logo

Bir Yastıkta 14. Bölüm izle

Özet: Bir Yastıkta’da dananın kuyruğu kopuyor. Şafak artık Vatan’a Şifa’yı ile olan ilişkisini açıklamak zorunda. Şafak’ın üzerinde büyük baskı var. Vatan olaylardan habersiz. Aileler, Şifa herkes bunu bekliyor. Sümbül hayatında ilk defa yemek yapmıştır. Vatan’da iftara davetlidir. Herkes Sümbül’ün yemeğine temkinli bir şekilde yaklaşır ama yedikçe herkesin hoşuna gider. Fakat beklenmeyen bir durum olur ve herkes yemekten sonra kendinden geçer. Bütün aile kendilerini eski bir Osmanlı konağında görürler. Olaylar ve karakterler yer değiştirmiştir. Konakta büyük bir sır vardır. Uyandığında büyük bir şaşkınlık yaşarlar, fakat sürprizin büyüğü ile uyandıktan sonra karşılaşırlar.
Feride demiş ki;
Dizide degisiklikler yapildi.Galiba ÖZGE BORAK oynamayacak.Malum GEZI PARKI meselesi!!!!
01.09.2013 - 19:04
0   0

romano demiş ki;
Bu güzel diziye ne oldu?Bu bölüm çok güzeldi, birden kayıplara karıştı.öteki bölümlerdeki haksız tenkit ve yorumlar dikkatimi çekti.yahu arkadaş kuyumcudan sanki altın alıyorlar.tereaziye koymuşlar oynuyanları hepsine bir haksız tenkit.Daha 14 cü bölüm,hele bir fırsat verin.Ben beğenerek izliyordum.bittiyse üzülürüm.
21.08.2013 - 17:44
0   0

romano demiş ki;
Yaratıcı ve yenilikci senaryo yazarını,yapımcıyı ve bütün ekibi kutlarım.İşte bu ilginç espirilerle ve olaylarla dolu zevkle seyrettim.Bu özelliğinizi kaybetmeyin. Haftayı bekliyeceğim.Çok başarılı,seyredilecek zevkli bir komedi dizisi.
04.08.2013 - 02:02
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler