logo

Son Yaz Balkanlar 1912 Dizisi Tanıtım Fragmanı izle

Özet: Türk televizyonlarında bir ilk! Eylül ayında atv ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor! SAVAŞTA HİÇ KİMSE AYNI KALMAZ! Bir savaş ve göçün acı gerçeği… Harbin 100. Yılında hayata geçecek Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinin yapımcılığını Adam Film – Tarkan Karlıdağ ve Serdar Akar üstleniyor. Senaryosu ise Kürşat Başar’a ait dizi Eylül ayında atv ekranlarında olacak. Tarihi gerçekleri temel alarak oluşturulan hikaye, Balkan savaşının arifesinden Çanakkale savaşına kadar olan süreci konu alıyor. Kardeşçe yaşamak için savaşan bir halkın topraklarına sahip çıkmak uğruna direnişini ve memleketlerinden göç etmek zorunda kalışlarının hikayesi… Başrollerinde Hazal Kaya, Seçkin Özdemir, Furkan Palalı, ve Tuğçe Kazaz’ın yer alacağı dizinin çekimlerine Ağustos ayında Makedonya’da başlanması planlanıyor. Savaşın gölgesinde kalan karakterlerin acılarına, direnişlerine ve aşklarına şahit olacaksınız. Son Yaz Balkanlar 1912 dizisi Eylül’de atv’de!
fey demiş ki;
Bu diziyi hikayesi için, zaten izlemeyi düşünüyordum. Şimdi bir de Tardu Flordun oynayacakmış. Benim için "kaymaklı ekmek kadayıfı gibi" oldu. Ben iflah olmaz bir Tardu Flordun hastasıyım. Öyle ki, onun tüm dizilerini izledim. Arada tutmayan dizileri vardı onları bile kaçırmadan izlerdim. Hatta Binbir Gece dizisini onun için izlemeye başlamıştım. O na ve dizide emeği geçenlere başarılar dilerim.
15.09.2012 22:38:36
0   0

deniz demiş ki;
Balkan göçmeni olarak atalarımı anlatan böylesine güzel bir dizide Hazal Kaya hiç yakışmıyor bence.
14.09.2012 23:23:07
0   0

melissa demiş ki;
inanamiyoruz gercekten bu kizmi var bu dizide:-((bizde hadi atalarimizin yasadigi zamani diye izlemek istemistik.tugce gercekten dogal güzel ben seyretmedim ama seyredenler basarili bulmuusta bu hazalmi var gene inanilacak gibi degil.ask-i memnuda basarisizdi ferihadada buz gibi bir yüz,mimiklerini kullanamiyor.ya kardesim bu türkiyede yapimcilari anliyamiyoruz bir türlü o kadar coook deneyimli gercek oyuncular varken oldumu simdi bu yapmayin artik vazgecin su torpilli oyunculari oynatmayi be kardesim ..
08.09.2012 00:53:07
0   0

sabina demiş ki;
Bence çok güzel bir dizi olucak.Çok acılı bir dizi olucağı belli o yüzden izlemeyeceğim.Ama başarılar diliyorum...
06.09.2012 19:31:24
0   0

mina demiş ki;
yuhuuuuuuuuu,bizim kizlar nerede?

0   0

Berran demiş ki;
ELVEDA RUMELI cok güzeldi.BUda öyle olur Ins. Benim Atalarimin öyküsü ayni zamanda.Muhakkak izleyecegim.Daha yasi ilerlemis ve daha tecrübeli oyunculara BASROLLER verilseydi daha iyi olurdu.Simdi MODA yetenekten ziyade Populeriteye bakiyor Yapimcilar pardon REKLAM Sirketleri:)))Zira PATRON onlarO yüzden Diziler yari yolda kan kaybetmeye basliyor. bu iki oyuncuda(HAZAL KAYA+ SECKIN ÖZDEMIR) daha önceki dizilerde denendiler fena sayilmazlar Ama böyle bir Diziye daha tecrübeliler gerekti benceYinede yollari acik olsun ve basari onlardan yana olsun.Bizlerede keyifli seyirler:)

0   0

meral demiş ki;
guzel bir dizi olmuw bene

0   0

fira demiş ki;
bence guzel bir film olucak.hazal kaya icin izliycem bu diziyi

0   0

Berran demiş ki;
BIraz önce duydum SECKIN ÖZDEMIR oynuyormus...Simdiden fikir beyan etmek icin erken.Ancak boylarinin uymasi iyi olmus

0   0

serda demiş ki;
cok acili ya,,ayni bizim filmler kosovanin..mutlaka izleyicem hic bir bolum kacirmayacam,saygilar

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler