logo

Araf Zamanı 16. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Araf Zamanı 16. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
Marina demiş ki;
Harika bir dizi
1 yıl önce
0   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


ayten demiş ki;
İyi geceler AZ ailem,Kıymetli Yunus,Mine konusunda seninle aynı fikirdeyim.Yunus ben Minenin yazdığı kitabı merak ediyorum acaba Veysel Altay ın işleri hakkında mı yoksa(Hakan Mineye seni hapisten çıkardım diyordu,Barış içinde sürekli o anarşist arkadaşın diyordu)siyasi bir kitap mı?birde Rızanın ateş ettiğini inşallah bulamazlar...fragman açıklaman içinde ayrıca teşekkürler...sen ve tüm AZ ailem de Allah a emanet olun...

0   0

neleroluyor hayatta-yunus demiş ki;
Araf Zamanı dizisinin bu haftaki bölüm özeti: Ali, Veysel Altay ı korumaya çalışırken vurulmuştur. İyileşene kadar malikanede misafir edilir. Ahu Ali yle yakından ilgilenmektedir. Ali yi muayene etmek için malikaneye gelen Nazlı, Ahu nun bu ilgisinden rahatsız olur. Ali de Nazlı nın Serkanla nişanlanmasını hala içine sindiremiyordur. Öte yandan Serkan Nazlı ya destek olarak annesinin acısını hafifletmeye çalışmaktadır. Barış Mine nin yazdığı kitabı Ali ye verir. Ali kitabı bastırmaya karar verir. Veysel Gülşen in hamile olmadığını öğrenir. Serkan nişan yüzüğünü Nazlı nın parmağına tekrar takar. Ali de Sare nin ona olan ilgisine karşılık vermeye başlamıştır. Veysel in Altay Holding e yeni bir başkan vekili tayin etme kararı ise herkesin tepkisine neden olacaktır. Bu hafta ki bölümün fragman özeti. iyi seyirler herkese.

0   0

neleroluyor hayatta-yunus demiş ki;
sevgili admin fragman bölümünü yanlış mı yazdın acaba. bu 16. bölümün fragmanı da. Neyse sen bilirsin, karışmayayım. Fragmana gelince Ali nin anneside öğreniyor Nazlı nın Veysle Altay ın oğluyla nişanlandığını galiba ve ona Annen bunları bilseydi tekrar öldürdü diye. Vakfın başına Ali yi getirmesi gayet iyi oldu. Artık oyunu kuran Ali olacak demektir. Rıza acele etti. acele giden ecele gider bunu çok çabuk unutmuş gibiydi Veysel e ateş ederken. Hakan ın bakışlar kasıp kavuruyor öyle Nasıl olurda Sonradan gelen bbirisi Vakfın başkanı olur diye. Şu Pakize denen her deliğe girip çıkıyor ayağına zincir bağlasınlar uyuzun. Vildan sonunda Gülşen den hakettiğini aldı iyi bir tokat))))) Mine de aldattı kocasını hiçbiri masum değil. ve bunuda masum gibi göstermeyin senaristler. Mine de baya hevesliymiş aldatmaya. pasaport için fotoğraf götürecem dedi baktık aaa barış ın yataktan çıkıyor. NAzlı nın arkadaşı da tam karaçalı o ne kızın annesi öldü o hala daha Serkan ın kuyruğu gibi Nazlıyı dövecek niye onun omuzunda ağlıyorsun diye. yeni bölümde görüşmek dileğiyle esen kalın. Ayten ablacım selamını aldım. sağol. Güzel ülkemize biz de selam gönderiyoruz. Allah a emanet olun.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler