gibi. Hazal Dilara annesinin bu bölumde söyledikleri ve davranislarini duydugunda üzulmesine bende üzüldüm ama Hazal in hala Gülseren e gösterdigi bu saygisizca tutum icinde kiziyorum.
04.03.2015 - 16:12
0   0

Sebnem demiş ki;
Izlemeye kesin karar verdiyim tek dizi.
03.03.2015 - 17:33
0   0

melis demiş ki;
burda hepsinin derdi derken gülseren haric tabiiki o garibim caresiz para yok is dogru dürüst isi yok .nerde kalacagi belli degil.bir tek o cani gönüden seviyor ama napabilirki.dilara nin derdi itibar ve sirket .bu durumda cocuklarin hepside ozan dahilhepsi tam problemliyken cihana yakismiyor su durumda ask mesk düsünmesi .ilk önce cocuklar sonra ebeveyn olarak onlar gelmesi gerekiyor...
03.03.2015 - 14:40
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler